Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

[quote=vaidastep,2016 01 24, 12:59]
Esu gavus tokiu Del Piennolo del Vesuvio,da nebandziau,gal kuri bandet ? ar valgomi?

user posted image

kaip gražu ir man baisiai užsireikė, gal kas gaėtų porą sėklyčių pasidalinti ar mainyti
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2016 01 24, 15:14)
sveikos merginos, reikia jūsų patarimo ką man sodinti. Bent jau gal rūšis pasufleruokite  ax.gif  blush2.gif

Reikia pomidorų pomidorų pastai gaminti - manau tinka Jaučio Širdis ( gal tada kuri turėsite iš Kauniečių pora daigelių ar sėklelių ), ką dar galite pasiūlyti iš "tirštų" saldžių pomidorų ???

galiu pamest kelias seklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 27, 22:46)
.Bet yra ir bjaurių ,nevalgomų  ax.gif

Va va.... Kaip grazuoliai xuan ju ir zalios sasiskos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2016 01 28, 00:07)
Uj, netgi taip. Rytoj parasysiu,kokias veisles issirinkau. Noresiu atsiliepimu,ar nebus tarp ju bjauriu,nevalgomu  smile.gif

O tu pasitiki kitu skoniu?
Atsakyti
Kokios zalios sasiskos? Galima placiau, ar ne is Gusevo cia kokie?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 28, 18:26)

O tu pasitiki kitu skoniu?

Kai rašo "bjaurūs, nevalgomi", tai pasitikiu. Jei tik "nelabai, šiaip sau tokie", tai galiu surizikuoti smile.gif
Noriu tokių:
Fakel,Zorza, kardinal Mazarini, German Orange Strawberry, Izumrudnoje Jabloko, Medovyj Spas,Carskij podarok, Black Ukraina,Velmoža,Sweet Casady. Yra bjaurių, nevalgomų? g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrike @ 2016 01 27, 23:12)
Manau tikrai butu sudetinga..man tai tikrai."Cackinuosi" su veislemis ta prasme, kad jas labai saugau, ziuriu ar ko netruksta,ar kokiu demiu nera ar ne per karsta ar ne per salta, susodinu VIP vietose siltnamyje,o pakampiais ir pan iseina colibriai, betaliuxai, fantasio, nes kaip sakiau, jie ir taip bujoja, auga be didesniu apeigu..Aisku jei jau maras tai amen viskam..Man pirmai.. unsure.gif

Aš pernai ir apie hibridus vaikščiojau, kalbinau, lopšines dainavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maro nenoriu, tikiusi, aplenks mus visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2016 01 28, 18:26)
Va va.... Kaip grazuoliai xuan ju ir zalios sasiskos biggrin.gif
]

tau jos neskanios blink.gif blink.gif ?na ,kad krūmas baisus,tai faktas,bet jau dėl skonio nieko prikišt negaliu wub.gif
Atsakyti
mergicos, o kokį ten pernai stulpą neypač gražuolį kažkas auginot, priminkit nagi, nepamenu kaip ten jis buvo apibūdintas, tik vaizdas labai storo koto liko
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 28, 19:05)
tau jos neskanios blink.gif  blink.gif ?na ,kad krūmas baisus,tai faktas,bet jau dėl skonio nieko prikišt negaliu wub.gif

Čia kaip suprast ,kad krūmas baisus g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2016 01 28, 19:18)
mergicos, o kokį ten pernai stulpą neypač gražuolį kažkas auginot, priminkit nagi, nepamenu kaip ten jis buvo apibūdintas, tik vaizdas labai storo koto liko

Čia mes pomidorinėj temoj,jei ką.Ne medelynas ,štankietų ir baslių neauginam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2016 01 28, 19:25)
Čia kaip suprast ,kad krūmas baisus g.gif ?
Papildyta:

Čia mes pomidorinėj temoj,jei ką.Ne medelynas ,štankietų ir baslių neauginam  ax.gif

neimanoma pririšt,pas mane palei žeme,ale šliaužiantis buvo..ir kažkodėl bais koloradų mėgiamaszelionaja sosiska
MARMALEDAS apie Gusevo Palka greičiausiai rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 28, 19:29)
neimanoma pririšt,pas mane palei žeme,ale šliaužiantis buvo..ir kažkodėl bais koloradų mėgiamaszelionaja sosiska

Mazgys koks tai g.gif Nius,koloradų pas mane nėr,nebent sraigės apipuls.

Supaisysi čia,kokio pagalio ta Vuogienė ieško...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 28, 20:29)

Aš juos uz ausu tempiau, nes po mulcu lindo. Nu bet vadinasi labai skanius kitus pomikus auginau. Sitie buvo slieku vestuvem komposte. smile.gif bet derlingi ....

user posted image

Jei marmaleduks apie gusevo palka, pazaidimui galima pasiaugint kur siltnamio sienoj, kad vietos neuzimt. Pomiuku daug, grazus ir skanus. Bet palka stovėjo kol jauna, vėliau konkolai nulenkė...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 28 sausio 2016 - 20:13
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 28, 19:29)

Tai gal svyrantys skaitosi jie? Kiek daugmaž cm šliaužė jie? g.gif
Atsakyti