Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(kavamale @ 2016 02 02, 01:11)
na keiciant visas spinteles i mazesnes, kaina turetu pasikeisti zenkiai del mechanizmu, pritraukeju (nors placias rinkomes ne del kainos, o del vaizdo). 

Nu baikit juokus, kokie ten mechanizmai taip atsirarančių durelių? Kiek kainuoja vienas toks lankstas? Čia gi ne į viršų dvigubas dureles atidarantis mechanizmas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 02, 01:18)
Nu baikit juokus, kokie ten mechanizmai taip atsirarančių durelių? Kiek kainuoja vienas toks lankstas? Čia gi ne į viršų dvigubas dureles atidarantis mechanizmas.

Vienas lankstas geras kainuoja 2 eurai biggrin.gif
Atsakyti
ne, ten zmones sukalbami, tad, manau, susitartume del kazkokiu pakeitimu .
Uzsirasiau punktus, jusu paminetus, kuriuos ryt isdestysiu ir pasiteirausiu, apie galimus variantus 4u.gif
QUOTE(Juodai @ 2016 02 02, 02:13)
Iš naujo nereikia daryti, o reikia pakoreguoti. Pasakykit atvirai, kaip su ta vynine yra? Ar Jums jos taip reikėjo, ar tik dizainerė norėjo pasikietinti "puikiu sprendimu"? Mes labai panašų sprendimą turėjome savo ankstesnj virtuvėj - irgi dizainerė pasiūlė užbaigt virtuvinį "vynine", nes Narbutas standartinius baldus gamina, nesitaiko prie klijentų cm, todėl jos siūlymu, geriau tegul apatinės spintelės kiek išsikiša, negu viršutinės. Tai gerai, kad tik tokio dydžio ta "vyninė" buvo, nes, nors esam vyno mėgėjai (o galbūt kaip tik dėl to  biggrin.gif ), vyno butelis ten nė apsirikus nebuvo įdėtas  schmoll.gif . Bandžiau dar ten laikyti virtuvinius šluostukus sulankstytus, ale nepatogu, be ryšio taip. Per  laiką prisikraudavo visokio šlamšto ten - nu visiška nesamonė.
Lygiai tas pats su viršutinėmis spintelėmis - nu tikrai griozdai tos 60cm durelės. Paskaičiuokit, jos išsikiš apie 30cm nuo stalviršio pabaigos - tai laaabai daug. Pas mane 42cm durelės ir jos išsikiša apie 13cm - atvirai pasakysiu, mokinausi laviruoti, kad galvos netrankyčiau, nes buvo ne kartą.
Tiek daug dabar ekspozicinių virtuvių visokiausių, nueikit, pasibandykit viską. Ar buvot?

Del vyno lentyneliu, taip, tai dizaineres sprendimas. Is pradziu, kategoriskai buvau pries, nes pasirode dulkiu kaupykla, bet po to visai patiko ta ideja smile.gif na bet sita labai lengvai galima pakoreguoti ir atsisakyti smile.gif
bet keisti isdestyma (tuo paciu ir apatiniu stalciu bei spinteliu pozicijas), virsutiniu spinteliu ploti , stalvirsio gyli, gartraukio pravedima - jau ne tokie ir mazi pakeistimai.
o ekspozicijoje nebuvau. Kadangi viska irenginejame nuo 0, reikia visko, nuo ciuziniu, iki baldu, technikos, nebespeju fiziskai viskuo dometis (nuo ploksciu, iki spalviniu sprendimu ir pan) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 02 vasario 2016 - 00:29
QUOTE(kavamale @ 2016 02 02, 01:26)
Uzsirasiau punktus, jusu paminetus, kuriuos ryt isdestysiu ir pasiteirausiu, apie galimus variantus 4u.gif

Ar uzsiraset, kad butinai reikia darbastalio kuo didesnio tarp plautuves ir kaitlentes.
Sekmes Jums rytoj 4u.gif Oi t.y. siandien lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 vasario 2016 - 00:33

Tai puiku thumbup.gif . Manau Jums viskas pavyks mirksiukas.gif .
bet keisti isdestyma (tuo paciu ir apatiniu stalciu bei spinteliu pozicijas), virsutiniu spinteliu ploti , stalvirsio gyli, gartraukio pravedima - jau ne tokie ir mazi pakeistimai.

O kam Jums stalviršio gylį keisti?
o ekspozicijoje nebuvau. Kadangi viska irenginejame nuo 0, reikia visko, nuo ciuziniu, iki baldu, technikos, nebespeju fiziskai viskuo dometis (nuo ploksciu, iki spalviniu sprendimu ir pan)  blush2.gif

O be reikalo. Virtuvė yra bene svarbiausias baldas namuose, juo labiau, kad ne kas trys metai keičiamas. Būtent jai reikėtų sutelkti didžiausią dėmesį, o paskui jau visa kita 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 02, 01:33)
O kam Jums stalviršio gylį keisti?

O be reikalo. Virtuvė yra bene svarbiausias baldas namuose, juo labiau, kad ne kas trys metai keičiamas. Būtent jai reikėtų sutelkti didžiausią dėmesį, o paskui jau visa kita  4u.gif .

As siuliau del issikisusio saldytuvo ax.gif
As taip daryciau. 70 cm stalvirsi ir deciau gilesnes virsutines spinteles. Vietos yra smile.gif ir saldytuvas graziau isipaisytu.. Nes jei daryti stalvirsi 60 cm, saldytuvas bus issikises 5-10 cm nuo stalvirsio.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 02 vasario 2016 - 00:38
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 02, 01:36)
As siuliau del issikisusio saldytuvo  ax.gif
As taip daryciau. 70 cm stalvirsi ir deciau gilesnes virsutines spinteles. Vietos yra smile.gif ir saldytuvas graziau isipaisytu.. Nes jei daryti stalvirsi 60 cm, saldytuvas bus issikises 5-10 cm nuo stalvirsio.
drinks_cheers.gif

Aaa, praleidau matyt kur... Bet kažin, ar leidžia tai palangė padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 02 02, 01:41)
Aaa,  praleidau matyt kur... Bet kažin, ar leidžia tai palangė padaryti?

Leis. Juk saldytuvas ir bus daugiau nei 60 cm. ~65-67. Tai pagal ji ir virtuves gyli daryti. As tikiuos buvo numatyta pries tai, kad saldytuvas bus ne 60 o daugiau cm?

Reikia psidometi ar galima stumti prie pat sienos saldytuva is galo. Zinoti kiek gylio uzims saldytuvas ir tik tada ziureti ar tenkina kad jis issikis 5-10 cm nuo stalvirsio.
As kai domejausi paprastais neimontuojamais, tai kai kuriuos naujo modelio galima stumti prie sienos is gylio, bet saldytuvo sonas turi but laisvas, nepristumtas prie sienos. Kvepuoti.
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 02, 02:03)
Leis. Juk saldytuvas ir bus daugiau nei 60 cm. ~65-67. Tai pagal ji ir virtuves gyli daryti. As tikiuos buvo numatyta pries tai, kad saldytuvas bus ne 60 o daugiau cm?

Bent jau brėžiny virtuvinio kampas lipo ant lango, bet kaip šeimininkė sakė, nelabai matmenys atitaikyti tenai. Va įdomu būtų, kad Kavamale pamatuotų, kiek cm yra nuo lango iki kampo g.gif .
Apie tą vyninę tai supratau, kad buvo siūlyta kaip vietos "išnaudojimas", nes nepristumsi šaldytuvo ptie sienos, tik kad nevykęs toks sprendimas. Geriau jau uždengti plokšte tą siaurą šoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 vasario 2016 - 01:19
QUOTE(kavamale @ 2016 02 02, 00:26)
Del vyno lentyneliu, taip, tai dizaineres sprendimas. Is pradziu, kategoriskai buvau pries, nes pasirode dulkiu kaupykla, bet po to visai patiko ta ideja  smile.gif na bet sita labai lengvai galima pakoreguoti ir atsisakyti smile.gif

aš pritariu visoms, kad nesąmonė tos vyno lentynėlės (iš savo patirties).
O jums ten netilptų koks cargo krepšys? tada galima būtų juos daryti du, su palangės vietoje palikta tiesiog plokšte?
Papildyta:
aš dar atnešu savo virtuvės griaučius.

nežinau ką su kriaukle daryt? turėjau minčių ją tiesiog pastumt prie indaplovės ir viskas, bet galvoju kad gal kaip tik indaplovę ir kriauklę ir stumt link priešingo kampo nei kaitlentė?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2016 02 02, 09:42)
.

nežinau ką su kriaukle daryt? turėjau minčių ją tiesiog pastumt prie indaplovės ir viskas, bet galvoju kad gal kaip tik indaplovę ir kriauklę ir stumt link priešingo kampo nei kaitlentė?

laaaabai panasus ispalavimas i mano, pas mane kaip tik ir patraukta viskas kuo toliau nuo kaitlenes .. gavosi taip user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 02 vasario 2016 - 09:47
QUOTE(VINIpooch @ 2016 02 02, 09:34)
laaaabai panasus ispalavimas i mano, pas mane  kaip tik ir patraukta viskas kuo toliau nuo kaitlenes .. gavosi taip user posted image

neatidaro jūsų foto, bent jau man
Atsakyti