QUOTE(RasaZFR @ 2016 02 03, 16:29)
Aha, sitie

Ka tik po darbo...Na, ir savaitele
kas buvo?
jolitkos mergyte su gimtadieniu
as ir vaiko gimtadieniui ruosiuos. susisuko man jau visai galvele. viska pamirstu, susimaisau
kazkodel sumasciau, kad vaiko gimtadieni svesim sekanti savaitgali. issigandau, kad baisiai su pakvietimais veluoju. o dar kita savaite vaikam atostogos tai ir paduot pakvietimu i darzeli jau nebus kaip. siandien lekiau atviruciu pirkt, o paskui drauge telefonu informavo, kad gi gimtadieni tik 20d svesim, o tai reiskia ne sekanti, o dar sekanti sestadieni
tfu...nusiraminau.
vakar pamirsau informuot vairuotoja, kad vaikas neis i darza ir kad nereik atvaziuot jo paimt. jie aisku atvaziavo kaip visad, o mano vyras turejo vaika pas dantista vest. tai su triusikais isleke atsiprasinet, kad neinformavom ju
praeita penktadieni eilini karta susimaisiau kelinta valanda mums ergoterapija. atvaziavau specialiai anksciau. sakau vaikui ka mes cia lauksim masinoj, einam pasivaiksciot. tai gerai, kad jis veliau zyst pradejo, kad jau gryztam. lipau laiptais pas ergo ir tik tada prisiminiau, kad mums ne 14.00, o 13.45. iejau lygiai lygiai

o viena karta isvis neatvaziavau. tai jau buciau mirus is gedos jei dar ir pavelavus buciau. galvotu kokia mama neatsakinga. svarbiausia jau antri metai vaikas lanko logopede. ir i darzeli buna vaziuoju ir siaip tu terminu per akis. as ziauriai stengiuos, kad jau tik nepaveluot. labai atsakinga vaidinu. nu bet ta ergoterapija kazkokia uzburta... vis kuriozai. sakau galva susisukus visai man