Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(TeoTeddy @ 2016 02 12, 12:03)
Man pasirode kompetetingas zmogus, bet tuo paciu ir atsiputes, niekur neskubantis, nepersantis operaciju. Siandien tikiuosi suzinot konkrecia data. Noreciau kuo greiciau, bet speju reiketu palaukt bent tuos 3men nustojus maitint? smile.gif

Bent metus palauk! Neverta tau nieko siurbti! Be narkozes?Skamba kosmariskai! normalys dr tokiu atveju pasportuoti ir palaukti pasiulytu, o ne riebalus siurbti 3men po gimdymo. Tikrai nereikia!
Atsakyti
QUOTE(KELV'ita @ 2016 02 13, 14:46)
Bent metus palauk! Neverta tau nieko siurbti! Be narkozes?Skamba kosmariskai! normalys dr tokiu atveju pasportuoti ir palaukti pasiulytu, o ne riebalus siurbti 3men po gimdymo. Tikrai nereikia!

Per užsienio kanalus esu mačius, kad siunbia riebalus be narkozės, tikrai nepasirodė košmariška. Bent jau man rolleyes.gif Aš irgi esu bendravusi su šiuo gyd., pasirodė irgi toks ramus, pasitikintis, nieko neperšantis, ne taip kaip pvz. Bagdonas... bet kai pas mus temoje pasirodė Viktoriukas83, tai kažkaip pradėjau galvoti, kad tas jo ramumas - lygu atsainumas g.gif na iš kitos pusės - kiekvieno daktaro darbe gali pasitaikyti nesėkingų atvejų.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 02 13, 16:02)
ne taip kaip pvz. Bagdonas...

Kai as buvau konsultacijoje pas ji, tai jis nieko per prievarta man nekiso schmoll.gif Aisku, neginu, visko pasitaiko, bet nepamenu, kad temoj buvo apie Bagdona blogai kalbeta
Atsakyti
As apie si dr nieko nesakau, nesu girdejusi net tokio. As tik kalbu, kad neverta siurbtis riebaliukus, save stresuoti ir zaloti, ypac be narkozes. Man tai atrodo neprotinga, ypac praejus tiek mazai kaiko po gimdymo. jei dar zindant, tie lasinukai patys nutirps 4u.gif tik reikia laiko!
Atsakyti
QUOTE(KELV'ita @ 2016 02 13, 17:36)
As apie si dr nieko nesakau, nesu girdejusi net tokio. As tik kalbu, kad neverta siurbtis riebaliukus, save stresuoti ir zaloti, ypac be narkozes. Man tai atrodo neprotinga, ypac praejus tiek mazai kaiko po gimdymo. jei  dar zindant, tie lasinukai patys nutirps 4u.gif tik reikia laiko!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 13, 16:35)
Kai as buvau konsultacijoje pas ji, tai jis nieko per prievarta man nekiso schmoll.gif Aisku, neginu, visko pasitaiko, bet nepamenu, kad temoj buvo apie Bagdona blogai kalbeta

As ir nerasiau "per prievarta" schmoll.gif blogai apie ji kalbeta nebuvo. Ir as neturejau minties ji apjuodinti. Tiesiog pateikiau kaip pvz, nes prisiminiau, kad kazkuri temoje buvo sakius, kad nuejo pas ji del pilvo, o jis ir krutine pasiule. O gal cia ne apie ji buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TeoTeddy @ 2016 02 12, 15:03)
Man pasirode kompetetingas zmogus, bet tuo paciu ir atsiputes, niekur neskubantis, nepersantis operaciju. Siandien tikiuosi suzinot konkrecia data. Noreciau kuo greiciau, bet speju reiketu palaukt bent tuos 3men nustojus maitint? smile.gif

Zinoma, tegu krutine nukara iki galo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ciunia @ 2016 02 05, 13:40)

O gal ji jau turi vaikeliu, o dabar laukia antro?  ax.gif

aš suprantu, kad turi vaikučių wink.gif tiesiog gal galutinis variantas nebus toks blogas kaip atrodo mirksiukas.gif man pvz po 3 vaikų sava figūra buvo žymiai patrauklesnė, nei po 1 biggrin.gif

QUOTE(roxyte @ 2016 02 06, 18:38)
Labukos senbuves ir naujokes!
Man po tribugos...krutines mazinimas, pakelimas ir implantai + pilvo plastika su nugaros ir sonu siurbimais...jau praejo 1,5 metu... Laikas tiesiog lekia.... thumbup.gif
Kas laukiasi? Bandomasis??? *****...man irgi tokios mintys sukasi...varau balandi pasirodyti daktariuikui..., nes 1 metai po korekcijos, noriu pasirodyt...ir paklaust kaip del gimdymo  4u.gif ....tai bus idomu smile.gif
O kur sukret nauja albumeli? Yra mano foto? Galit duot paziuret...senai besilankiau cia  tongue.gif

taip taip bandomasis laukiasi biggrin.gif pučiasi ir storėja lotuliukas.gif

laukiam žinių iš tavęs bigsmile.gif

QUOTE(TeoTeddy @ 2016 02 11, 02:42)
Sveikos, merginos smile.gif pries metus planavau nusisiurbti nuo pilvo siek tiek riebalu (nebuvau gimdzius) dabar po gimdymo vaizdas toks pats. Tai pries metus buvau Dr klinikoj pas balciuna, sake krutines nedaryt, nes ir taip grazu (skonio reikala), o pilva butu galejes nusiurbt tarp operaciju biggrin.gif net be narkozes. Su krutine kaina 3200€
Realiai nieko tas pilvas,striju nera, idomu kiek maksimaliai gali nusiurbt, kokio vaizdo tiketis, o gal neverta net liest? Bet labai trukdo tas truputis riebalu, o svorio mest nezadu, dziaugiuosi po gimdymo suapvalejus truputi. Pries gimdyma sveriau 48kg, dabar 51kg (beveik 3men po gimdymo)
Nerandu jokiu atsiliepimu apie si daktara, gal galetumet ka nors papasakot? smile.gif planuoju konsultacija balandzio pradzioj, operacijas is kart po to

mano draugė prieš pora metų pas jį tvarkėsi krūtinę, bent jau ji labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Siandien buvau pas savo seimos gyd.Parodziau pilva.Gyd apziurejo.Isvada bambos isvarza turiu.Reikalinga operacija.Po savaites pasikalbesiu su plastikos chirurge Sakalauskaite.Ziuresim ka ji pasakys.Kol kas keliausiu tik pasikalbeti su ja i santariskes.Tai tiek.Gal atsiras zmoniu, kuriems si gyd operavo pilvukus?Idomu ar santariskese galetu gerai viska sutvarkyti?
Atsakyti
Bent jau kiek esu girdejusi, tai valstybinej sutvarko pacia problema (isvarza ar susiuna raumenis), bet estetikos prasme nieko nepadaro schmoll.gif Todel plastikai sitoje vietoje manau be konkurencijos. Kad po to sutaupius nereiketu gailetis ir gultis operuotis antra kart...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 18 vasario 2016 - 01:37
Labas dienas 4u.gif

QUOTE(Ciunia @ 2016 02 17, 23:23)
Labas vakaras.Siandien buvau pas savo seimos gyd.Parodziau pilva.Gyd apziurejo.Isvada bambos isvarza turiu.Reikalinga operacija.Po savaites pasikalbesiu su plastikos chirurge Sakalauskaite.Ziuresim ka ji pasakys.Kol kas keliausiu tik pasikalbeti su ja i santariskes.Tai tiek.Gal atsiras zmoniu, kuriems si gyd operavo pilvukus?Idomu ar santariskese galetu gerai viska sutvarkyti?

faina ji ir maloni, teko pabendrauti kai gulėjau ligoninėje wink.gif

QUOTE(p i n k @ 2016 02 18, 02:36)
Bent jau kiek esu girdejusi, tai valstybinej sutvarko pacia problema (isvarza ar susiuna raumenis), bet estetikos prasme nieko nepadaro schmoll.gif Todel plastikai sitoje vietoje manau be konkurencijos. Kad po to sutaupius nereiketu gailetis ir gultis operuotis antra kart...

man sutvarkė viską wink.gif tik reikia eiti ir kalbėti, o ne nuėjus tikėtis, kad patys atspės ko tu nori ax.gif nežinau aš asmeniškai likau patenkinta Santariškių padaryta operacija ax.gif
Atsakyti
Sveikos, man jau praėjo 2 mėn po operacijos. Jaučiuosi puikiai, tik dar neatsistatė odos jautrumas. Bet gyd sakė, turėtų per 3 mėn praeiti smile.gif .
Atsakyti