Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 28

QUOTE(*Convallaria* @ 2016 02 02, 10:44)
neatidaro jūsų foto, bent jau man

hmm, man rodo kad viskas su ja gerai :/ bandom taip
user posted image

ziurint nuo kaires sienos : saldytuvas, slaciu blokas, tada kampine spintele su kriaukle jau ant vidurines sienos, indaplove... o toliau jau matosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 02 vasario 2016 - 10:19
QUOTE(VINIpooch @ 2016 02 02, 09:46)
hmm,  man rodo kad viskas su ja gerai :/ bandom taip

ir vis tiek nukreipia jungtis prie gmail smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ekspertės smile.gif

Pamaketavau būsimos virtuvės brėžinį, gal turite kažkokių pastabų?

Trumpai - apačioje visur ištraukiami stalčiai, viršuje - spintelės, per lankstą atsidarančios į viršų.

Dėl siūlymo stumti šaldytuvą į patį kraštą - manau nenoriu, nes šaldytuvą varstome tikrai dažniau, nei orkaitę. Klausimas tik dėl indaplovės - norėtųsi šalia kriauklės, bei jei virtuvė nedidelė - gal toks atstumas neturės reikšmės?

user posted image
post image online
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 02, 11:34)
Klausimas tik dėl indaplovės - norėtųsi šalia kriauklės, bei jei virtuvė nedidelė - gal toks atstumas neturės reikšmės?

Gal ir neturės, tačiau visad patogiau, kai ji šalia plautuvės yra. Dabartiniu atveju sudėtingas indaplovės sumontavimas gaunasi - ji pati yra 60 cm pločio, kai tuo tarpu viršuje įmontuojama orkaitė yra siauresnė, ji jau su šoninėm spintelės plokštėm kartu yra 60cm pločio. Apskritai, kodėl orkaitę keliate aukštyn? Virtuvė maža, o tokiu būdu prarandate cm stalviršio. Jeigu jei prisireikia statyti kažką prie krašto, statyčiau verčiau plautuvę, o ne kaitlentę.
Įkelkite visą patalpos planą, nes dabar sunku komentuoti nematant bendros erdvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 vasario 2016 - 10:47
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 02, 10:34)

Trumpai - apačioje visur ištraukiami stalčiai, viršuje - spintelės, per lankstą atsidarančios į viršų.

Dėl siūlymo stumti šaldytuvą į patį kraštą - manau nenoriu, nes šaldytuvą varstome tikrai dažniau, nei orkaitę. Klausimas tik dėl indaplovės - norėtųsi šalia kriauklės, bei jei virtuvė nedidelė - gal toks atstumas neturės reikšmės?

Dėčiau orkaitę po kaitlente ir daugiau stalviršio, nes jau vizulkoje matosi, kad gaminti nebus ant ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 02, 11:34)

user posted image
post image online

Sveikinu, beveik viskas pas jus puiku.
Kadangi siuksline pas jus stalcius, manau nebus labai nepatogu su ta indaplove. Teks zengti zingsneli vis dedant indus i indaplove, bet jus juk norit kad saldytuvas butu arciau.
Kad indaplove butu arti, ir butu didesnis plotas tarp plautuves ir kaitlentes, reiktu kelti zemyn orkaite. Bet tikriausiai nenorit atsisakyti sios mados. Didelese virtuvese neprotinga orkaite daryti apacioj. Bet mazose... vardan didesnio darbastalio g.gif

Man labai kliuna jusu 15 cm kojeles. Na ir kodel jos 15 cm o ne 10 cm? Mazoje virtuveje reiktu taupyti apatiniu spinteliu plota. Nu nu nu jusu baldininkui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 02, 12:47)
Dėčiau orkaitę po kaitlente ir daugiau stalviršio, nes jau vizulkoje matosi, kad gaminti nebus ant ko smile.gif

Orkaitės noriu tokiame aukštyje, nes po kaitlente man nepatogu (kaip dabar turiu)
Dėl stalviršio sutinku, mažoka vietos, bet vyras nori įsprausti toje pusėjė valgomąjį staliuką, bet gal pavyks įkalbėti prailginti dešinį virtuvės šoną wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 02, 11:47)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 02 02, 12:52)
Sveikinu, beveik viskas pas jus puiku.
Kadangi siuksline pas jus stalcius, manau nebus labai nepatogu su ta indaplove. Teks zengti zingsneli vis dedant indus i indaplove, bet jus juk norit kad saldytuvas butu arciau.
Kad indaplove butu arti, ir butu didesnis plotas tarp plautuves ir kaitlentes, reiktu kelti zemyn orkaite. Bet tikriausiai nenorit atsisakyti sios mados. Didelese virtuvese neprotinga orkaite daryti apacioj. Bet mazose... vardan didesnio darbastalio  g.gif

Man labai kliuna jusu 15 cm kojeles. Na ir kodel jos 15 cm o ne 10 cm? Mazoje virtuveje reiktu taupyti apatiniu spinteliu plota. Nu nu nu jusu baldininkui.  biggrin.gif

dėkui už mintis, tikrai gal reikia tą orkaitę mest žemyn, bet man taip dabar nepatogu apie ją tupinėti... Bet tuomet stalviršis padidėtų... ech, bandau pasidėlioti, pagal jūsų mintį, žiūrėsim, kaip atrodo smile.gif
Dėl tų 15 cm - čia tik kad būtų parašyta, pakeisiu į 10 cm biggrin.gif (čia ne baldininko kaltė - aš čia taip matavau,pagal senąją virtuvę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 02 vasario 2016 - 11:05
QUOTE(laukine22 @ 2016 02 02, 10:52)
Orkaitės noriu tokiame aukštyje, nes po kaitlente man nepatogu (kaip dabar turiu)
Dėl stalviršio sutinku, mažoka vietos, bet vyras nori įsprausti toje pusėjė valgomąjį staliuką, bet gal pavyks įkalbėti prailginti dešinį virtuvės šoną wink.gif

Tema pamąstymui - kiek dažnai naudositės orkaite ir kiek stalviršiu. Ant stalviršio neišvengiamai atsiras kas nors padėta - arbatinis, tosteris, kokteilinė. Tuomet vietos visai neliks. Kitas dalykas plautuvė šalia aukštos spintos - ar bus patogu naudotis?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2016 02 02, 12:57)
Tema pamąstymui - kiek dažnai naudositės orkaite ir kiek stalviršiu. Ant stalviršio neišvengiamai atsiras kas nors padėta - arbatinis, tosteris, kokteilinė. Tuomet vietos visai neliks. Kitas dalykas plautuvė šalia aukštos spintos - ar bus patogu naudotis?

Tiesa sakot, einu permaketuot wink.gif
Atsakyti
lentyneles tokios ir pas mane bute yra, bet apacioje, sone, nes indaplove ir liko tuscia prie sienos, padareme lentyneles, tai ten laikoma krepseliai, siuklsiu maisai, patikekit, kas kart tvarkant virtuve reikia is ten valyti dulkes biggrin.gif

pas mane virtuveje is sonu suprojektuota ir lentynos per visa auksti spintu, nes as pasimasciau, o kur desiu kulinaines knygas virtuveje doh.gif lotuliukas.gif bet jos dulkiu nerinks, nes kai sudesiu visas knygas, jos visos uzsipildys biggrin.gif
Atsakyti