Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18val.

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Meniu
2 sumustiniai su namine duona, sviestu, vytinta jautienos kumpio desra, puse pomidoro
Kava su daug daug pieno
puse vistos krutineles keptos orkaitej salotos is paprikos pomidoro, agurko, rukolos, slakelio graikiniu riesutu aliejaus
15 gr migdolu
Troskinys is vistienos krutineles, baklazano, svogunu, paprikos apibarstyta sezamo seklom, tokia a la kiniska makaliuze tik dietiskesne biggrin.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif

Meniu:
pusryciai - 2 obuoliai, 1 saukstas kvietiniu perliuku koses, 4 dziuvesiai, zalia arbata su sauskteliu medaus
pietus - 2 troskintos blauzdeles su dviem bulvem ir 2 marinuotais agurkais, arbata su cukrum ir pienu
pavakariai - 2 obuoliai, 4 dziuvesiai, zalia arbata su sauksteiu medaus
vakariene - 3 lietiniai blynai su saldytom braskem
dar bus arbata su avieciu ogiene ir 2 obuoliai

galva spaudzia doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Barbaske, labai grazus antakiai thumbup.gif

Laisvadienis, atsikeliau visai be jegu. Pasidariau kavos, isleidau vaika i mokykla ir toliau i lova.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
NoTa, kaip faina tau wub.gif . Tokiu oru tik lovoj ir gulėt, vėjas koks stiprus, sušalau kol iki darbo atvažiavau. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, sėdžiu su kavos puodu ir taip sunkiai akys atsimerkinėja kad baisu biggrin.gif
Kažkoks labai niūrus rytas, greičiau tas pavasaris ateitų.

Barbaške, labai gražūs antakiai 4u.gif Aš pati labai norėčiau antakius ir lūpas šitaip susitvarkyt, tik niekaip tam nenusiteikiu iki galo. Nežinau gal bijau kad gali gražiai nesigaut, o su pataisymu jau sunkiau gausis. Kai nežinau geros meistrės, tai baisu eksperimentuot. Bet gal kada prisiruošiu smile.gif

QUOTE(garbane @ 2016 02 02, 16:03)

Kokia jus labiausiai megstat?as grikiu wub.gif

Man be konkurencijos labiausiai patinka grikių košė, dar žirnių kartais.

QUOTE(smile_at @ 2016 02 02, 20:04)
sveikos  4u.gif

Meniu:
pusryciai - 2 obuoliai, 1 saukstas kvietiniu perliuku koses, 4 dziuvesiai, zalia arbata su sauskteliu medaus

Skaitau ir vis pamirštu paklaust, čia kas? biggrin.gif Perlinės kruopos ar kažkas kito? Idomiai skamba smile.gif

Turiu ant savo sprando darbą, kurio be manęs niakas nepadarys ir bandau tam morališkai nusiteikt doh.gif Sunku kai į tai įtraukta daug žmonių ir daug derinimo, kol visus sugaudai, kol visiems išaiškini, kad jiems patiems to reikia doh.gif Ai nu kaip nors smile.gif

Kas čia sakė, kad gerai toks kurios namie vaikus augina biggrin.gif Aš tai mielai į darbą raučiau. Man tas sėdėjimas namie absoliučiai ne joks ne gėris. Savo vaikus labai myliu, bet ištisai buvimas su jais nemie irgi užknisa biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, barbaskes antakiai tobuli thumbup.gif gerai, kad mano pacios yra, tai pinigiuku sutaupau biggrin.gif as noreciau lupas, bet bijau skausmo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Puikiai issimiegojau, papusryciavau ir galvoju kuom čia užsiimti....
Pietums bandysiu kept lašišinius kotletus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zingeidi: 03 vasario 2016 - 09:04
Labas:)
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2016 02 03, 09:38)
Sveikutes! 4u.gif

O kokie zmones bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
reik ropstis is lovos, papusryciaut ir vaziuosiu tyrimus pasidaryt... ilga diena nusimato, vien pirmyn athal 6-7 val kelio...
Atsakyti