Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

QUOTE(garbane @ 2016 02 01, 11:)
Moteros, jauciat siandien jau vasario 1 diena,kaip greit laikas bega,paskutinis ziemos menesiukas thumbup.gif ir pavasarisss wub.gif

rimtai bigsmile.gif kaip laukiu pavasario wub.gif nors ir db saulute kaip pavasari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2016 02 01, 12:35)
Labas rytas,pusryciai suvalgyti,kava isgerta 4u.gif
Moteros, jauciat siandien jau vasario 1 diena,kaip greit laikas bega,paskutinis ziemos menesiukas thumbup.gif ir pavasarisss wub.gif

jei kovas šiltas bus tai gerai, nes kartais užsitesia tas pavasaris. Ech čia saulutė nepasirodo
Atsakyti
tylu kaip rolleyes.gif istustinau spinta, siaubas kiek turto blink.gif db sukritom i lova paciausket smile.gif ech kaip noreciau pavasario pirma diena svert zemiau 70 wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Apie pavasarį ir aš jau pradedu galvot,tai nuo šiandienos keliausiu sportuot thumbup.gif pažadėjau sau pradžiai bent 3 kartus per savaitę eit. Už kiekvieną nenueitą kartą MB duosiu 5 eurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 02 01, 14:00)
Laba diena  4u.gif

Apie pavasarį ir aš jau pradedu galvot,tai nuo šiandienos keliausiu sportuot  thumbup.gif  pažadėjau sau pradžiai bent 3 kartus per savaitę eit. Už kiekvieną nenueitą kartą MB duosiu 5 eurus  biggrin.gif

ka sportuosi?
Atsakyti
Labas 4u.gif
mačiau apie Euroviziją šnekat: mano nuomonė tokia, kad ir kokį gerą dainininką beišrinktų Lietuva siuntimui, vis vien nelaimėsim, nes Eurovizija kaimynų kraštas. Kiek bepažiūrėsi, visada balsavimas vyksta už kaimynines šalis.
O vis laukiu su kiekvienais metais, na gal jau, gal doh.gif . Ir nieko biggrin.gif . Dar gerai tie LT united išsišokėliai paėmė. O jei jau kokios lyrinės dainos, tai nėr ko net ir siųsti smile.gif

Laba diena  4u.gif

Apie pavasarį ir aš jau pradedu galvot,tai nuo šiandienos keliausiu sportuot  thumbup.gif  pažadėjau sau pradžiai bent 3 kartus per savaitę eit. Už kiekvieną nenueitą kartą MB duosiu 5 eurus  biggrin.gif

Oho, nemažai sakyčiau doh.gif smile.gif .Man greit bankrotas būtų smile.gif

Aš po savaitgalio numečiau kažkiek svorio, tą planą bandysiu išlaikyt iki penktadienio smile.gif
Atsakyti
Laba diena  4u.gif

Jei nezadi buti kulturiste, 3 kartai i savaite per akis, daugiau nereikia smile.gif

Laba diena, reik gryst i seima, kai esu su jumis, man lengviau einasi, o tai dabar tai to noriu pakrimst, tai dar kazko,taip ir kramtau vis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš ir pavasario labai laukiu ax.gif tada ir sportuoti pradžių. Nuziuretam klube mačiau yra užsiėmimas su keliukais nuo 3 mėn. Tai galesiu pasiskirstytų, kiek su pupa savo, o kiek vakare MB išleis...

Laba diena  4u.gif

Reikėjo tartis kad kiek virsysi 3 kartus, jis tau po 5 eur uz karta, kad lygybe butu ir motyvacija didesne biggrin.gif
Atsakyti
Sporto klubą lankysiu thumbup.gif bet tikrai nežadu persistengt..

Mes Eurovizijos nežiūrim. Tiksliau atrankos ne,pačią euroviziją žiūrim smile.gif net nežinau, kas dalyvauja ir ką reikėtų rinkti smile.gif bet mes nei talentų nežiūrim, nieko..aplamai tv mums naudojamas youtubui ar serialam per internetą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 02 01, 15:09)
Sveikos.
Aš ir pavasario labai laukiu  ax.gif  tada ir sportuoti pradžių. Nuziuretam klube mačiau yra užsiėmimas su keliukais nuo 3 mėn. Tai galesiu pasiskirstytų, kiek su pupa savo, o kiek vakare MB išleis...
Reikėjo tartis kad kiek virsysi  3 kartus, jis tau po 5 eur uz karta, kad lygybe butu ir motyvacija didesne biggrin.gif

Man tai pavasarį noris pasitikt lieknai, todėl žiemą geriausia susiimt smile.gif pavasarį aš pražydžiu biggrin.gif jau paltuką geltoną turiu nusipirkusi..ant lieknesnės gražiau guls, tai reikia stengtis smile.gif
Reikės pasiūlyt MB thumbup.gif nors nesu tikra ar sugebėčiau daugiau, nes dirbu iki 6, kol pasportuosiu, namo, nebus laiko kitkam...
Atsakyti
Sveikos merginos, mes vis dar su ligom kapanojamies.. baisiau nei baisu verysad.gif
O kas liečia pavasarį ir aš jo laukiu. Kadangi bėgioju miške nerealiai gražu matyti kaip kinta gamta, kaip skleidžiasi lapeliai ir viskas pradeda žaliuoti wub.gif
Atsakyti
Agnieeska,kas tavo sūnui? unsure.gif
Kiek LT sergančių vaikų doh.gif pats pikas turbūt g.gif
Atsakyti
Manasis ir siandien susirgo, teko is darzelio parsivezti, mazai tekosti, bet aukletoja liepe veztis, teko issiprasyt is darbo, kazi kaip yra kai vaikai eina i mokykla? Jauciu kai tempa yra, tik tada neina, bent jau man taip budavo biggrin.gif
Atsakyti