Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(jolituxxx @ 2016 01 27, 19:04)
Gundot ir gundot. Dabar jau ir man prisireikė jų  blink.gif doh.gif

Nereikia tau jų schmoll.gif

O Nežinaukasbūstie2 matau bigsmile.gif .Kur prašapus,pomidorų nemėgsti ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 27, 19:21)
Nereikia tau jų  schmoll.gif

Kaip įtikinti save, kad nereikia? g.gif Man tokios spalvos ir formos skaniausi wub.gif blink.gif

Atsakyti
Sveikos, pamiegojau žiemos miegu ir pradėjau sėklas glostyti smile.gif Čia aš ta, kuri pernai buvau pirmametė ir auginau tik hibridus ir man gerai sekėsi biggrin.gif Tai va....sugalvojau šiemet auginti ir veislinius pomidorus. Dabar įdomu, kuo skiriasi jų auginimas nuo hibridų? Įtariu, kad hibridai atsparesni ligoms. O dar kas? Aha, užėjau į nijolės fb puslapį, noriu visko. Nuo 30 veislių susimažinau iki 20, bandysiu dar per pusę mažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 01 27, 22:05)
Sveikos, pamiegojau žiemos miegu ir pradėjau sėklas glostyti smile.gif Čia aš ta, kuri pernai buvau pirmametė ir auginau tik hibridus ir man gerai sekėsi biggrin.gif Tai va....sugalvojau šiemet auginti ir veislinius pomidorus. Dabar įdomu, kuo skiriasi jų auginimas nuo hibridų? Įtariu, kad hibridai atsparesni ligoms. O dar kas? Aha, užėjau į nijolės fb puslapį, noriu visko. Nuo 30 veislių susimažinau iki 20, bandysiu dar per pusę mažinti smile.gif

Na as nesu didele seksperte, pati daaaug (viska) is forumo merginu mokausi,bet kasmet mano siltnamyje hibridu mazeja,siemet is 56-60 daigu ir gal kokiu 40 veisliu(na dar cia plius minus) hibridu bus gal isvis 6-8daigai.Jie atsparus , gerai dera ir ant asfalto, bet na man tik i koncervus sueina.Su veislemis cackintis reikia,bet kaaaip smagu ir skanu.Jezau kaip noriu pomidoru su grietine doh.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrike: 27 sausio 2016 - 20:43
QUOTE(sandrike @ 2016 01 27, 21:37)
Na as nesu didele seksperte, pati daaaug (viska) is forumo merginu mokausi,

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocogirl: 27 sausio 2016 - 20:53
Supratau, ačiū. Be forumo mergaičių neišsiversiu. biggrin.gif Įdomu, kas įeina tą žodį "cackintis"? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 27, 20:21)
Nereikia tau jų  schmoll.gif

O Nežinaukasbūstie2 matau  bigsmile.gif .Kur prašapus,pomidorų nemėgsti ?

Tupiu tyliai... Iki pat siandien didvyriskai laikiaus neuzsukus, net apie darzus ir seklas pamirsus...
Tik koja ikeliau ir vel jauciu liga artejant...

Matau ir FB jau filialas yra smile.gif

Siemet nepirkau jokiu nauju pomidoru veisliu seklu, bet jei kas is naujokiu nori tegu kreipiasi, bus proga pakrapstyt dezute...

Greiciau mane rasite FB parase asmenine zinute, nes ten iskart matysiu

Giedre Makaviciene

Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 01 27, 21:09)
Įdomu, kas įeina tą žodį "cackintis"?  g.gif  unsure.gif

Ir man įdomu ax.gif Nius,bent jau mano šiltnamiuose tiek hibridai,tiek nehibridai vienodai priežiūros reikalauja.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 27, 21:17)
Ir man įdomu  ax.gif Nius,bent jau mano šiltnamiuose tiek hibridai,tiek nehibridai vienodai priežiūros reikalauja.

Aha, reiškias ir aš neprapulsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 01 27, 21:36)
Aha, reiškias ir aš neprapulsiu  thumbup.gif

Nu, tikrai neprapulsi.Genėt,liet,tręšt visus reikia.Ligos irgi tos pačios-jei bus sąlygos,tai ir susirgs.Būna atsparesnių,būna lepesnių veislių.Būna labai derlingų ir nelabai derlingų.Skonis man asmeniškai veislinių tikrai nepalyginamai gardesnis,su cinkeliu.Bet yra ir bjaurių ,nevalgomų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 27, 21:46)
Bet yra ir bjaurių ,nevalgomų  ax.gif

Uj, netgi taip. Rytoj parasysiu,kokias veisles issirinkau. Noresiu atsiliepimu,ar nebus tarp ju bjauriu,nevalgomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2016 01 27, 23:09)
Supratau, ačiū.  Be forumo mergaičių neišsiversiu. biggrin.gif Įdomu, kas įeina tą žodį "cackintis"?  g.gif  unsure.gif

Manau tikrai butu sudetinga..man tai tikrai."Cackinuosi" su veislemis ta prasme, kad jas labai saugau, ziuriu ar ko netruksta,ar kokiu demiu nera ar ne per karsta ar ne per salta, susodinu VIP vietose siltnamyje,o pakampiais ir pan iseina colibriai, betaliuxai, fantasio, nes kaip sakiau, jie ir taip bujoja, auga be didesniu apeigu..Aisku jei jau maras tai amen viskam..Man pirmai.. unsure.gif
Atsakyti