Labas rytas :-)
Labas:) nu nepatogu su plansete rasyt o kompa taiso... Gaminau tingini, laukiu kol sustings 
Liuks, gerai kad nepasiduodi. Veliau bus lengviau
Tikiuos gabi mokine

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 23:01)
ne, bandau pati. Sisioja, kakoja svoris irgi auga tai gal sotus, bet kiek laiko ant (.) prakaba tai nebesuskaiciuoju.
Liuks, gerai kad nepasiduodi. Veliau bus lengviau
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 25, 11:02)
Labas rytas
Siandien gavau darbe mokine
galvojau nespes susisukti vadovai su nauju zmogum, bet neivertinau as ju 

Siandien gavau darbe mokine

Tikiuos gabi mokine

QUOTE(olivute @ 2016 01 25, 13:24)
patikek

QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 25, 07:20)
Ir aš šiandien be miego, visą naktį varčiausi, dažnai kėliausi, vis bijojau pramiegot. Manau mėnulis kaltas

Sveikos

Grikiai turbut nelabai tinka vakarienei?
labas
vakar buvo cepelinai.. siandienj ryte irgi.. atsivalgiau
vakar buvo cepelinai.. siandienj ryte irgi.. atsivalgiau

QUOTE(Rasapo @ 2016 01 25, 15:32)
Seniai valgiau...visad pasizadu sau, kad suvalgysiu du ir su mazu kiekiu padazo, bet....dazniausiai buna 3, o jai mazi tai ir 4 ir daaaug padaziuko:D
Sveikos moterys...imsiuosi japoniškos dietos...man kol neparašyta ka ir kiek valgyt tai susiimt negaliu...susirašiau ant lapo meniukus ir ryt pradedu....šiandien iškrova... 
Papildyta:
Aš vakar ir užvakar vakarienei cepakus valgiau...😀

Papildyta:
QUOTE(Rasapo @ 2016 01 25, 15:32)
Aš vakar ir užvakar vakarienei cepakus valgiau...😀
O aš vakar picą valgiau ir alaus gėriau

Labas
Kur aš čia papuoliau, ar tikrai į dietų temą: picos, cepakai ir pusryčiams ir vakarienėms, kas dar?
Spaliuke, šaunu, kad mažasis tiek išmiegojo
Maniškė šiąnakt irgi parpė nuo 22 iki 4 val., tik aišku, kai aš einu po 12 miegot, tai man jau neteko 6 val. išmiegoti. Kažkaip reiktų pasipratint ankščiau atsigult, bet neima miegas, gal nėra nuovargio tokio.
Meniu:
Pusryčiai - apie 100 g varškės su šaukštu grietinės, šaukšteliu cukraus ir šaukštu slyvienės ir glaistytas sūrelis
priešpiečiai - 2 obuoliai
Pietūs - troškinti rauginti kopūstai ir 2 dešrelės, puodelis arbatos su šaukšteliu medaus, stiklinė sulčių
Vakarienė bus tuno salotos (romaine, fermentinis sūris, agurkas, alyvuogės, pomidoras, kiaušinis, majonezas, tunas)
Ir dar iki vakaro bus bananas, pora obuolių, puodelis arbatos su cukrum ir pienu, gal puodelis arbatos su aviečių uogiene.
Aš prieš kokius 9 metus laikiausi dietos pagal meniu. Kadangi buvau užsispyrus, tai išsilaikiau, svoris krito gerai, bet tik grįžus prie įprasto maisto, kad ir mažais kiekiais, atrodo kiekvienas gramas prilipdavo atgal
nuo to karto dietų nesilaikau, nes nepatinka man nei nustatytas apribotas meniu, nei rezultatai

Kur aš čia papuoliau, ar tikrai į dietų temą: picos, cepakai ir pusryčiams ir vakarienėms, kas dar?

Spaliuke, šaunu, kad mažasis tiek išmiegojo

Meniu:
Pusryčiai - apie 100 g varškės su šaukštu grietinės, šaukšteliu cukraus ir šaukštu slyvienės ir glaistytas sūrelis
priešpiečiai - 2 obuoliai
Pietūs - troškinti rauginti kopūstai ir 2 dešrelės, puodelis arbatos su šaukšteliu medaus, stiklinė sulčių
Vakarienė bus tuno salotos (romaine, fermentinis sūris, agurkas, alyvuogės, pomidoras, kiaušinis, majonezas, tunas)
Ir dar iki vakaro bus bananas, pora obuolių, puodelis arbatos su cukrum ir pienu, gal puodelis arbatos su aviečių uogiene.
Aš prieš kokius 9 metus laikiausi dietos pagal meniu. Kadangi buvau užsispyrus, tai išsilaikiau, svoris krito gerai, bet tik grįžus prie įprasto maisto, kad ir mažais kiekiais, atrodo kiekvienas gramas prilipdavo atgal

QUOTE(nepoli @ 2016 01 25, 15:28)
Sveikos moterys...imsiuosi japoniškos dietos...man kol neparašyta ka ir kiek valgyt tai susiimt negaliu...susirašiau ant lapo meniukus ir ryt pradedu....šiandien iškrova... 

Nepoli, kam tau visa tai??? Juk kuo puikiausiai gali ant lapo susirašyti normalų meniu ir pagal jį valgyti.