Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

Labas.
Barbaske, kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 02 02, 15:19)
Labas.
Barbaske, kiek mokejai?

140£ ir dar korekcija 50£ smile.gif Įdomu kiek LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 17:19)
Spaliuke,aš LT tiesinausi vasarą,berods 40 eurų mokėjau  g.gif  nu bet 120 ir neaišku ar ilgiau 3 mėnesių laikys...brungu  biggrin.gif

na mano plaukai iki siknos beveik, tai gal ir tai kaina kelia ax.gif nu taip norisi kazka pasidaryt pavasario proga biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 17:21)
140£ ir dar korekcija 50£  smile.gif  Įdomu kiek LT  g.gif

pas maniske 120eur pirma karta jei eini, ir nuo 55 iki 100eur jei eini anksciau atlikto makiazo atnaujinimui. pirma korekcija nuo 30 iki 35eur, prireikus dar vienos korekcijos 15eur
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 02 02, 17:23)
pas maniske 120eur pirma karta jei eini, ir nuo 55 iki 100eur jei eini anksciau atlikto makiazo atnaujinimui. pirma korekcija nuo 30 iki 35eur, prireikus dar vienos korekcijos 15eur

O po kiek laiko gali reiket to atnaujinimo...nu brac pradedu gundytis, antakiai nuo puses pas mane skysti nematomi beveik..nors nudazius chemiskai puse bedos buna bet tai reikia karta per dvi savaites eit
Atsakyti
Gražūs antakiai. Forma labai graži thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 02 02, 15:23)

Tu būtent apie microblading'ą kalbi? Nes čia tai kaina skiriasi.O ir korekcijos tik 1 reikia.O paskui jau nuo situacijos,sako ir karto per metus gana,o kaina jau tuomet korekcijos 50£.

QUOTE(qqte @ 2016 02 02, 15:31)
O po kiek laiko gali reiket to atnaujinimo...nu brac pradedu gundytis, antakiai nuo puses pas mane  skysti nematomi  beveik..nors nudazius chemiskai puse bedos buna bet tai reikia karta per dvi savaites eit

Kaip ir minėjau,kas metai korekcija.Nors gali ir kas pusmetį reikt smile.gif Kalbu būtent apie microblading,nes kiti tie permanentiniai vėl kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 16:54)
Nežinau kiek gerai matysis,bet kai matosi visuma tai super  biggrin.gif
user posted image
Čia prieš ir po smile.gif O kai sugis,visam gražume pasirodysiu  biggrin.gif

Super antakiai thumbup.gif thumbup.gif .
Aš kažkaip vengiu tokių dalykų, nes bijau, kad paskui spalvą po kelių metų kai pakeis, tai iš rudų violetiniai bus. Na bet jei meistrė profesionalė, tai manau vykusiai padarė viską iki galo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 02 02, 17:31)
O po kiek laiko gali reiket to atnaujinimo...

viskas priklauso nuo odos tipo, nuo to, kokiu budu darai. as asmeniskai kazkur kas 1.5metu einu

QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 17:36)
Tu būtent apie microblading'ą kalbi?  Nes čia tai kaina skiriasi.O ir korekcijos tik 1 reikia.O paskui jau nuo situacijos,sako ir karto per metus gana,o kaina jau tuomet korekcijos 50£.

cia bendra kaina pas ja visiems budams
Papildyta:
QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 17:36)
Kaip ir minėjau,kas metai korekcija.Nors gali ir kas pusmetį reikt smile.gif  Kalbu būtent apie microblading,nes kiti tie permanentiniai vėl kitaip.

korekcija yra, kai sugijus po pirmos proceduros, kazkur po menesio vel eini ir kazka pataiso, jei kazkas negerai. po metu jau ne korekcija skaitosi, o anksciau atlikto makiazo atnaujinimas , ju kainos turetu skirtis (korekcijos ir atnaujinimo), na bent jau kur esu ziurejusi, tai visur skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 02 vasario 2016 - 17:48
QUOTE(Frofesorė @ 2016 02 02, 15:48)
korekcija yra, kai sugijus po pirmos proceduros, kazkur po menesio vel eini ir kazka pataiso, jei kazkas negerai. po metu jau ne korekcija skaitosi, o anksciau atlikto makiazo atnaujinimas , ju kainos turetu skirtis (korekcijos ir atnaujinimo), na bent jau kur esu ziurejusi, tai visur skiriasi.

Man sakė,kad korekcija biggrin.gif Ir kad kaina bus tas pats 50£ , kur vat ir po mėnesio reiks darytis.Kai eisiu korekcijai,būtinai dar kart paklausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 02 02, 17:54)
Man sakė,kad korekcija  biggrin.gif  Ir kad kaina bus tas pats 50£ , kur vat ir po mėnesio reiks darytis.Kai eisiu korekcijai,būtinai dar kart paklausiu  mirksiukas.gif

tai 50 svaru cia normali kaina atnaujinimui, as apie 50-60eur moku, kai einu po 1.5metu.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 02 02, 17:22)
na mano plaukai iki siknos beveik, tai gal ir tai kaina kelia  ax.gif nu taip norisi kazka pasidaryt pavasario proga  biggrin.gif

man kiekvieną pavasarį taip biggrin.gif

beje, ir akys Barbaškės kokios gražios rudos wub.gif

pusryčiai- dubenėlis kelogs su pienu, 3šaukštai riešutų sviesto doh.gif
pietūs- dubenėlis pupelių sriubos, 50g ryžių su plaktų kiaušiniu, viena vištos blauzdelė, rauginti agurkai, rauginti kopūstai, žalia arbata su medum
vakarienė- bananas

pietūs gausūs doh.gif po valandos važiuosiu į sportą thumbup.gif
Atsakyti