Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 11 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 20, 15:18)
Sveikos, atrodo kątik rašėt, kad jau po op, o vienai du mėnesiai praėjo, kitai trys praėję, o man laikas visai sustojo doh.gif

Nepastebesi kaip pati ta rasysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2016 02 20, 23:01)
Nepastebesi kaip pati ta rasysi tongue.gif

Kad tik greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 20, 22:48)

nebedaug liko wink.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na va buvau pas gydytoja, pasake, kad reikia operacijos. Dabar palauksiu rudens ir tada operuosiuos. Dabar negaliu, nes dar maitinu vaikeli.

Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 20, 21:48)

Tau operacija po menesio?
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 02 24, 13:37)
Sveikutes. Na va buvau pas gydytoja, pasake, kad reikia operacijos. Dabar palauksiu rudens ir tada operuosiuos. Dabar negaliu, nes dar maitinu vaikeli.
Papildyta:
Tau operacija po menesio?

Saunu thumbup.gif

Taip, po menesio bigsmile.gif Skaiciuoju dieneles biggrin.gif

Merginos, ar daretes slapimo tyrima pries op? Atmintinej parasyta, kad reikia, bet gyd nieko neminejo g.gif
Atsakyti

QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 24, 13:08)
Saunu thumbup.gif

Merginos, ar daretes slapimo tyrima pries op? Atmintinej parasyta, kad reikia, bet gyd nieko neminejo g.gif

Dabar lauksiu tavo operacijos. smile.gif O kodel tu ja darysi po men? Ar anksciau nebuvo vietu? Ar tiesiog kitos aplinkybes?

Keista, kad tiek mazai cia bendraujanciu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 24 vasario 2016 - 15:20
QUOTE(Ciunia @ 2016 02 24, 17:20)
Dabar lauksiu tavo operacijos. smile.gif O kodel tu ja darysi po men? Ar anksciau nebuvo vietu? Ar tiesiog kitos aplinkybes?

Keista, kad tiek mazai cia bendraujanciu. smile.gif

Operuociaus, kad ir rytoj, bet reikejo su vyro darbu suderinti (furistas). Ims atostogu ir slaugys ligoni biggrin.gif Beveik menuo po paskirtos datos praejo, bet taaaip letai biggrin.gif Be galo laukiu ir ciu ciut bijau rolleyes.gif

Aha, gaila, kad tema apmirus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 02 24, 15:08)
Saunu thumbup.gif

Slapima krauja ir EKG galioja atrodo 2 sav.

Man jau greitai 3 men. smile.gif
Butinai kaip nors nusifotkinsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 02 25, 01:14)
Slapima krauja ir EKG  galioja atrodo 2 sav.

Man jau greitai 3 men.    smile.gif
Butinai kaip nors nusifotkinsiu.  ax.gif

Kraujas ir EKG kazkaip man savaime aisku, o va slapimo galvojau gal nereik. Aciu 4u.gif

Butinai pasirodyk, dar nesam maciusios taves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2016 02 10, 23:51)
Tai normalu kad truputi priaugai  smile.gif

Nu zinai, kai tiek piniga sumoketa uz operacija.....tai norisi nei gramo nepriaugti verysad.gif
Papildyta:
Na Bandomasis2006 istikimiausia dalyve!!! Pagirtina!!! 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Parasykit tinklapi kur tos foto.... Vel pamirsau.... Slaptazodi zinau, jei nepasikeite
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2016 02 25, 23:50)
Parasykit tinklapi kur tos foto.... Vel pamirsau.... Slaptazodi zinau, jei nepasikeite

Photobucket
Atsakyti
Su pavasariu, merginos

O mano dieneles vis tirpsta wub.gif Kaip suprantu tema link vasaros visai mirsta verysad.gif Nera su kuo pabendrauti ir laukti op datu unsure.gif
Atsakyti