Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(Atisa @ 2016 01 27, 23:11)
Armantele, ir man noretusi numest , ale is kur tos valios gaut  verysad.gif

O dainelės tai mums išvis gyvenimo pagrindas  biggrin.gif Nei dienos be ju  smile.gif ir dar jei bandysi pamigdyti supant ir tylesi,jis taip juokingai niuniuot pradeda-na, kad padainuot reikia sako  biggrin.gif  wub.gif  vakar nakti irgi is niekur nieko atsibudo, tai pasnekejom valanda,paskui galvoju tyliai pasupsiu,kad MB duot bent kiek pamiegot,tai jis vargsas niuniavo niuniavo, galiausiai net susinervino,tai ka-ir teko dainuot 3 val.nakties  biggrin.gif ir isvis mes kazkaip su muzika atsikeliam, su ja ir uzmiegam  cool.gif

Ale koks fainas kad pats niuniuoja biggrin.gif wub.gif Idomu butu isgirsti 4u.gif

QUOTE(Delfinukas @ 2016 01 27, 23:40)
mano mergina klausosi muziką šiaip visokią, bet ko negaliu paleisti, tai Mocarto (specialiai kūdykiams) pradeda lūpą tampyti, graudintis ir išjungiu. Bandžiau kelis kartus, galvojau, kad gal tik šiaip atsitiktinai jai taip nepatiko, nu ne... Mocartas per daug jautru biggrin.gif o kai buvo maženė paleisdavau, lyg nebuvo tokių bajerių, gal negaudė dar tų garsų  g.gif

Delfinuk, pas mus panasi situacia smile.gif maniskiai irgi lb megsta muzika rolleyes.gif na Mocerto neleidziu, labiau visokias vaikiskas daineles, bet turim toki zaisla, jame dvejos muzikos yra, viena tokia linksma nuotaikinga, skirta dienos metui, o kita- vakarui, lopsine. Toks zemas moters balsas ten irgi niuniuoja mmm, mmm - nu tai va sito leist neimanoma, iskart i asaras abu vaikai doh.gif biggrin.gif Kazkaip ten juos uzkliudo tas tembras, taip keista. O anskciau kai visai mazi buvo, tai nereagavo, dabar turbut supranta daugiau, ir jiems kazkaip ten susisviecia kad tai lb graudu.
Atsakyti
Gal bandysiu garpuodyje virti, visgi ten tokie maži gabaliukai man gavosi pjaustinėjant tą triušį, kad aš neįsivaizduoju kaip ten puode ir išgraibyt paskui reiktų. Na bet svarbu tas Avent trinėjas sutrintų biggrin.gif Bet jei sakot sutrina, tai tada viskas bus ok, trečiadienį bus didžioji diena biggrin.gif

Bet tai kokie jūsų jautrūs muzikai... biggrin.gif Aš turiu iš kinijos atsisiuntusi tokį baisų baisų grojantį žaislą, tai vakarais, kai jau būna suirzę jis būna pats tas biggrin.gif Ten gyvūnų garsus groja, bet taip gana garsiai ir dar kiniškai pasakoja apie gyvūną biggrin.gif O rytais aš kambarį pati klausau M-1, tai jiems man atrodo vienodai rodo ką groja, nors aš jiems kartu ir padainuoju ką moku.
Atsakyti
Na, mums daineles net labai, buna keiciant pampi kartais pyksta kaip ji pamato, kad desiu, tai pradedu dainuoti lapes snapes zodzius, issisiepia iskart smile.gif
Delfiniuk, maniske irgi ne visomis patenkinta, ale tu klaiskiniu nedejau, reiktu kada pabandyti smile.gif

Merginos, nez man neramu, o gyd musu siandien dirbo ryte, nespejau pasiskambinti, kai jau pradejau prisigalvot, baigesi jos darbo laikas. Tiksliau mama prigasdino, siaip ji nevangi zaidzia kaip visada atrodo, nu zodziu.
Pasiskaiciau ir nemazai straipsniu, kad tas kosejimas gali buti ir dantu dygimo priezastis, nes kaupiasi daug seiliu ir vaikutis nespeja ju nuryti, nes maniske tik guledama ant nugaros pakosti dazniau, dienos metu pakosti, bet retokai. Plaunam nosyte traukiam, bet ir neramu tuo paciu unsure.gif drauge sako ir sloga net gali buti nuo dantuku, na labai mes tu dantuku laukiam, bet zinok cia kas nuo ko 4u.gif
Na dar sianakt ziuresiu jei ka ryt is ryto vesiu pas gyd.

OI Atisa dar del tos valios, na as jau cia ne pirma karta bandau, anksciau labai derindavau jau ten jokiu saldumynu tai paskui ir nuklysti lengviau, dabar pradejau kiek kitaip ir ziuriu taip daug lengviau, na pirmoj dienos pusej angliavandeniai, tai jei ka popiet ir nesuvalgau, visada zinau,kad galesiu ryt ryte tuo pasmaliziauti tai ir lengviau iskart, o daznai atejus tam rytui to jau ir nesinori smile.gif
O man va valio struksta sportuot, turiu namie elipsini treniruokli ir nesportuoju, ar tai cia ne valios trukumas? baisu, ale nu neprisiverciu, suprantu,kad cia turi tapti iprociu,o ne vienkartiniu pamynimu, todel ir nesiryztu neikaip pradet blush2.gif o reiktu, nes esu minkstoka tokia cool.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba visoms
kol mazas miega, o oras siaubingas lauke, tai prisedau. Pabuvau, apsidirbau darbus - mazius kniurkset pradejo - tai kol uzsupau , stovedama visai susalau sad.gif. dar pirmai nieko, o dabar -vejas baisulinis pakilo ..

siaip gyvenam neblogai. Jau antra savaite Beveik nebereikia pampersu joriui. Viska tvarkingai daro ant puoduko. Is ryto prabunda sausu pampiu, tai nuimu ir lekia ant puodo. Per pietu miega irgi dedu tik apsaugai. KAzkaip labai paprastai si karta. su dukra ilgiau vargti reikejo.

O siaip, vaikis labai geras, meilus. MEgsta pasimaivyt biggrin.gif ... Isdykes ir judrus. turiu ka veikt doh.gif . Ir labai prie technikos linkes. Visokie mygtukai, pulteliai, atsuktuvai ir pan ir t.t. valdo biggrin.gif . Nuo balandzio pradzios bandysim pradet lankyt darzeli unsure.gif ... noriu pradet pratint, nes nuo rugsejo noreciau grizt darban jau.

tiek va, trumpai ...
sveikatos visiems vaikiukams ir mamoms...nesirkit, laikykites

Atsakyti
Na, ir prirašėt, kol perskaičiau viskąsmile.gif Tik dabar užėjau.
Buvom šiandien pas neurologą ir okulistą. Su okulistu viskas ok, neurologas tai rekomendavo masažų kursą praeit. Kaip suprantu, dažnai juos rekomenduoja. Nes mažoji, merfio dėsnis, namie žvygauja spardosi juokiasi griebia žaislus, o pamačius neurologę, sustiro į kelmą ir nei šypsojos, nei kalbėjo, nei vartės, nei žaislą ėmė. Paskui dar užsibliovė, kad ją lietė. Tai reiks praeit kursą, girdėjau, daug kas džiaugiasi.
Dainelės maniškei tai vienodai. geriausiai veikia baltas triukšmas. Dar švietimo ministrė labai juokinga. Parodo per žinias, tai pradeda žvengt pamačius. Bet tai ko norėt iš vaiko, kad nevaikiškas. Aš kai jai dainuodama pritrūkstu dainelių, pradedu himną giedot, tai šitas irgi tinka. Nežinau, kaip atsilieps tolesniam gyvenimui toks auklėjimas biggrin.gif
Sveikatos sergantiems mažiukams. Krown, ar susitvarkė? Maniškis parnešė man slogą, kad ir dezinfekuoju viską kaip ligoninėj ir niekur neinu. Visą gyvenimą pasigaudavau visas įmanomas peršalimo ligas net neperšalus. Bijau, kad ir mp nepadės, jei jau mamos organizmas nekovoja..
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 01 28, 21:18)
Krown, ar susitvarkė? Maniškis parnešė man slogą, kad ir dezinfekuoju viską kaip ligoninėj ir niekur neinu. Visą gyvenimą pasigaudavau visas įmanomas peršalimo ligas net neperšalus. Bijau, kad ir mp nepadės, jei jau mamos organizmas nekovoja..

Aciu, kad teiraujies karmensita 4u.gif Beje, jus sveikinu su 5 menesiais, kurie atuze taip greit, kad net nespejau susivokti doh.gif mes kai buvome pas neurologe arti 3 men. tai irgi nepasirodem gerai, sake kad mano vaikai kaip menesio amziaus, ypac mergyte biggrin.gif na bet jie man is tikro tada vien miegojo tai jokio progreso nebuvo padare, o mergina dar ir susikauscius kaip turi buti tai irgi mankstas rekomendavo, taciau man sake namie daryti ir parode pagrindinius pratimus - galiu pasakyti, kad ta neurologe (santariskese Cerniauskaite) tikrai labai super, nes parode pacius svarbiausius pratimus, kuriuos radau ir youtube tokius pacius kad daro tokio amziaus ir pan. Nuo tos dienos mes mankstinames po 20-30 min kiekviena vakara ir dabar jau 5 men. vizita kai turejome pas savo daktare - ji buvo be priekaistu musu vaikams bigsmile.gif thumbup.gif o tuo metu pries neurologe kai lankemes tai ji mums ir ne namines manstas primigtynai rekomendavo 4u.gif bet kuriuo atveju as manau kad mankstos ir masazai yra super kiekvienam vaikui, tad tikrai nepamaisys, o tik pagerins tavosios sveikata, savijauta ir sustiprins drinks_cheers.gif 6 men. proga eisim ir mes per visus daktariukus tai bus idomu ka pasakys neurologe, tiesa pakliuvom pas kita rolleyes.gif
O musu problemos nesusitvarke verysad.gif nepadeda tavo lasiukai - tad didelis dekui uz juos, bet deja deja...vel duodu pienuko, taciau nedaug 40-50 ml vienu kartu ir visa kita misinys tai atrodo taip gyventi galime, bet pilva labai pucia visaip. Anksciau kai ji pajudinta man atpildavo as galvodavau kad jai refliuksas, bet panasu kad jai tiesiog tas pilvas viska sukelia ir uzspaudzia ir ji tik pajudinta ir bandoma mankstinti sliuksteli is skrandzio siek tiek turinio verysad.gif kita savaite eisim pas gatro ir chirurga na tai ziuresim 4u.gif
Keiciasi jau ju ir rezimas, nebepagaunu kaip cia mums geriau gyventi tai kazkoks balaganas visa diena gaunasi biggrin.gif nepagaunu kada dar jie nepavarge buna, bicas daznai paverkia del to tai turiu jau daugiau ka veikt ir as biggrin.gif
Atsakyti
Krown, na bent jau atmetėt nemažai priežasčių, laktozės netoleravimą, infekciją ir pan. Gal dabar tikrai bus aiškiau kodėl mažoji taip..
Anoj temutėj užmačiau kad netrukus mūsų tema pasipildys dar dviem mažyliais:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2016 01 28, 16:38)
O siaip, vaikis labai geras, meilus. MEgsta pasimaivyt biggrin.gif ... Isdykes ir judrus. turiu ka veikt doh.gif . Ir labai prie technikos linkes. Visokie mygtukai, pulteliai, atsuktuvai ir pan ir t.t. valdo biggrin.gif .  Nuo balandzio pradzios bandysim pradet lankyt darzeli unsure.gif ... noriu pradet pratint, nes nuo rugsejo noreciau grizt darban jau.

O kokia dabar tvarka su darželiais? Na žinau, kad gausiu be jokių eilių, nes trynukai. Bet jei aš noriu leisti tik nuo naujų metų, ar man reikės mokėti už rugsėjį-rugpjūtį, ar kažkaip čia kitaip skaitosi? Norėčiau pradėti pratinti prie darželio ir kad paskui kitą vasarą jau laisvai galėčiau į darbą išeiti.
Atsakyti
Sveikos. Pas man ant butelio pati maziausia soske,bet mano didckis db pradejo valgyt l godziai ir atpjla. Anksciau neatpilinejo beveik. Manau cia nuo to pavalgymo per 5min 130ml ka man daryt? Soske keist,ale cia kur uzdejus mam firmos soske numeriuko pirmo.
Ach sian mano kukuliai miegojo 5,5val rojus,pavalge dar 4,5 jauciuos sian persimiegojus. biggrin.gif biggrin.gif Tik ka db daryt visas laikas valgymo persislinko per 2h?
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2016 01 29, 12:21)
Sveikos. Pas man ant butelio pati maziausia soske,bet mano didckis db pradejo valgyt l godziai ir atpjla. Anksciau neatpilinejo beveik. Manau cia nuo to pavalgymo per 5min 130ml ka man daryt? Soske keist,ale cia kur uzdejus mam firmos soske numeriuko pirmo.

Gal duok dažniau atsirūgti.
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2016 01 28, 22:33)
6 men. proga eisim ir mes per visus daktariukus tai bus idomu ka pasakys neurologe, tiesa pakliuvom pas kita  rolleyes.gif

O tai 6 mėn. kūdikiai visi eina per visus daktarus?
Papildyta:
QUOTE(Karmensita @ 2016 01 29, 09:52)
Krown, na bent jau atmetėt nemažai priežasčių, laktozės netoleravimą, infekciją ir pan. Gal dabar tikrai bus aiškiau kodėl mažoji taip..
Anoj temutėj užmačiau kad netrukus mūsų tema pasipildys dar dviem mažyliais:) thumbup.gif

Skaičiau super naujiena thumbup.gif
Papildyta:
Duodu kietą maistą maišytą su pienu per buteliuką. Prakirpau didesnę skylę-puikiai geria:). Man atrodo Burbuliacija taip darė.
Atsakyti
Ne, Ruta B. - cia tik mes einame 4u.gif na kaip neisnesiotukai buvom pirmais menesiais ir dabar pakartotinai ziuri dar mirksiukas.gif as dziaugiuosi, nes vistiek idemiau paziuri nei maniske seimos daktare kazkaip blush2.gif isvis tiems daktarams kazkoks siaubas - uzsiima ne pacientais o popierizmu ir biuroktarija - nei jiems gerai nei mums, ateini ir siuntimus ir korteles tik pildo, nera kada i ta vaika pasiziuret doh.gif tai santariskese man asmeniskai to maziau jauciasi, pirmiausia vaikuciai, o po to jau visa rasliava eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 01 29, 11:52)

Rosita? clap.gif: clap.gif: birthday.gif
Atsakyti