Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

Sveikos, visai pasimeciau besirinkdama - jau kaip ir apsisprendziau, kad fasadas spinteliu bus sviesus , kazkas i dramblio kaulo spalva, o stalvirsis medzio imitacija, dabar blaskaus - kaip ir norisi apatiniu spinteliu ir saldytuvo su orkaites spintom ( viskas bus imontuojama) tamsesnes spalvos , pvz na kakavos, o virsutines sviesios su tokiu pat sviesiu stalvirsiu. Kaip apsisprest? I ka dar namuose galeciau orientuotis? Namai visi sviesus, sakyciau, vyrauja modernus minimalizmas.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 01 28, 16:04)
Viską galima keisti išskyrus viryklės ir plautuvės vietas.
Man lyg ir tuštoka atrodo, gal vis tik reik tos salos  g.gif
Ansčiau Jums planus rodžiau. Tai pagal planą lyg ir nereikia, pasipaišius - lyg tuščia, va ir nevežinau ką daryt...
Šalia stalo išėjimas į terasą. Durys iš keturių dalių kaip ir papaišyta.
user posted image

Prisijungiu ir aš prie planuojančių virtuvę 4u.gif
Aš noriu pasiteirauti, o kas numatyta tame spintos bloke, kur atrodo kaip įmontuotos orkaitės (nes pati orkaitė po virykle kaip suprantu)? Man kažkaip aukštai atrodo ir jei atsidarinės iš viršaus į apačią, tai nebus sudėtinga išimti/įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 01 29, 19:38)
Prisijungiu ir aš prie planuojančių virtuvę  4u.gif
Aš noriu pasiteirauti, o kas numatyta tame spintos bloke, kur atrodo kaip įmontuotos orkaitės (nes pati orkaitė po virykle kaip suprantu)? Man kažkaip aukštai atrodo ir jei atsidarinės iš viršaus į apačią, tai nebus sudėtinga išimti/įdėti?

ankstesneje zinuteje rasiau, kad toje puseje isvis galvoju tokia ale spinta, kurios viduje butu stalvirsis ir visi kiti rakandai.
Toje puseje noreciau sutalpinti:

skalbykle
dziovykle

todel, kad nenoriu vonios apkraut, o cia salia terasa, vasara patogu skalbinius isnest laukan.

vyno saldytuvas
kavos aparatas
mikrobange

didelis skyrius ikist aukstiems rakandams, tokiems kaip grindu sluota, kibiras, lyginimo lenta

zodziu gaunasi ukine - virtuvine spinta virtuveje

namas vieno auksto, techniniu patalpu dideliu neturim, vonios ir miegamuju rakandais uzkist nenoriu, va ir gaunasi viskas virtuveje

kritikuokit kol nesamoniu neprisidariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2016 01 29, 18:03)
Sveikos, visai pasimeciau besirinkdama - jau kaip ir apsisprendziau, kad fasadas spinteliu bus sviesus , kazkas i dramblio kaulo spalva, o stalvirsis medzio imitacija, dabar blaskaus - kaip ir norisi apatiniu spinteliu ir saldytuvo su orkaites spintom ( viskas bus imontuojama) tamsesnes spalvos , pvz na kakavos, o virsutines sviesios su tokiu pat sviesiu stalvirsiu. Kaip apsisprest? I ka dar namuose galeciau orientuotis? Namai visi sviesus, sakyciau, vyrauja modernus minimalizmas.

Aaš panašiai blaškiausi. Buvau išsirinkusi šviesius fasadus, paskui išsirinkau apatines ir aukštas tamsesnes ir grįžau prie šviesių. Pasirinkau ploną stalviršį rusvą ir kreminius fasadus. Ką tik rankenėles pagaliau išsirinkau. Buitinė technika, plautuvė, maišytuvas supirkti, projektas suderintas, belieka laukti, kol pagamins.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2016 01 29, 19:03)

Man labai grazus atvirkstinis variantas- sviesi apacia ir tamsesnis virsus su stalvirsiu.
Gal todel, kad pas save pasidariau standartiskai- apacia tamsi, virsus sviesus.
Cia is tos serijos: noriu to, ko neturiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 01 29, 20:48)
Aaš panašiai blaškiausi. Buvau išsirinkusi šviesius fasadus, paskui išsirinkau apatines ir aukštas tamsesnes ir grįžau prie šviesių. Pasirinkau ploną stalviršį rusvą ir kreminius fasadus. Ką tik rankenėles pagaliau išsirinkau. Buitinė technika, plautuvė, maišytuvas supirkti, projektas suderintas, belieka laukti, kol pagamins.

Kaip faina, aš irgi laukiu šito laikotarpio, kai beliks tik laukti, mano darbai bus padaryti, o kol kas esu visko ieškojime. Beje, aš irgi apie tokias spalvas galvoju. smile.gif

Dabar suku galvą dėl šiukšliadėžės. Meistras pasiūlė ištraukiamą sistemą su dviem šiukšliadėžėm, bet jos tik po 10 litrų, tikrai nedaug, noriu didesnių. Randu internete, bet... vien sistema, net be kibirų apie 50eur kainuoja. Kažin ar verta. O jeigu pasidaryti tiesiog ištraukiamą ertmę, o kibirus pačiai prisitaikyt? g.gif Kas kaip darėt gal galit pasidalinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2016 01 31, 22:07)
Kaip faina, aš irgi laukiu šito laikotarpio, kai beliks tik laukti, mano darbai bus padaryti, o kol kas esu visko ieškojime. Beje, aš irgi apie tokias spalvas galvoju. smile.gif

Dabar suku galvą dėl šiukšliadėžės. Meistras pasiūlė ištraukiamą sistemą su dviem šiukšliadėžėm, bet jos tik po 10 litrų, tikrai nedaug, noriu didesnių. Randu internete, bet... vien sistema, net be kibirų apie 50eur kainuoja. Kažin ar verta. O jeigu pasidaryti tiesiog ištraukiamą ertmę, o kibirus pačiai prisitaikyt?  g.gif Kas kaip darėt gal galit pasidalinti? ax.gif

Pas mane taip bus - stalčius ir jame šiukšliadėžės. Meistras sako, kad Furnitane yra vertų dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2016 01 31, 22:07)
Dabar suku galvą dėl šiukšliadėžės.

Pas mane padaryta kaip paprastas stalčius su dugnu iš plokštės.Ir nebrangiai,ir labai patogu.Įsidėjau savo turėtą didelę šiukšliadėžę,šalia visos daržovės iš kaimo telpa.Aišku,ne bulviniais maišais ten laikau,bet telpa tikrai labai daug.Dar lieka vietos ir rūšiuojamoms šiukšlėms.Darinėjasi be jokio sunkumo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2016 02 01, 02:29)
Pas mane padaryta kaip  paprastas stalčius su dugnu iš plokštės.Ir nebrangiai,ir labai patogu.Įsidėjau savo turėtą didelę šiukšliadėžę,šalia visos daržovės iš kaimo telpa.Aišku,ne bulviniais maišais ten laikau,bet telpa tikrai labai daug.Dar lieka vietos ir rūšiuojamoms šiukšlėms.Darinėjasi be jokio sunkumo.  smile.gif

bet ar svoris nekenkia stalciui? as ir mastau ka cia daryt...nes pvz, kai laikiau savo zepterinius puodus viduriniame stalciuje, man lakstydavo varztukai lauk, nes ju svoris tai ohohoho, bijau , kad po kriaukle bus tas pats, juk bulves, morkos, siukles doh.gif
Atsakyti
sveiki, labai noreciau isgirsti nuomone is salies 4u.gif niekaip nepavyksta nusprest ir rasti idealu varianta. Idedu virtuves vizualizacija ir brezinius svetaines-virtuves zonos. Patarkite del stalo padeties. Visa laika masciau apie pirma varianta, nes norejau stalo prie sienos, bet, ziuriu praejimui maza vietos lieka...
P.S. dabartinis minkstas kampas dyzio kaip pirmose foto, paskutineje netaisytas pirminis variantas, mazesnis 4u.gif
1.user posted image
2.user posted image
3. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 01 vasario 2016 - 08:54
QUOTE(knopke* @ 2016 02 01, 07:49)
bet ar svoris nekenkia stalciui? as ir mastau ka cia daryt...nes pvz, kai laikiau savo zepterinius puodus viduriniame stalciuje, man lakstydavo varztukai lauk, nes ju svoris tai ohohoho, bijau , kad po kriaukle bus tas pats, juk bulves, morkos, siukles  doh.gif

Man šitas klausimas taip pat aktualus buvo, bet mano gamintojas sako, kad blumo stalčiai iki 60 kg be problemų atlaiko. Tiek neturėtų sverti nei puodai, nei šiukšlės su bulvėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2016 02 01, 10:36)
sveiki, labai noreciau isgirsti nuomone is salies  4u.gif  niekaip nepavyksta nusprest ir rasti idealu varianta. Idedu virtuves vizualizacija ir brezinius svetaines-virtuves zonos. Patarkite del stalo padeties. Visa laika masciau apie pirma varianta, nes norejau stalo prie sienos, bet, ziuriu praejimui maza vietos lieka...
P.S. dabartinis minkstas kampas dyzio kaip pirmose foto, paskutineje netaisytas pirminis variantas, mazesnis  4u.gif
1.user posted image
2.user posted image
3. user posted image

pamirsau prikabint. Virtuves vizualizacija
user posted image
Atsakyti