Sveikos
QUOTE(Ciunia @ 2016 02 05, 13:40)
O gal ji jau turi vaikeliu, o dabar laukia antro?
aš suprantu, kad turi vaikučių

tiesiog gal galutinis variantas nebus toks blogas kaip atrodo

man pvz po 3 vaikų sava figūra buvo žymiai patrauklesnė, nei po 1
QUOTE(roxyte @ 2016 02 06, 18:38)
Labukos senbuves ir naujokes!
Man po tribugos...krutines mazinimas, pakelimas ir implantai + pilvo plastika su nugaros ir sonu siurbimais...jau praejo 1,5 metu... Laikas tiesiog lekia....
Kas laukiasi? Bandomasis??? *****...man irgi tokios mintys sukasi...varau balandi pasirodyti daktariuikui..., nes 1 metai po korekcijos, noriu pasirodyt...ir paklaust kaip del gimdymo

....tai bus idomu

O kur sukret nauja albumeli? Yra mano foto? Galit duot paziuret...senai besilankiau cia
taip taip bandomasis laukiasi

pučiasi ir storėja
laukiam žinių iš tavęs
QUOTE(TeoTeddy @ 2016 02 11, 02:42)
Sveikos, merginos

pries metus planavau nusisiurbti nuo pilvo siek tiek riebalu (nebuvau gimdzius) dabar po gimdymo vaizdas toks pats. Tai pries metus buvau Dr klinikoj pas balciuna, sake krutines nedaryt, nes ir taip grazu (skonio reikala), o pilva butu galejes nusiurbt tarp operaciju

net be narkozes. Su krutine kaina 3200
Realiai nieko tas pilvas,striju nera, idomu kiek maksimaliai gali nusiurbt, kokio vaizdo tiketis, o gal neverta net liest? Bet labai trukdo tas truputis riebalu, o svorio mest nezadu, dziaugiuosi po gimdymo suapvalejus truputi. Pries gimdyma sveriau 48kg, dabar 51kg (beveik 3men po gimdymo)
Nerandu jokiu atsiliepimu apie si daktara, gal galetumet ka nors papasakot?

planuoju konsultacija balandzio pradzioj, operacijas is kart po to
mano draugė prieš pora metų pas jį tvarkėsi krūtinę, bent jau ji labai patenkinta