Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(RasaZFR @ 2016 02 02, 13:25)
Brangu, sutinku. Bet realiai reikia gi tik sauksto ar dvieju.

Tai taip 4u.gif

Ką vakarienei? Nėr visai minčių paskutiniu metu, eisiu dar sportuoti, tai jaučiu vėl kiaušinius valgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien mano mazajai trys! Siek tiek sventem, kita sventimo dalis sekmadieni. O vakar skambina is darzelio aukletoja - bezaidziant mazoji rezesi i tvoros stulpa, guzas didziausiais ant kaktos, sako bloga ir svirduliuoja, aukletoja iskviete greitaja. Aisku mus pagulde i ligonine stebejimui, visumoj dvi deinas norejo laikyt, bet siandien mazoji jau gerai jautesi ir be to dar gimtadienis, tai priespiet isleido. Guzas irgi atlego, nelabai jau ir matosi. Bet toks linksmas gimtadienis biggrin.gif
O ligoninej kaip uzveike, pradejo is vienos i kita palata stumdyt. Apsistojom vienoj, kol atsiveziau rakandus perkele i kita, uz poros valandu vel sugalvojo i kita perkelt. As pati buvau duse, mergyte miegancia isveze viena. Susipykau, bet issikovojau, parveze atgal. Turim mes privatu draudima, kai pasakiau tai apsiramino su stumdymais, nors mes niekad nenaudojom jo ir net nezinau tiksliai kaip jis ten veikia. Viena ausim tik girdejau, kad palata atskira su tuo draudimu gaunam, po sio karto reiks issiaiskint kaip su tuo draudimu yra.
Atsakyti
jolitka, sveikinimai gimtdienio proga 4u.gif

Vakar sakiau reiks pradet vel ka kept,gamint, tai sian tinginiu ''tingini'' padariau su vafliais. nu tai dabar kaip katinas ir vaikstau aplink saldytuva, jau apsalo sirdis ir bloga,bet vis nueinu patikrint lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolje, kaip ta reikalą padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 02 02, 21:28)
Kolje, kaip ta reikalą padaryt?

Tai viska kaip tinginiui, tik ta mase tepi ant vafliu lakstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 02 02, 19:01)
Siandien mano mazajai trys!

Sveikinu 4u.gif Ir uzjauciu uz vakaryksti stresa. Vaikai kazkaip megsta "pagerinti" ir "pazenklinti" savo gimtadienius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasaZFR: 02 vasario 2016 - 22:41
Sveikos, sergu ir as doh.gif Nosis uzsikimsus, galva spaudzia... Panasu, kad sinusitas ar kazka panasaus.
Einu atgailauti biggrin.gif
Atsakyti
Rasa, gal turi po ranka bandeliu su persikais recepta, kazkada buvai idejus nuoroda - gal si?
Atsakyti
jolitka,sveikinimai mazylei!

Tai paziurek i savo draudimo duomenis,nes tu variantu daug.Bet siaip priklauso dazniausiai 1-2 lovu palata.Privatus pacientai visados pirmenybe turi.Ir sakau ka medikai ir personalas sako,nors paciam taip neatrodo,kad privacius pacientus isskiria...
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 02 03, 14:38)
Rasa, gal turi po ranka bandeliu su persikais recepta, kazkada buvai idejus nuoroda - gal si?

Aha, sitie smile.gif Ka tik po darbo...Na, ir savaitele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 02 03, 16:29)
Aha, sitie smile.gif Ka tik po darbo...Na, ir savaitele smile.gif

kas buvo?

jolitkos mergyte su gimtadieniu wub.gif

as ir vaiko gimtadieniui ruosiuos. susisuko man jau visai galvele. viska pamirstu, susimaisau doh.gif
kazkodel sumasciau, kad vaiko gimtadieni svesim sekanti savaitgali. issigandau, kad baisiai su pakvietimais veluoju. o dar kita savaite vaikam atostogos tai ir paduot pakvietimu i darzeli jau nebus kaip. siandien lekiau atviruciu pirkt, o paskui drauge telefonu informavo, kad gi gimtadieni tik 20d svesim, o tai reiskia ne sekanti, o dar sekanti sestadieni doh.gif
tfu...nusiraminau.

vakar pamirsau informuot vairuotoja, kad vaikas neis i darza ir kad nereik atvaziuot jo paimt. jie aisku atvaziavo kaip visad, o mano vyras turejo vaika pas dantista vest. tai su triusikais isleke atsiprasinet, kad neinformavom ju doh.gif biggrin.gif

praeita penktadieni eilini karta susimaisiau kelinta valanda mums ergoterapija. atvaziavau specialiai anksciau. sakau vaikui ka mes cia lauksim masinoj, einam pasivaiksciot. tai gerai, kad jis veliau zyst pradejo, kad jau gryztam. lipau laiptais pas ergo ir tik tada prisiminiau, kad mums ne 14.00, o 13.45. iejau lygiai lygiai doh.gif o viena karta isvis neatvaziavau. tai jau buciau mirus is gedos jei dar ir pavelavus buciau. galvotu kokia mama neatsakinga. svarbiausia jau antri metai vaikas lanko logopede. ir i darzeli buna vaziuoju ir siaip tu terminu per akis. as ziauriai stengiuos, kad jau tik nepaveluot. labai atsakinga vaidinu. nu bet ta ergoterapija kazkokia uzburta... vis kuriozai. sakau galva susisukus visai man blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2016 02 03, 21:16)

Ai, nieko ypatingo, bet dirbu kelias dienas pilna darbo diena, grupes naujos, zmoniu daug, reikia buti graziai, protingai, smaiksciai, pasitempusiai ir t.t.
Sefe uzsimane nerealiu dalyku, as ja tylom velniop pasiunciau ir darau taip, kaip man reikia. Tai dabar tik idomu, kada visa tai islys smile.gif Na, veliausiai metu gale smile.gif Dar vaikas eina i baseina 2-3 kartus per savaite, du gimtadieniai sia savaite, dar futbolas savaitgali. Istryniau save is vienos Whatsapp grupes (seimos vokiskos), tai kad pasiuto dalis gimines smile.gif Oi, linksma smile.gif
Atsakyti