Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 01 19, 12:21)
Kokiam buvot viesbuty? 4u.gif

Jei klausiat apie praeitus metus, tai Bone Club Sunset, iki juros reikia paeiti (ne pirma linija) bet mums tai nebuvo problema, bet ten yra ir daugiau viesbuciu, kurie arciau juros.
Atsakyti
O mūsų vaikas nemėgsta tos jūros, sakė šlykščiai sūrus vanduo, akis graužia biggrin.gif
Atsakyti
Pernai i side vaziavom 2 seimos , 60 km tai isleidom vienus keliautojus , mums liko apie 15 km, tai vairuotojas pertraukele daresi, tipo vaziuoja daugiau kaip valanda jam priklauso ax.gif o taip norisi kuo greiciau viesbutyje atsidurt
Gerai kad pasitaike lydinti gide faina thumbup.gif daug zinanti turkijos istorijos, visokiu idomybiu pripasakojo, ne taip kaip kitos tik apie ekskursijas kalba doh.gif
Atsakyti
Kriiste, ačiukas už info,jau daug aiškiau 4u.gif Tai maudymosi batukų ir sidėje reikia?
Mes ekskursijų neplanuojam imti, nes mažasis dar per mažas biggrin.gif Todėl ir rinkomės tokį kraštą, kad vietoje būtų ką pamatyti ax.gif
Safaryje buvom Egipte, na tokio ekstrymo su vaikais nerizikuočiau biggrin.gif , per daug drąsiai jie ten važiuoja 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 19 sausio 2016 - 12:49
Nžn.ar dėl naujo operatoriaus ar šiaip,bet Novature kai kuriu viešbučių kainos sumažėjo.Gaila,mano viešbutis kainuoja tiek pat.Ar man tik atrodo,ar jie niekada nemažina kainas į viešbučius,kurie jau buvo rezervuoti😈
Atsakyti
Skaitau ir dabar gailiuosi kad neemiau saphir kai siule. doh.gif
Pasirinkau avena resort spa nezinau kas mane patrauke doh.gif
Dabar galvoju ar tik nereikia pasikeisti lotuliukas.gif
Gal kas buve galetu papasakoti ar nesuklydau ji pasirinkdama. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 01 19, 14:46)
Skaitau ir dabar gailiuosi kad neemiau saphir kai siule. doh.gif
Pasirinkau avena resort spa  nezinau kas mane patrauke doh.gif
Dabar galvoju ar tik nereikia pasikeisti lotuliukas.gif
Gal kas buve galetu papasakoti  ar nesuklydau ji pasirinkdama. g.gif

O kodel gailites? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2016 01 19, 13:51)
O kodel gailites? ax.gif

Tai kad ziuriu visos apie saphira tik sneka kaip ten gerai.o apie manaji tylu .tad ir suabejojau ar ten bus gerai lotuliukas.gif kaip saphire biggrin.gif
Atsakyti
Visoms būna klausimas sau ar gerai pasirinkau, bet pasirinkot ir gerai, svarbiausia nusiteikimas poilsiui smile.gif ir aš mąstau ar gerai, bet jei jau pora metų žvalgausi į Utopia World, vadinasi gailėsiuosi jei nevažiuosiu ten, nes žinau kad kitais metais vėl ten žvilgsnis kryps smile.gif Realiai mačiau iš tolo šį viešbutį vakare, sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2016 01 19, 13:54)
Tai kad ziuriu visos apie saphira tik sneka kaip ten gerai.o apie manaji tylu .tad ir suabejojau ar ten bus gerai lotuliukas.gif  kaip saphire biggrin.gif

Neisijauskit vieniša lotuliukas.gif apie mūsiškį irgi tylu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia visos i Saphira 4 zvaigzduciu ar 5? Ir ar ten labai akmenuota, nes nuotraukoje lyg pakrante smulkus zvyras, ne taip kaip Delphine akmenys.

Ir dar klausimas tiems, kas vaziuoja 2 suauge + 14 + 13 + 4 m. vaikai. Kur palankesnes kainos didelems seimoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 19 sausio 2016 - 14:51
QUOTE(antrakartmamyte @ 2016 01 19, 15:05)
Visoms būna klausimas sau  ar gerai pasirinkau, bet pasirinkot ir gerai, svarbiausia nusiteikimas poilsiui smile.gif  ir aš mąstau ar gerai, bet jei jau pora metų žvalgausi į Utopia World, vadinasi gailėsiuosi jei nevažiuosiu ten, nes žinau kad kitais metais vėl ten žvilgsnis kryps  smile.gif Realiai mačiau iš tolo šį viešbutį vakare, sužavėjo  wub.gif

wub.gif wub.gif tik patys geriausi atsiliepimai iš ten wub.gif tik nusiteikit ilgai kelionei iki jo ir iš jo 4u.gif
Atsakyti