Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

Labas rytas :-)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Atsakyti
Labas:) nu nepatogu su plansete rasyt o kompa taiso... Gaminau tingini, laukiu kol sustings smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 22, 23:01)
ne, bandau pati. Sisioja, kakoja svoris irgi auga tai gal sotus, bet kiek laiko ant (.) prakaba tai nebesuskaiciuoju.

Liuks, gerai kad nepasiduodi. Veliau bus lengviau
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 25, 11:02)
Labas rytas  bigsmile.gif

Siandien gavau darbe mokine  bigsmile.gif  galvojau nespes susisukti vadovai su nauju zmogum, bet neivertinau as ju  biggrin.gif

Tikiuos gabi mokine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 25, 13:24)
Tikiuos gabi mokine smile.gif

patikek biggrin.gif turbut turi daugiau ziniu ir patirties nei visas musu skyrius kartu sudejus biggrin.gif ji buvusi sio skyriaus vadove (dabar pensijoj), as jos buvusiam kabinete dirbu biggrin.gif jauciu jinai greiciau mano zinias patikrintu nei as jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 25 sausio 2016 - 12:35
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 25, 07:20)
Blogai miegojau verysad.gif

Ir aš šiandien be miego, visą naktį varčiausi, dažnai kėliausi, vis bijojau pramiegot. Manau mėnulis kaltas smile.gif

Sveikos 4u.gif , kratom savaitgalio pliusus toliau tongue.gif
Atsakyti
Grikiai turbut nelabai tinka vakarienei?
Atsakyti
labas

vakar buvo cepelinai.. siandienj ryte irgi.. atsivalgiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasapo @ 2016 01 25, 15:32)
labas

vakar buvo cepelinai.. siandienj ryte irgi.. atsivalgiau doh.gif  lotuliukas.gif

Seniai valgiau...visad pasizadu sau, kad suvalgysiu du ir su mazu kiekiu padazo, bet....dazniausiai buna 3, o jai mazi tai ir 4 ir daaaug padaziuko:D
Atsakyti
Sveikos moterys...imsiuosi japoniškos dietos...man kol neparašyta ka ir kiek valgyt tai susiimt negaliu...susirašiau ant lapo meniukus ir ryt pradedu....šiandien iškrova... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasapo @ 2016 01 25, 15:32)
labas

vakar buvo cepelinai.. siandienj ryte irgi.. atsivalgiau doh.gif  lotuliukas.gif

Aš vakar ir užvakar vakarienei cepakus valgiau...😀
Atsakyti
O aš vakar picą valgiau ir alaus gėriau biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kur aš čia papuoliau, ar tikrai į dietų temą: picos, cepakai ir pusryčiams ir vakarienėms, kas dar? biggrin.gif

Spaliuke, šaunu, kad mažasis tiek išmiegojo 4u.gif Maniškė šiąnakt irgi parpė nuo 22 iki 4 val., tik aišku, kai aš einu po 12 miegot, tai man jau neteko 6 val. išmiegoti. Kažkaip reiktų pasipratint ankščiau atsigult, bet neima miegas, gal nėra nuovargio tokio.

Meniu:
Pusryčiai - apie 100 g varškės su šaukštu grietinės, šaukšteliu cukraus ir šaukštu slyvienės ir glaistytas sūrelis
priešpiečiai - 2 obuoliai
Pietūs - troškinti rauginti kopūstai ir 2 dešrelės, puodelis arbatos su šaukšteliu medaus, stiklinė sulčių
Vakarienė bus tuno salotos (romaine, fermentinis sūris, agurkas, alyvuogės, pomidoras, kiaušinis, majonezas, tunas)
Ir dar iki vakaro bus bananas, pora obuolių, puodelis arbatos su cukrum ir pienu, gal puodelis arbatos su aviečių uogiene.

Aš prieš kokius 9 metus laikiausi dietos pagal meniu. Kadangi buvau užsispyrus, tai išsilaikiau, svoris krito gerai, bet tik grįžus prie įprasto maisto, kad ir mažais kiekiais, atrodo kiekvienas gramas prilipdavo atgal doh.gif nuo to karto dietų nesilaikau, nes nepatinka man nei nustatytas apribotas meniu, nei rezultatai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2016 01 25, 15:28)
Sveikos moterys...imsiuosi japoniškos dietos...man kol neparašyta ka ir kiek valgyt tai susiimt negaliu...susirašiau ant lapo meniukus ir ryt pradedu....šiandien iškrova... cool.gif

Nepoli, kam tau visa tai??? Juk kuo puikiausiai gali ant lapo susirašyti normalų meniu ir pagal jį valgyti.
Atsakyti