Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

Labas smile.gif
Minuso nematyt,turbūt dar ir + bus doh.gif ...vakar pica darbe,šiandien į gimtadienį dar tik eisiu biggrin.gif
Kaip nustot kimšt,nežinau blush2.gif Būna dieną kaip ir neblogas meniu,o vakare (jau būnu lovoj doh.gif ) prasideda:čipsai,saldainiai,šokoladai.. doh.gif žodžiu ko vengdavau,nuo to dabar negaliu atsispirt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 26, 20:25)
Olivute, mėlyni sveikinimai  4u.gif  Kaio ten kažkas sakė, mergytė berniukas, mergytė berniukas, tai kas mergytės norit greit planuojat  laugh.gif nes sekanti eilėj mergytė laukia  bigsmile.gif 

Tai gal Damke mergytes nori? biggrin.gif man B sake bus berniukas wub.gif Jis sake, kad zino biggrin.gif

Parsivilkau po darbo, pavargau doh.gif Labai labai blush2.gif
Atsakyti
Vakarienei sukapojau tris lietinius su uogiene.... ai ai ai, nu bet ką dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 26, 20:52)
Tai gal Damke mergytes nori? biggrin.gif man B sake bus berniukas wub.gif Jis sake, kad zino biggrin.gif

Parsivilkau po darbo, pavargau doh.gif Labai labai  blush2.gif

Na tai lauk dabar eilėj, užsirezervuok po Damkes iš kart biggrin.gif
Man tai kažkaip nesvarbu buvo kas bus, vyras aišku norėtų sūnaus, bet va per vėlai prie jūsų prisijungiau ir nepataikiau į eilę, tai ką dabar laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 26, 20:27)
Labas  smile.gif
Minuso nematyt,turbūt dar ir + bus  doh.gif  ...vakar pica darbe,šiandien į gimtadienį dar tik eisiu  biggrin.gif 
Kaip nustot kimšt,nežinau  blush2.gif  Būna dieną kaip ir neblogas meniu,o vakare (jau būnu lovoj  doh.gif  ) prasideda:čipsai,saldainiai,šokoladai..  doh.gif  žodžiu ko vengdavau,nuo to dabar negaliu atsispirt  blush2.gif

Morkas ir obuolius neškis į lovą, keisk įpročius, nes čipsai ir šokoladai tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 01 26, 08:02)
1979 blush2.gif  sakyciau nesena, nes as tokia, tai nesijauciu sena  biggrin.gif  gal del to tas skaicius ir suasocijavo su metais...
Atsiprasau, jei pasendinau  4u.gif kas labiau tiketina, nei kad pajauninau...

Su kiekviena diena jaunės lotuliukas.gif

QUOTE(*Laukine* @ 2016 01 26, 10:37)
Nekenčiu tokio oro, geriau šaltis.

Pas mus lietus ir šala, ryt slidu bus, nes jau dabar kai grįžinėjau slidinėjau.
Nekenčiu tos pliurzos ir purvo namie, nespėju plaut grindų.

QUOTE(..Serena.. @ 2016 01 26, 13:12)
Sake iki 31 jei paskambins tai paskambins, o jei ne tai sake sekmes darbo paieskose biggrin.gif netikiu kad paskambins, nes sake kad visos kitos yra su patirtim, o as be jos esu

Jei man taip pasakydavo, net nelaukdavau ir taip aišku biggrin.gif

QUOTE(TITA777 @ 2016 01 26, 16:45)
Nu turejau bemiege naktele. Tempa baisiai kilo. Baisu, kai sukyla, o vaistu negali dar dudoti. Siandien issirasem vaistu nuo gripo. Mazajam geriau, o didziajam kyla temperatura. Nu gal pradesim gerti vaistus, tai situacija pageres. Bet vaistu kaina 19 eur. Nekompensuojami.

Sveikatos, žinau ką reiškia, kai tempa kyla greičiau, nei vaistus leidžiama naudoti. Tada baimės pilnos akys man būna blink.gif blink.gif

QUOTE(olivute @ 2016 01 26, 18:16)
Nu jau pranešu kad berniuką turėsiu  ax.gif  Ot neapgavo nuojauta  biggrin.gif
svarbiausia viskas gerai o tos 2 savaites mažai ka reiškia smile.gif  Man pilvas tik dabar po truputėlį didėt pradėjo, bet vis tiek atrodo lyg pavalgius gerai bučiau smile.gif Sužinojau kad viena klasiokė laukias, tai darom susitikimą savaitgalį, kur bus 3 besilaukiančios biggrin.gif O viena iš jų ginekologė, tai jau sulauks klausimų nemažai biggrin.gif

Sveikinimai wub.gif
Bet tikrai kiek daug pagimdžiusių ką tik ir nestuke.gif , lyg ne lieknėjimo tema būtų biggrin.gif

Va savaitgalis man buvo nesėkmingas, slidinėjom čiuožykloj su vaiku, bet taip skaudžiai kritau, kad dar rankos nejaučiu ir kojos. Toks vaizdas, kad suskilęs kaulas būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 26, 21:52)

Parsivilkau po darbo, pavargau doh.gif Labai labai  blush2.gif

Vyras su sunum berniuko norejo, tik as viena nuskriausta likau biggrin.gif uosve tik viena zodi pasake: uzuojauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 26, 21:53)
Vyras su sunum berniuko norejo,  tik as viena nuskriausta likau  biggrin.gif uosve tik viena zodi pasake: uzuojauta doh.gif

Siaubas kokia uosve doh.gif Nieko, reikejo sakyt - bus dar ir mergyciu, gal ir ne viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 26, 21:53)
Vyras su sunum berniuko norejo,  tik as viena nuskriausta likau  biggrin.gif uosve tik viena zodi pasake: uzuojauta doh.gif

Busi pagerbta tarp vyru biggrin.gif
Mano drauge trecio sunaus susilauks kovo pabaigoj wub.gif O irgi norejo mergytes smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 01 26, 22:22)
Siaubas kokia uosve  doh.gif  Nieko, reikejo sakyt - bus dar ir mergyciu, gal ir ne viena  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Labas rytas,

Dienos maistas sukrautas i dezeles, leksiu i darba.
Ryt laisvadienis thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas :-)
Papusryciavom ir vaziuosim sunui dovanos pirkt.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(smile_at @ 2016 01 26, 23:22)
Siaubas kokia uosve  doh.gif  Nieko, reikejo sakyt - bus dar ir mergyciu, gal ir ne viena  biggrin.gif

Aš pati vaikystėj prisišnekėjau kad 3 bernus turėsiu doh.gif Ačiū, užteks manau pilnai ir dvejų biggrin.gif O visi tie burimai rodė merginą, tik va kalendorius nemelavo tas kiniečių smile.gif Tai uošvė ne siaubas, nes užjaučia gi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,lyja kaip is kibiro doh.gif
Galvoju ka cia pietums daryti is vistienos skanesnio g.gif

Zingeidi ka pirksit?

Vakar nusipirkau striukyte pavasariui wub.gif ,ilgai ieskojau tokios ir palta ,bus kitai ziemai wub.gif
Dar reikia pinigines nes uztrauktukas suplyso,tai nesiseka man su jomis,kokius metus tik islaiko,sakaiu sikart gal kokia gerelesne ,odinuke ziureti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 01 26, 20:27)
Labas  smile.gif
Minuso nematyt,turbūt dar ir + bus  doh.gif  ...vakar pica darbe,šiandien į gimtadienį dar tik eisiu  biggrin.gif 
Kaip nustot kimšt,nežinau  blush2.gif  Būna dieną kaip ir neblogas meniu,o vakare (jau būnu lovoj  doh.gif  ) prasideda:čipsai,saldainiai,šokoladai..  doh.gif  žodžiu ko vengdavau,nuo to dabar negaliu atsispirt  blush2.gif

Laikykis moterie biggrin.gif ,pavasaris ne uz kalnu.Nors labai tave suprantu,man taip buvo pries kelis menesius ir nieko padaryt su savim negalejau,nors kuola tasyk.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 01 27, 09:22)
Dar reikia pinigines nes uztrauktukas suplyso,tai nesiseka man su jomis,kokius metus tik islaiko,sakaiu sikart gal kokia gerelesne ,odinuke ziureti g.gif

Kažkada pirkausi odinė, brangią- nesigailiu. Jau gal 7-us metus nešioju.

Einam kavos mirksiukas.gif
Atsakyti