QUOTE(spaliuke29 @ 2016 01 31, 19:16)
man irgi neteiktu, bet kraustomes, pagaliau, i nuosavus namus, tai kaifas
musiskis nelabai megsta but vienas, jei gultuke tai reikia snekint, kibint, kad jam greit nenusibostu

bet seniau nei taip nepavykdavo jo gultuke islaikyt, tai jau pazanga
jetau sveikatos
na ka snd vyrui paskutine raumenu mases auginimo diena, nuo ryt mes lasini, gal ir man bus lengviau
Ačiū už sveikatos palinkėjimus

Vaikai gerai jaučias, tai galvom eina, už sirgtą laiką matyt turi atsiimt, o man jau nupušimas ateina visus apšokinėt

dar vyras toliau suokia apie šunį, tai taip įsivaizduoju, kaip tokiom dienom prie visų šokinėjimų dar ir šunį vedžioju
Savi namai tai super
Manoji bent kol kas mažai pretenzinga, ir vakarais moka pati užmigti, dabar jau į ritmą įsivažiavom, naktį keliasi du kartus visada apie 3-4 val. pirmas kart ir apie 6-7 val. antras kart, ir gultuke ramiai guli jei nealkana (su sąlyga kad siubuoji gultuką), ir miega dar daug. POryt turim eit pas gydytoją, bet jau baisu,kai tiek sergančių poliklinikoj

o mums būtinai bent jau siuntimo reikia... Skambinsiu ryt pasitart, ką daryt.
Angeliux, linkiu, kad dar panešiotum savo lėlytę, kad ji ir svoriuko daugiau paaugintų, ir sustiprėtų, tuomet ir žarnynas spėja labiau subręsti, ir stipresnis lėliukas pienuką lengviau traukia

Aišku tavo jau skaitosi praktiškai pilnai išnešiotas, ir jei bus rimtų priežasčių iškrapštyt, tai svarbiausia, kad lėliukui viskas gerai būtų

ir tau be abejo