Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 27, 11:10)
si ir kita savaitele  4u.gif

tai viena nėščioji pas jus liksiu smile.gif Kas kompanija man palaikys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 25, 17:49)
Nesilaikyk japoniskos, sugrys svoris akimirksniu, esu bandzius. O as kaip noriu valgyt bet nzn ko

Laikiausi ir aš..su pakoregavimais...man patinka jos meniu...svoris negrįžo...laikiausi rudenį...sugrįžo tie kg ką buvau numetus dar po dietos...tai reikia vėl šturmuot... biggrin.gif
kažkaip nepraeinu pro saldumynus..tai kur tau negrįš kg...
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 27, 13:26)
tai viena nėščioji pas jus liksiu smile.gif Kas kompanija man palaikys? ax.gif

uzteks pilvus augint visoms, eisim mest dabar biggrin.gif o siaip planuojanciu yra, tai mazu kazkuri ir prisijungs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 01 27, 12:36)
uzteks pilvus augint visoms, eisim mest dabar  biggrin.gif  o siaip planuojanciu yra, tai mazu kazkuri ir prisijungs  biggrin.gif

Tikrai gi, Nota su PD eilėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 01 27, 11:22)
Mikiene, kaip sveikata? Man tai alkune nepraeina, gal koks raistis itruko  doh.gif

Geriau, nei savaitgalį, bet ant kojos mėlynė didėja, biški patinus vienoj vietoj. Ranka lyg geriau, nes pirmą dieną net kilnoti ją sunku buvo. Dabar jau atleidžia. Tai manau, gal koks stiprus patempimas g.gif g.gif
O ir tu Anike* kritus gal buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 27 sausio 2016 - 12:50
QUOTE(garbane @ 2016 01 27, 10:22)
Labas rytas,lyja kaip is kibiro doh.gif
Galvoju ka cia pietums daryti is vistienos skanesnio g.gif

Zingeidi ka pirksit?

Vakar nusipirkau striukyte pavasariui wub.gif ,ilgai ieskojau tokios ir palta ,bus kitai ziemai wub.gif
Dar reikia pinigines nes uztrauktukas suplyso,tai nesiseka man su jomis,kokius metus tik islaiko,sakaiu sikart gal kokia gerelesne ,odinuke ziureti g.gif
Papildyta:

Laikykis moterie biggrin.gif ,pavasaris ne uz kalnu.Nors labai tave suprantu,man taip buvo pries kelis menesius ir nieko padaryt su savim negalejau,nors kuola tasyk.

Plansetini kompiuteri. Taip pat uzsakem jam su draugais kino seansa per gimtadieni :-)

QUOTE(Anike* @ 2016 01 27, 12:22)
Labas rytas,

Mikiene, kaip sveikata? Man tai alkune nepraeina, gal koks raistis itruko  doh.gif

Zingeidi, kada sunaus gimtadienis? Maniskio jau irgi uz dienu  ax.gif

Rasapo, del dukreles  wub.gif  4u.gif

qqte, kokie pusryciai  biggrin.gif apie pietus jau reikia galvoti  smile.gif

Vasario 10, o taviskio kada? Kiek metu sueis?
Atsakyti
Laba dienele, dirbu aukle, tai uzsukt galiu tik per vaiku pietu miega biggrin.gif
As stosiu ir i eile prie busimu nestukiu, bet jauciu tik po notos ir PD biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 27, 08:29)
Aš pati vaikystėj prisišnekėjau kad 3 bernus turėsiu  doh.gif  Ačiū, užteks manau pilnai ir dvejų  biggrin.gif  O visi tie burimai rodė merginą, tik va kalendorius nemelavo tas kiniečių smile.gif Tai uošvė ne siaubas, nes užjaučia gi  biggrin.gif

Tai aš supratau,kad užjaučia, todėl ir sakau, kad reikėjo nuramint, kad bus dar ir mergyčių biggrin.gif Žiūrėk,o pagal tą kalendorų, gal net ir visai rimtai pavyktų bigsmile.gif Nu bet šioj temoj kalendoriai negalioja čia pagal eilę kaip priklauso rolleyes.gif

QUOTE(garbane @ 2016 01 27, 09:22)
Dar reikia pinigines nes uztrauktukas suplyso,tai nesiseka man su jomis,kokius metus tik islaiko,sakaiu sikart gal kokia gerelesne ,odinuke ziureti g.gif

Aš savo odinę 15 metų atnešiojau, jau morališkai paseno, tai lapkritį ar gruodį atsisiunčiau iš JAV labai faina, kaip tik norimo dydžio. Aišku mokėjau nepigiai, bet piniginė labai smagi. LT parduotuvėse ieškojau, kainos odinių didelės o tokių kokių norisi nebuvo...

QUOTE(qqte @ 2016 01 27, 11:51)
Nusislinke viskas man  smile.gif nu peleda as peleda

grisiu i darba i ritma pareisiu..
bet velai vakarieniu nevalgau, stengiuosi iki 8, bet dazniausia tarp 6-7 gaunasi

Aš ir pelėda blush2.gif Apie 12 pusryčius valgau tik, kai ankščiau pietaudavau tokių laiku. Kol namie, tai vargu ar bus kitas ritmas, nebent mano mergina į vyturį pavirs ir būsiu priversta prisitaikyti blush2.gif

Pusryčiams buvo obuolis, kivis, šaukštas šaldytų braškių ir varškės sūrelis su razinomis.
Ko noriu pietums dar nežinau...
Atsakyti
Labas,
Vakar neapsiryjau schmoll.gif blauzdelę su šaukštu krabų mišrainės suvalgiau ir 5 suktinukus su antiena(vieno kąsnio jie),dar vyno taurę išgėriau.Va kaip reik švęst gimtadienį biggrin.gif Dienos metu kelis sumuštinukus suvalgiau ir košės.

Garbane,smagu dėl pirkinių thumbup.gif važiuoju jau namo,tai mieste kur išlipsiu,noriu kokios bliuzės g.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 01 27, 14:34)
Laba dienele, dirbu aukle, tai uzsukt galiu tik per vaiku pietu miega biggrin.gif
As stosiu ir i eile prie busimu nestukiu, bet jauciu tik po notos ir PD biggrin.gif

aha, junkis smile.gif
Mačiau Ojva rugpjutinukuose, jei kas atsimena tokia narę smile.gif džiaugiuos kad jai pavyko. Čia vos kokį menesį prabuvo
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2016 01 27, 12:49)
Geriau, nei savaitgalį, bet ant kojos mėlynė didėja, biški patinus vienoj vietoj. Ranka lyg geriau, nes pirmą dieną net kilnoti ją sunku buvo. Dabar jau atleidžia. Tai manau, gal koks stiprus patempimas g.gif  g.gif
O ir tu Anike* kritus gal buvai?

Tai smagu, kad geriau, sveik greiciau 4u.gif
Ne nebuvau, paprasciausiai kazka virtuveje dariau ir alkune tik niktelejo verysad.gif
QUOTE(zingeidi @ 2016 01 27, 13:32)
Plansetini kompiuteri. Taip pat uzsakem jam su draugais kino seansa per gimtadieni :-)
Vasario 10, o taviskio kada? Kiek metu sueis?

thumbup.gif
Maniskio uz poros dienu, netoli iki pilnametystes smile.gif

Pietums zalia bulviu kose su brokoliais smile.gif ir kotletai su surio idaru.
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2016 01 27, 15:35)
aha, junkis smile.gif
Mačiau Ojva rugpjutinukuose, jei kas atsimena tokia narę smile.gif džiaugiuos kad jai pavyko. Čia vos kokį menesį prabuvo

sunkiai pamenu rolleyes.gif o tau jau irgi tik puse kelio liko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti