QUOTE(Armante @ 2016 01 27, 13:03)
Sveikos merginos
Sveikatos sergntiems, nu tikrai baisu tos ligos, mes net niekur nebuvom iseje, o maniske nuo vakar kosti, jau ir sloguoja, temperaturos lyg ir nera, paryciais kėlėmės traukti nosi tai buvo 37 atsikelus ryte 36,9
Bet kosti nemazai, neramu

Pati tai nera labai vangi, keik greiciau miegelio uzsimano nei iprastai, bet atsikelus zaidzia.
O isvis niekur nebuvom iseje, bet tetis biski prasciau jautesi kelias dienas.
Wunder, smagu tave matyti formume
Daugiau nieko naujo pas mus
armante mums daktaras aiskino kad del slogytes gali daugiau koset nes neisvalyta nosyte buna ( nubega sekretas zemyn) tai pradzioj kuo daugiau praplaut ir pavalyt nosyte ir ziuret ar nesunkeja kosulys, bet kol temperatura nekyla tai th thu thu.. turetu but gerai viskas, sveikatytes
Piktuke mesyte aisku atskirai, ir jos specifinis virimas ten neturi kunkuliuot labai, apie 40 minut triusi as verdu, leta eiga, va kaip ruosti kudikiui raso:
Verdama mėsa netenka daug svorio: verdant mažus (75-100 g) gabaliukus netenkama 40-50 proc. svorio. Veršieną virkite apie 60 min., jauną vištieną ( viščiuką), triušieną - apie 45 min., jautieną ir seną paukštieną 2,5-3 val. Gerai išvirta mėsa yra minkšta, bet neištižusi.
Kaip virti mėsą. Kad išvirta mėsa išliktų kuo vertingesnė, jos prieš virimą nemirkykite. Mėsą virkite stambesniais gabalais, bet jie turi būti apsemti vandeniu. Kai mėsa smulkiau supjaustoma, tada daugiau maisto medžiagų pereina į vandenį. Mėsą dėkite į verdantį sūrų vandenį (8 g druskos 1 litrui vandens). Įdėjus mėsą, kurį laiką vanduo nustoja viręs, bet liepsnos nereikia padidinti. Mėsą virkite ant silpnos ugnies, matomas virimas (,,kunkulai) neturi būti intensyvus. Taip verdant, į vandenį mažiau prasisunkia tirpių baltymų. Jeigu vandens, kuriame verdama mėsa, paviršiuje susidaro daug putų, vadinasi, mėsa verdama per daug intensyviai.