Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(floria @ 2016 01 21, 00:49)
-tai ir gerai, reikia žiūrėt optimistiškai.
aš ne lt  4u.gif

--o mes šiandien iš po konsultacijos. Gal čia kaip sako positive thingking bet kaip niekada pasijutau stipriai po gydytojo pokalbio, nei po pirmo nei po antro nejaučiau tiek palaikymo ir kad rūpi, kiek dabar


-Mes ir ne LT darom.

-- Kadangi šioje srityje patirties neturiu, nes pirmasis IVF, tai kažko daug prikomentuoti negaliu... smile.gif Bet kaip suprantu, konsultacija vertinga, o svarbiausia, kad pati jaučiatės kur kas stipriau ir optimistiškiau nei pirmais kartais thumbup.gif Džiugu girdėt, kad pats gydytojas svarsto visus įmanomus būdus ir ieško pačios geriausios išeities 4u.gif Kad tik viskas būtų pagal planą 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu, sena kompanija renkasi rolleyes.gif

Floria, Braskiukas, kokiose salyse darotes IVF'us? Nes ir as ne LT, darausi FR. Idomu pa(si)lyginti.

Floria, smagu, kad gerai nuteike daktarelis. Juk svarbu, kokiomis nuotaikomis pradedame "gydyma".
As tai si syki esu nusivylusi savo pasirinkta istaiga. 2010-2011m., kai ruosemes 1-ajam IVF'ui, viskas vyko daug organizuociau ir informatyviau. O si syki po 3 nepavykusiu bandymu su snaigutem vel siule ta pati pasiruosimo protokola! Na bet uzsispyriau, issireikalavau pilnu tyrimu ir juos pasidariau. Jau kai visi rezultatai buvo, paskambinau gydytojo asistentei, tai ji man sako: "As jums atsiusiu receptus, nuo kito ciklo galite startuoti". blink.gif Tai, sakau, nieko nekeisite? Be to, as noriu vienu bandymu 3-ju snaiguciu, o ne 2-ju. Tai tik tuomet sutiko perduoti mano prasyma gydytojui. Rezultate protokolas pakoreguotas, tik del 3 snaiguciu neaisku.
Bet jei nebuciau ikyriai prilipus prie tos asistentes, tai ir 4-am pasiruosimui nebutu nieko keite unsure.gif Dabar,jei ir nepavyks, tai bent zinosiu, kad isbandeme bent kelis skirtingus variantus.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 01 20, 23:49)
bet iš kart sako kad reikia keisti ir keisti daug.
tai nusprendė šį kart daryti trumpą protokolą (visi prieš buvo ilgi, pirmas su gonaliu 150 daugiau kiti du su menopur 150) ir vėl su gonaliu, bet didesne doze.
kodėl? todėl kad sako matau iš echo ir visų rezultatų potencialą, kad aš galiu priauginti daugiau folių,tik reikia tinkamų dozių ir vaistų ir jis mano, kad trumpu protokolu mano organizmas reaguos geriau.
žinoma, visada lieka tas procentas kad ir nebus atsako ar jis bus prastas, bet gi negali žinot kas bus kol nepradėsi  doh.gif
tai dabar kaip tik 3 cd, šis ciklas paliekamas kaip yra. vasarį prasidėjus mm gersiu KT ir kovas bus IVF. kaip ir galvojau. Nu labai labai tikiuos, kad šis kartas mums suveiks kaip priklauso  g.gif .

dar grįžom atgal prie embrionų, sako mano kiaušinėliai geros kokybės, bet paskiau susijungus embrionukai ne itin.
sėkmingu kartu buvo 6 ir 9 su nežymia fragmentacija. dabar tuo paskutiniu kartu buvo 5 ląst. su didele fragmentacija, tai realiai labai mažai šansų. plius tik du foliai, tai sako negerai. per mažai. jo akim pagal mano galimybes (turint omeny kad viena kiaušidė nefunkcionuoja beveik), turėti ~7 folius ok, ir išgaut 5 geras kiaušialąstes būtų pakankama.
AMH - buvo 2,08 ir po 1,5 m -  1,75 kai paklausiau ar drąstiškas kritimas, sako ne. pamiršau paklaust LH ir FSH  doh.gif  nu turėjau užsirašius ir nepaklausiau. nu bet šitą norėjau sužinot dar kart.

tiea paklausiau apie tą elonva, tai sako žino, bet mažai praktikuoja. Jis  veikia daugiau moterims vyresnio amžiaus + kai nėra beveik jokios reakcijos, mano atveju sako dar nebandyčiau, nes kaip ir minėjo mano, kad potencalas yra užaugint pakankamai folių tik reikia tinkamų dozių.
nu tai ok sakau bandykim.

gal kokių komentarų bus? g.gif


Sveika! Dziugu, kad gydytojas nuteike teigiamai smile.gif Jei gerai supratau, tai tau palieka tuos pacius vaistus, tik pakoreguotomis dozemis, ir sikart taikys trumpa protokola? Komentuoti yra sudetinga, nes as nesu gydytoja ir neturiu visos informacijos sudedamuju daliu. Vieninteli dalyka galiu pasakyti, kad tavo gydytojo apibendrinamoji isvada del Elonvos protokolo taikymo bent jau mano atveju netinka. mes cia visos galim buti ekspertemis tik keliu pavyzdziu pagrindu, o gydytojai, bent jau manojoje klinikoje, mato tu ivairiausiu atveju 1000 kartu daugiau. Todel drisciau patarti pasitiketi savo gydytoju. Atsiliepimai bent jau apie mano klinikos rezultatus ir salies, kur gyvename, yra gana teigiami. Is mano pazistamu variantu (ju yra kokie 7-8) nepavyko tikvienai, kurios organizmas absoliuciai nereagavo i stimuliacija. Zinoma, kalusimas tik islieka is kelinto meginimo pavyksta...

Pati nepatikrinau, bet is vienos likimo drauges po paskutines punkcijos beplepant palatoje suzinojau, kad nepavykus trims bandymams, pacientai turi teise reikalauti, kad gydytoju konsiliumas perziuretu ju faila ir sekantis bandymas butu jau su kolektyvines nuomones protokolu.

Sekmes didziausios! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 22, 12:17)
Ziuriu, sena kompanija renkasi  rolleyes.gif

Floria, Braskiukas, kokiose salyse darotes IVF'us? Nes ir as ne LT, darausi FR.

Mes visai netikėtai pasirinkom LV. Pradžioj buvau nusprendus skristi į Turkiją, bet atkritus šiam variantui, vieni draugai rekomendavo gydytoją, kuris jiems padėjo, taip ir atsidūrėm LV 4u.gif
Kada jūs startuojat?
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 22, 13:40)
Kada jūs startuojat?

Tureciau kita savaite pasiruosima pradeti 4u.gif Gal snaiges des per Valentina rolleyes.gif
Atsakyti
O kokį pasiruošimo protokola Jums taiko.Gal galit parašyti.
Turkai, man skiria estroferma ir prieš antibijotikus.Ką skiria Latvijoje.
Gal Jums ką skiria gleivinei auginti ir kraujotakai gerinti.
Manau ,kad kuo daugiau susirenki informacijos tuo geriau .
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 01 22, 17:08)
Turkai, man skiria  estroferma ir prieš antibijotikus.

Man estrofema, progesterona ir decapetyli (O blokavimui; kodel ja reikia blokuoti su saldytais - nezinau). Si syki dar prides vaistu gleivines auginimui, ir dar kazkoki, kuri naudojau 1-o IVF'o metu ir kurio neprisimenu (protokola turi atsiusti pastu, bet dar negavau). Kaip supratau, nori maksimaliai pritempti prie 1-o IVFo (kuris baigesi sekme) protokolo.
Atsakyti
Labas vakaras, norejau jusu paklausti kiek ivf su vaistais t.y. su viskuo kainuoja Lietuvoje? As antradieni turejau jau isodinima Bocian klinikoje, ivf+imsi su vaistais ir konsultacijom kainavo 2300 eur. norisi palyginti kainas.
Atsakyti
Merginos, iki kelių savaičių utrogestaną skyrė jums naudoti po užkibimo per ivf?
man jau 11 sav prasidėjus, gyd. skyrė iki antradienio, o tada jau baigt, bet kažkaip baisoka iškart numest.... ax.gif


dar kas klausė patarimo dėl nmc - aš pas Žiobakienę dariaus. kadangi nemėgstu visokių ten uci puci, vertinu konkretumą, tai mūsų biolaukai sutapo. Na ir, aišku, kai rezultatas teigiamas ir gydytoju nėra ko skųsti. Linkiu pasirinkti teisingai. 4u.gif

Turiu likusių Ovaboost (gal kokių 15-18 kapsulių), galioja iki š.m. rugsėjo. Kas pageidaujat - atiduodu.
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 22, 11:17)
Ziuriu, sena kompanija renkasi  rolleyes.gif

Floria, Braskiukas, kokiose salyse darotes IVF'us? Nes ir as ne LT, darausi FR. Idomu pa(si)lyginti.


Bet jei nebuciau  ikyriai prilipus prie tos asistentes, tai ir 4-am pasiruosimui nebutu nieko keite  unsure.gif Dabar,jei ir nepavyks, tai bent zinosiu, kad isbandeme bent kelis skirtingus variantus.

aha tikrai sena kompanija,,, jau galėtų ir paskutinis susitikimas čia toks būt. reikia naujoms vietas užleist, nors ir norisi, kad nereiktų tokių procedūrų niekam, bet deja realybė kitokia.
aš daraus belgijoj.
taip, tikrai gerai, kad išprašei. būtų man ir neramu kad jei darytų tą patį ir tai oaskutinis kartas, kirbėtų o gal kitu būdu būtų pavykę.

QUOTE(steka @ 2016 01 22, 13:19)
Sveika! Dziugu, kad gydytojas nuteike teigiamai smile.gif Jei gerai supratau, tai tau palieka tuos pacius vaistus, tik pakoreguotomis dozemis, ir sikart taikys trumpa protokola?

Pati nepatikrinau, bet is vienos likimo drauges po paskutines punkcijos beplepant palatoje suzinojau, kad nepavykus trims bandymams, pacientai turi teise reikalauti, kad gydytoju konsiliumas perziuretu ju faila ir sekantis bandymas butu jau su kolektyvines nuomones protokolu.

Sekmes didziausios!  4u.gif

ne, vaistus ir keis. trumpas protokolas + gonalio didesnės dozės. ne-inau gonapepylt ar dekapeptyl (na čia tie patys) tuos paliks turbūt, o gal ir duos naują šito dar nežinau, kai pradėsiu kt turiu pasiskambint dėl pradinės echo ir tada jau pasakys kada atvažiuot vaistukų pasiimt.
man gonalis buvo pirmu bandymu bet 150 dozė,ir šiaip augo gerai, tik nekibo.tai u- tai ir galvoja kad dabar turėtų su didesne doze pavykt.
bet žinoma kiekvienos atvejis skirtingas ir kai einam šiuo keliu tai tik gyd ir belieka pasitikėt.

negirdėjau apie tai g.gif nu gal jau nebeprireiks, bet jei tfu tfu tai klausiu.

QUOTE(Gegužinė @ 2016 01 23, 11:36)
Merginos, iki kelių savaičių utrogestaną skyrė jums naudoti po užkibimo per ivf?
man jau 11 sav prasidėjus, gyd. skyrė iki antradienio, o tada jau baigt, bet kažkaip baisoka iškart numest....  ax.gif

aš naudojau iki kol suėjo 12 sav 3 kart dienoj, paskiau dar liko kažkiek tablečių, man kaip tik, tai sumažinau po dvi vieną savaitę, tada po vieną tabl, dar savaitę ir tada jau nustojau. kai buvo 15 sav. bet prašiau kad kai darė kraujo tyrimą pažiūrėtų prog. sakė viskas gerai. nenorėjau ir aš taip nustot, nes nežinojau ar organizmas pakankamai gamina, na bet gamta žino ką daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2016 01 22, 20:51)
Man estrofema, progesterona ir decapetyli (O blokavimui; kodel ja reikia blokuoti su saldytais - nezinau). Si syki dar prides vaistu gleivines auginimui, ir dar kazkoki, kuri naudojau 1-o IVF'o metu ir kurio neprisimenu (protokola turi atsiusti pastu, bet dar negavau). Kaip supratau, nori maksimaliai pritempti prie 1-o IVFo (kuris baigesi sekme) protokolo.

O antibijotiku Jums neskiria kaip supratau(ar dar nežinote).O kokios kokybės tavo blastutės?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2016 01 23, 20:45)

aš naudojau iki kol suėjo 12 sav 3 kart dienoj, paskiau dar liko kažkiek tablečių, man kaip tik, tai sumažinau po dvi vieną savaitę, tada po vieną tabl, dar savaitę ir tada jau nustojau. kai buvo 15 sav. bet prašiau kad kai darė kraujo tyrimą pažiūrėtų prog. sakė viskas gerai. nenorėjau ir aš taip nustot, nes nežinojau ar organizmas pakankamai gamina, na bet gamta žino ką daro smile.gif


Ačiū!
Man tik keliom dienom užtejtu po 2 ir po 1 naudot. Gal reikia dar nusipirkt g.gif
o gal kas iš jūsų turi nebereikalingo utrogestano 200?nupirkciau.
Atsakyti