Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai mamyčių namučiai

QUOTE(Lock @ 2016 03 05, 20:01)
Aš turiu atsisiuntus baby sleep programėlę. Feno/siurblio garsas mūsú oagalbininkas nuo diegliú laikú. Nebuvo kito būdo nuraminti. O ir dabar įjungiu jei diená prieš miegá rėkaut pradeda arba vakare. Vienam tas garsas kaip kokie burtai veikia. Kitam kaip kada.

O kas čia per programėlė? O kur tu tą garsą įsirašius. Į tel.?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 05, 21:43)
O kas čia per programėlė? O kur tu tą garsą įsirašius. Į tel.?

Čia appsas, į telefoná atsisiunčiau, nemokama ji, ten platus garsus pasirinkimas-fenas, siurblys, skalbimo mašina, lietus, jūra, paukšteliai, miškas, aitomobilis, lėktuvas ir dar keli kiti.
Atsakyti
Ačiū, Ingbri, už informaciją apie skiepus. Užsirezervavau vietą Vilniaus Endemik. Čia eilė sakė min pusantro mėn., tai panašiai ir planavom.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 05, 17:02)
Na as tik pasidalinau ka skaiciau, o skaiciau tai vieno tai kito gyd. interviu per lietuviska google, tai tikrai neteigiu nieko, nes nei esu gyditoja nei ka, o kaip ir matom is Atisos atvejo, kad tie patys LT gyd kartais turi skirtingas zinias ir nuomones. Na bet manau kuo daugiau apie liga zinosim pacios tuo geriau.. Labai gaila kad tu mergyciu nepavyko isgelbet. As smulkmenu mat nezinojau, galvojau gal per velai pastebeta liga buvo, o cia matai gali buti viskas laiku suteikta ir tai nepades , labai liudna  verysad.gif  Kiekvienas atvejis individualus kas liecia tas klastingas ligas, vieni nugali jas, kitus deja, nugali liga.. verysad.gif

O gal gali paaiskint tada del tos vakcinos nuo hemophilus influenzae type B, realiai kiek ji apsaugo nuo to meningito? Is visu skaitalu supratau kad yra keliolika sukeleju, bet LT labiausiai paplites tipo B meningokokas, tai cia ne tas pats kas ta hemofilus influenzae type B??

4u.gif

Tuo ta liga ir baisi, viena is neseniai mirusiu mergyčių ir buvo atvežta tik stebėjimui , dar nebuvo jokiu bėrimu, bet, deja, šitas atvejis ir parode, kad kartais neužtenka pamatyti, suspėti suteikti reikiama pagalba, liga stipresne buvo uz viska....

Haemophilus influenza B bakterija yra pavojingiausia is šešių tipu esančiu , nes sukelia pavojingiausias komplikacijas . Tai sepsį , meningita, epiglotita. Bet , kadangi didžioji dauguma vaiku yra skiepijami, tai jie neserga. Bet neskiepyti vaikai, kiek teko matyti per mokslus serga labai sunkiai. Pradžioje sunku indentifikuoti kokia bakterija sukėlė , bet padarius paseli išauga ši bakterija. Gydoma antibiotikais, jei nesikomplikuoja i smegenų uždegimą , tai pasveikstama dažniausiai be pasekmių , kitu atveju pastebimas protinis ir fizinis atsilikimas. Jei ši bakterija sukelia pneumonija, tai dažnai po pasveikimo vaikas įgyja astma. Skiepyti vaikai neserga.
Meningokokas B ir haemophilus influenza yra dvi skirtingos bakterijos, skiepai nuo ju yra skirtingi. Meningokoko B yra mokamas, o nuo haemophilus influenza kompensuoja valstybe. Skiepijama 2, 4, 6 ir 18 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 07 kovo 2016 - 14:55
Ingbri ačiū kad informavai apie eiles. Kaune sakė vakcinos turės gegužės-birželio mėn.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 07, 16:22)
Ingbri ačiū kad informavai apie eiles. Kaune sakė vakcinos turės gegužės-birželio mėn.

Prašom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2016 03 07, 15:30)

Dar noriu paklausti iš savo neišmanymo. Ar šios vakcinos nėra labai jau naujos, ar jų šalutinis poveikis pakankamai ištirtas. Nebus kad po kokių 10 metų išlys koks šalutinis poveikis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 07, 16:57)
Dar noriu paklausti iš savo neišmanymo. Ar šios vakcinos nėra labai jau naujos, ar jų šalutinis poveikis pakankamai ištirtas. Nebus kad po kokių 10 metų išlys koks šalutinis poveikis. g.gif

Kaip nuo bet kurios galimas šalutinis poveikis, bet, kad kazkas islystu po 10 metu, tai rizika lygį 1 proc. Ši vakcina sukurta neseniai, bet tyrineta tai gana labai seniai. As ja pasitikiu, bet kokiu atveju, ši liga yra klastingesne, nei galimas jos šalutinis skiepo poveikis. Mano vaikui ju nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2016 03 05, 11:42)
Gal cia tikrai toks etapas del tu baimiu, nes kai mums buvo TA 6 men. tai neprisileido gyd. taip reke, tarsi kazka skaudziai daro. Mes ketvirtadieni buvom TA tai  viena pupa 7815g 70cm kita 7710g ir 70cm. Labai jau jos bijo svarstykliu ir ugio matavimo lentos ir nemanau kad vaikai greitai pairsta baisius dalykus tikrai jie viska prisimena.

Su gera TA! Kokie vienodi ūgiai ir svoriai, nerealiai smile.gif Maniškiai tai žiauriai skirtingi... Kai paguldai šalia paną ir mažiuką, tai ohoho kaip skiriasi ūgiai. Pažiūrėsiu kaip maniškiai reaguos, visgi 1,5 mėnesio praėjo nuo paskutinio vizito, galėjo ir pamiršti kaip ir kas smile.gif

QUOTE(Lock @ 2016 03 05, 21:01)
Aš turiu atsisiuntus baby sleep programėlę. Feno/siurblio garsas mūsú oagalbininkas nuo diegliú laikú. Nebuvo kito būdo nuraminti. O ir dabar įjungiu jei diená prieš miegá rėkaut pradeda arba vakare. Vienam tas garsas kaip kokie burtai veikia. Kitam kaip kada.

Aš anksčiau labai leisdavau iš youtube baby womb sounds. Maniškiams labai labai padėdavo nusiraminti ir užmigti.
Atsakyti
Pas mane kažkoks košmaras paskutines 4 naktis. Bunda kas pusvalandį. Tai po nakties jaučiuosi kaip zombis. O anksčiau taip gerai miegodavo. Jaučiu bus man kaip Edenai:(

Reiks gal kokių viburcol žvakučių nusipirkti gal padės. Gal kokie dantys, bet seilių dienos metu nėra labai jau daug. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 08, 12:08)
Pas mane kažkoks košmaras paskutines 4 naktis. Bunda kas pusvalandį. Tai po nakties jaučiuosi kaip zombis. O anksčiau taip gerai miegodavo. Jaučiu bus man kaip Edenai:(

Reiks gal kokių viburcol žvakučių nusipirkti gal padės. Gal kokie dantys, bet seilių dienos metu nėra labai jau daug. g.gif

Jei greit užmiega pabudę vaikučiai, tai nepadės viburcol. Tiesiog reikės išgyventi... Maniškiai iki šiol pabunda kas valandą ar, labai gerom naktim, kas dvi. Iškrenta soskės ir rėkauja. Arba atsiversti nepavyksta, arba dar kažkas negerai. Laukiu tų geresnių naktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 08, 12:15)
Jei greit užmiega pabudę vaikučiai, tai nepadės viburcol. Tiesiog reikės išgyventi... Maniškiai iki šiol pabunda kas valandą ar, labai gerom naktim, kas dvi. Iškrenta soskės ir rėkauja. Arba atsiversti nepavyksta, arba dar kažkas negerai. Laukiu tų geresnių naktų smile.gif

Supratau, užmiega tai gerai. Bet kaip ir rašei, soskė iškrenta ir viskas:(
Atsakyti