Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

Sveikos 4u.gif Noriu prisijugti jau prie jusu biggrin.gif
Mes jau dziaugiames savo maziuku wub.gif Vasario 16 d. proga gime musu meile, net 3950 g svorio ir 55 cm ilgio wub.gif wub.gif wub.gif Neapsakomas jausmas! Mes jau namie, mokomes draugauti, ziaurus nuovargis bet labai laimingi wub.gif wub.gif wub.gif
Noriu jusu iskart paklausti ar galetumet rekomenduoti valst.ar privacioje klinikoje gera seimos daktare. Per 3 dienas liepta kazkur prisiregistruoti, o as nelabai zinau pas ka g.gif Ligonineje sake po savaites reikes apsilankyti arba pakviesti pas save.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 02 20, 15:27)
Sveikos 4u.gif Noriu prisijugti jau prie jusu  biggrin.gif
Mes jau dziaugiames savo maziuku wub.gif Vasario 16 d. proga gime musu meile, net 3950 g svorio ir 55 cm ilgio wub.gif wub.gif wub.gif Neapsakomas jausmas! Mes jau namie, mokomes draugauti, ziaurus nuovargis bet labai laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Noriu jusu iskart paklausti ar galetumet rekomenduoti valst.ar privacioje klinikoje gera seimos daktare. Per 3 dienas liepta kazkur prisiregistruoti, o as nelabai zinau pas ka  g.gif Ligonineje sake po savaites reikes apsilankyti arba pakviesti pas save.

Sveikinimai tapus Mamyte wub.gif
As tai labiau rekomenduočiau rinktis gera pediatre nei gera šeimos gyd. Sekmes apsisprendime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 02 20, 14:27)
Mes jau dziaugiames savo maziuku wub.gif Vasario 16 d. proga gime musu meile, net 3950 g svorio ir 55 cm ilgio wub.gif wub.gif wub.gif Neapsakomas jausmas! Mes jau namie, mokomes draugauti, ziaurus nuovargis bet labai laimingi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Noriu jusu iskart paklausti ar galetumet rekomenduoti valst.ar privacioje klinikoje gera seimos daktare. Per 3 dienas liepta kazkur prisiregistruoti, o as nelabai zinau pas ka  g.gif Ligonineje sake po savaites reikes apsilankyti arba pakviesti pas save.

Sveikinu, Aive tapus mama wub.gif bigsmile.gif puikia data issirinko maziukas - visada bus ne darbo diena tas tortadienis biggrin.gif del gydytojo pritarciau ingbri 4u.gif mes turim seimos daktare ir deja mazai naudos kazkaip is jos, tik tiek kas siuntimus noriai raso, bet geriausiai vaiko vystymasi ir visus niuansus zinos ir pastebes pediatras - o tas tikrai svarbu kai ateisit veliau irmatys koks vaiko raumenuku tonusas, reikia masazu ar nereikia, patars del mitybos ir kitais klausimais, na o seimos gydytojas tiek daug kompetencijos netures tikrai mirksiukas.gif Sekmes!

Ingbri - tu lyg naudoji japoniskas sauskelnes - o kokios firmos jas naudoji ir ar visas jas isbandei? blush2.gif galvoju gal pabandyti ir man smalsumo delei, laba jau jas giria visi bigsmile.gif tik nesuprantu ar didelis skirtumas tarp berniukams ir mergaitems skirtu ir unisexo? ir ar jos yra i didesne puse ar i mazesne, nes japonai nera labai dideli biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 02 20, 17:19)
Sveikinu, Aive tapus mama  wub.gif  bigsmile.gif puikia data issirinko maziukas - visada bus ne darbo diena tas tortadienis  biggrin.gif del gydytojo pritarciau ingbri  4u.gif mes turim seimos daktare ir deja mazai naudos kazkaip is jos, tik tiek kas siuntimus noriai raso, bet geriausiai vaiko vystymasi ir visus niuansus zinos ir pastebes pediatras - o tas tikrai svarbu kai ateisit veliau irmatys koks vaiko raumenuku tonusas, reikia masazu ar nereikia, patars del mitybos ir kitais klausimais, na o seimos gydytojas tiek daug kompetencijos netures tikrai  mirksiukas.gif Sekmes!

Ingbri - tu lyg naudoji japoniskas sauskelnes - o kokios firmos jas naudoji ir ar visas jas isbandei?  blush2.gif galvoju gal pabandyti ir man smalsumo delei, laba jau jas giria visi  bigsmile.gif tik nesuprantu ar didelis skirtumas tarp berniukams ir mergaitems skirtu ir unisexo? ir ar jos yra i didesne puse ar i mazesne, nes japonai nera labai dideli  biggrin.gif  g.gif

As perku yasaya firmos Monny berniukams , is tikrųjų skirtumo kažkokio nepastebejau tarp mergaitiškų ir berniukišku ( mano sesuo turi 1 m dukryte ). Gonny jei tik daugiau pasislapina praleidžia pro šalį , bet jos truputi ir pigesnes keliais eur. Tai as geriau pirku Monny, o siaip dauguma laiko naudojam daukartinias sauskelnes ir manau greit jau nebereikės ju visai thumbup.gif
Dėl dydžio tai atitinka ir kokiu vienu kg daugiau dar tinkami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 20 vasario 2016 - 16:58
QUOTE(Ingbri @ 2016 02 20, 16:57)
As perku yasaya firmos Monny berniukams , is tikrųjų skirtumo kažkokio nepastebejau tarp mergaitiškų ir berniukišku ( mano sesuo turi 1 m dukryte ). Gonny jei tik daugiau pasislapina praleidžia pro šalį , bet jos truputi ir pigesnes keliais eur. Tai as geriau pirku Monny, o siaip dauguma laiko naudojam daukartinias sauskelnes ir manau greit jau nebereikės ju visai  thumbup.gif
Dėl dydžio tai atitinka ir kokiu vienu kg daugiau dar tinkami.

As goon naudoju ! Man goon labiau patiko daugiau telpa i jas😄Mano bicas galingai tustinasi, pro sona nieks neprabega😄Is esmes man jos visos lb panasios ir vienodai geros. Merries brangiausios bet nepastebejau kuo jos ypatingesnes, o moony ir goon beveik tiek pat kainuoja.Mes perkam assorti.lt buna daznai -30%! Ir kai 9 pakuotes per kelis men nusiperki-10 nemokamai tai bendrai paemus kaina gaunas kaip ir paprastu sauskelniu. Pabandyk kroen cia panasoai kaip karta paragaves negali sustot tai ir po situ minkstu paskui kitos ne tokios geros atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2016 02 20, 18:03)
As goon naudoju ! Man goon labiau patiko daugiau telpa i jas😄Mano bicas galingai tustinasi, pro sona nieks neprabega😄Is esmes man jos visos lb panasios ir vienodai geros. Merries brangiausios bet nepastebejau kuo jos ypatingesnes, o moony ir goon beveik tiek pat kainuoja.Mes perkam assorti.lt buna daznai -30%! Ir kai 9 pakuotes per kelis men nusiperki-10 nemokamai tai bendrai paemus kaina gaunas kaip ir paprastu sauskelniu. Pabandyk kroen cia panasoai kaip karta paragaves negali sustot tai ir po situ minkstu paskui kitos ne tokios geros atrodo:)

Gal man ta pakuote brokuota truputi papuolė ? Na bet kokiu atveju panaudojus japoniškas sauskelnes, kitu jau nebepirkciau, nebent su finansais butu problema, o kol kas man jos Nr . 1 smile.gif
Atsakyti
Aš bandžiau moony, bet man visai nepariko jú sugeriamumas. Ištisai šlapi bodžiai jas naudojant. Su jokiom kitom sauskelnėm to nebuvo. Nors paliesti tai mielos tikrai.

Dėl gydytojú tai tikrai nelengva. Mes lankomės pas pediatrę, kuriá pati poliklinika priskyrė. Tai ji nieko mums nepadeda, tik nusiunčia kitur, pvz dėl atpylimú ar geležies preparatú skyrimo/neskyrimo siunčia pas pediatrá konsultantá ir pan. Na nesiskundžiu, greit patenku pas tuos kitus gydytojus:) bet va keisim būstá, keisim ir pilikliniká, tikiuos išsirinkti jau kokiá gerá gydytojá.

Atsakyti
va , butent, ir man - moony isbandziau - ir nusprendziau, kad paskutinis sh.... nors visi giria... o dar ir brangios, tai gal tikejaus kazko stebuklingo... Istisai vaikas slapias pabusdavo ryte doh.gif ... tai paskui jau dejau tik diena, kad sunaudot. O siaip, naudojau tik pampers arba veliau - maxima favorit biggrin.gif ...ir kuo puikiausiai. dabar tai tik nakciai dedu arba dienos miegui ar kai i lauka einam. O namuose jau menesis kaip laksto su triusikuciais. Buvau uzsipirkus i prieki (maximoj gi 20 proc iki metu duodavo biggrin.gif ) tai dar dabar turiu... paskutinis pokas. Manau, daugiau ir nebereikes smile.gif

del keduciu diskutavot. Turiu chicco polly. ir ka - ogi nesedi joje niekaip. ne per kur doh.gif Isnesiau pirtin ir sakiau , parduosiu uz koki 20 eur kam nors biggrin.gif Nereikalingas daiktas. Turi joris baro taburete tokia, ant jos pasedi kartais valgydamas ... Beje, dabar valgo tik PATS . nesvarbu, moka nemoka, bet PATS . Su sakute tai ne problema, bet va, su saukstu skystenis maistas - na, biski sunkokai gaunas doh.gif Bet padet neleidzia.
gal ir gerai, kai pagalvoji, po gero menesio i darzeli pedins, tai bus kaip ir pasiruoses. ir sauskelniu nereiks, ir valgyt pats mokes biggrin.gif
Atsakyti
Man Monny puikiai laiko , niekada nėra šlapias atsibudęs . Kiekviena atsirenka kas geriausia, tai ir svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 02 20, 15:39)
Sveikinimai tapus Mamyte  wub.gif
As tai labiau rekomenduočiau rinktis gera pediatre nei gera šeimos gyd. Sekmes apsisprendime smile.gif

Aciu 4u.gif Ieskosime pediatres
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2016 02 20, 17:19)
Sveikinu, Aive tapus mama  wub.gif  bigsmile.gif puikia data issirinko maziukas - visada bus ne darbo diena tas tortadienis  biggrin.gif del gydytojo pritarciau ingbri  4u.gif mes turim seimos daktare ir deja mazai naudos kazkaip is jos, tik tiek kas siuntimus noriai raso, bet geriausiai vaiko vystymasi ir visus niuansus zinos ir pastebes pediatras - o tas tikrai svarbu kai ateisit veliau irmatys koks vaiko raumenuku tonusas, reikia masazu ar nereikia, patars del mitybos ir kitais klausimais, na o seimos gydytojas tiek daug kompetencijos netures tikrai  mirksiukas.gif Sekmes!

Aciu, Krown 4u.gif O jus nerandat pediatres? Maniau kad gali kur nori lankytis bet pas seimos gyd.turi but prisirases. Ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 02 20, 14:27)

Aive, sveikinu tapus mamyte!!! Linkiu turėti daug pienelio.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2016 02 20, 22:15)
Aciu, Krown  4u.gif  jus nerandat pediatres? Maniau kad gali kur nori lankytis bet pas seimos gyd.turi but prisirases. Ar klystu?  g.gif

Pas mus buvo tokia situacija, kad pirmiauia susiradau pediatre pagal reitingus tikrai labai gera, sutariau kad ji priziures dvynukus ir net namie pas mus ji pabuvojo pirmaja savaite, taciau teko ja keisti pirmiausia del jos darbo vietos, nu nera ten kur masinos padet, o mums su dvynukais tikrai tai labai labai svarbu, tuos vaikus dar ir istraukt reikia is tos masinos, tai bet kaip ir bet kur neprisiparkuosi. Todel persirasem pas vyro daktare, kuri yra buvusi pediatre. Na nieko labai blogo tikrai negaliu pasakyti, sesute labai jos gera, kas manau yra gal net svarbiau nei daktare biggrin.gif viskas kaip ir tiktu jeigu ne nuolatinis jos sergamumas doh.gif suprantu, sunku atsilaikyti priimant tik ligonius, bet kai is 5 vizitu 3 jau teko atideti del jos ligos, o siuntimo vaziuoti i santariskes nes ji ir vel serga ir negali niekuo padet...nu tai tikrai nepatogu ir vargina. Mes kadangi nesergam ir neturim bedu del sveikatos tai pas pavaduojancias nesikreipiam per ta visa ligu buma ir nesiverziam i tuos vizitus, bet skiepus veluojam po menesi pasiimt doh.gif
Na ir dar kadangi mes kaip neisnesioti iki metuku vistiek vazinejam i santariskes pas visus gydytojus tai kol kas mus apziuri keli daktarai - mes praziureti nebusim biggrin.gif

Noriu paklausti del savo berniuko, nes kazkaip neramu: jis jau koki menesi kakio nedaro i pampersiuka, o visada pakakoja pervystant ji kai ji mankstinu ir palaikau pakelusi kojas. Galvoju ar cia nesigauna, kad jis pats nebemoka pakakoti? g.gif nes as tik pakeliu kojas, stumia tai pats, bet kodel i pampi nepadaro nesuprantu, nu gudrutis labai yra biggrin.gif bandziau neprakakinti tai nedaro ir 4 paras to kakio, visas nepatenkintas aiksu jau po to pasidaro, tai negi dabar sunku pridet i ta pampersa be tu pakeltu koju nesuprantu biggrin.gif siaip dideliu bedu su pilvuku neturim, nei jam pucia, nei jam skauda, kaip ir viskas normaliai, paskutiniu metu tik ismatos skystos, galvojau kad del dygstanciu dantuku, bet kad tu dantu net nematyti kazkaip doh.gif

Ir dar, guledamas ant pilvo visada savo kojas tranko i grindis - jauciu visu ta pati daro vaikuciai? biggrin.gif kai genys baladojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 21 vasario 2016 - 12:27