Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Su tom Whatsapp grupėm tai katastrofa doh.gif išėjau is Gesangverein grupes, nes būdavo, kad po 50 žinučių prisiuncia ir skaityk, kad gudras doh.gif maniškis toj grupėj yra, tai pasako jei kas rimto.
Dar yra maniskio šeimos grupe, tai ten normaliai, bet irgi kartais nervina..

Rasa, tai jie supyko, kad išėjai ar ka sako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 03 vasario 2016 - 22:05
Mane erzina visokie privatus pokalbiai tarp dvieju zmoniu bendroje grupeje. Ir baisiausia, kai mama su paaugliu sunum bendroj gruppej santykius aiskinasi. Svarbiausia, kad jie rasinejasi darbo metu, o mano mobilaus garsas ijungtas (del darzelio), zinoma, galima isjungti garsa tik tai grupei, bet mane uzkniso. Tai issitryniau. Pasiuto. Dabar i mano privacias Whatsapp zinutes net neatsako. Ir visiems baisiai idomu, ko as taip supykau. Juokinga, nes as visai nesupykau, tiesiog man tai trukdo. Taciau jei nesupranta, kaip Whatsapp pypsejimas pamokoj trukdo smile.gif
Atsakyti
o gal kas norit po 13val per diena padirbti, kaip as bigsmile.gif

ijungi grupei stumm metams ir niekas nepypsi..o paskaitai tada, kai nieko ner ka vekti, pvz sedint tuolete...ir visi laimingi lotuliukas.gif as taip mb gimines grupe uztildzius, bo jie ten tik paveiksliukais siuntinejas, kuriu as vistiek neatidarineju doh.gif lotuliukas.gif apskritai neatidarineju jokiu siunciamu paveiksliuku, nebent matau, kad tai fotke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 01 27, 21:12)
uzbanino viena is vakcinu nuo 3 ligu, kuri viso pasaulio ir PSO standartais nekenksminga ir saugi
http://www.dailymail...MR-vaccine.html

Vel man ant zaizdos druskos uzpylei 🙃
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 02 03, 23:29)
o gal kas norit po 13val per diena padirbti, kaip as bigsmile.gif

ijungi grupei stumm metams ir niekas nepypsi..o paskaitai tada, kai nieko ner ka vekti, pvz sedint tuolete...ir visi laimingi lotuliukas.gif as taip mb gimines grupe uztildzius, bo jie ten tik paveiksliukais siuntinejas, kuriu as vistiek neatidarineju doh.gif  lotuliukas.gif apskritai neatidarineju jokiu siunciamu paveiksliuku, nebent matau, kad tai fotke schmoll.gif

Nea, nenoriu smile.gif Tik, kad man grizus namo darbas nesibaigia. Vakar du papildomi skubus vertimai (iki isnaktu), dar vakariene virti,knygos skaityti, kostiumus rytdienai suruosti, pietu dezutes sudeti ir be pabaigos....
Ai, bet bent ne 13 val darbe smile.gif

Jo, zinau, kad taip padaryti galima, bet mane iskniso. O ir telefonas greiciau isiskrauna smile.gif
Atsakyti
Orkinta,svesit namie? Pas mus ergoterapijoje reikejo pasirasyti,jei be priezasties neateini,aisku pamirsti,30€ bauda.
As kazkaip logopedoja vis maisydavau,bet terminai daznai skirtingom dienom ir valandom budavo.Pripranti prie vienos dienos ir vel kitas terminas.

As atsimenu kaip MB sesuo norejo iseiti del MB brolio is seimos whatsaapp.Mamyte prase,kad neitu.Jo naglumo ir paistalu pastoviai reikia klausytis.

Nu k siandien Weiberfastnacht.Helau!
Ar kirpsit kaklaraiscius vyrams,cia darbe?
Pas mus visi svencia.

Siandien begomis aukstyn zemyn laksciau,nes anglu kalba 8 val.prasidejo.Cinderellos kostiuma apsirenge,isdaziau.Anksciau datzelyje reikejo but.Siaip irgi su autobusu vaziuoja.
As darzelyje dar triniaus,ziuredama vaiku kostiumus.Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 04 vasario 2016 - 10:01
QUOTE(Notė @ 2016 02 03, 22:36)
Vel man ant zaizdos druskos uzpylei 🙃

a apie ka zaizda? unsure.gif
jie ir HPV vakcina suspendavo neseniai...
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 02 04, 08:57)
Orkinta,svesit namie? Pas mus ergoterapijoje reikejo pasirasyti,jei be priezasties neateini,aisku pamirsti,30€ bauda.

neaaaaaaaa. zaidimu kambary. eik tu, kam man tas galvos skausmas. o ir sunus nori tik ten. man dar geriau. sumokejau, atsedejau ir parejau. biggrin.gif

ergo siuliau uzdet parasa, bet nesutiko. sake tiek to. man pirmas tada susitikimas buvo, dar ritmo pagavus nebuvau, tai visai ir pamirsau. nepyko 4u.gif

panos, dar karteli. gal yra norinciu kovo 12-13 dienomis susitikti? susitikimas vyks Kassel mieste, viesbutyje su baseinu. vacation4.gif

Note ka tu? neatvyksi? 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal imestut nuoroda, kur galima i namus (Vokietijoje) uzsisakyti NEMOKAMAI madu katalogus? Rubai domina. Na, pvz. kaip anksciau katalogas Quelle buvo. Kiek pati ieskau, tai tik internetiniai "katalogai".
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2016 02 04, 18:16)
merginos, gal imestut nuoroda, kur galima i namus (Vokietijoje) uzsisakyti NEMOKAMAI madu katalogus? Rubai domina. Na, pvz. kaip anksciau katalogas Quelle buvo. Kiek pati ieskau, tai tik internetiniai "katalogai".
Aciu

quelle nerandu. bet va tarkim otto yra. katalogai

siaip dar katalogus gauna uzsiregistrave klientai. tarkim otto toks nedidelis kas sezona ateina namo. dar HM.
Atsakyti
Laba ryta:-)
esu naujoke cia,kovo pradzioje pradedu dirbti slauge Hanoverio mieste.
Noreciau suzinoti ar lengva rasti buta nuomai?
Kolkas gyvensiu darbdavio namuose. ax.gif
Atsakyti
Orkinta,as irgi uz zaidimu kambari.O tu visiskai nieko nesivezi?
As viena karta uzsakiau papuosta stala.Tai zinok blioviau.Cia pirma karta.Baltos popierines lekstes ir baltos servieteles.Atrode kaip valgykloje.Sakau cia issityciojimas is zmoniu.Numete bele kaip ant stalo..Dar jiems pinigus sumokejau.Ir sakutes ir saulstelius uz uzstata turejau pirkti.
Tai pasimokiau.Ir jei vaziuoju,tai su didele manta,uzsakau tik pica ar kt.O visa kita atsivezu.

Pasakykit,turbut nei vienu vaikai neturi problemu kaip manoji? Jau antri metai kaip mano 6-mete pas logopede eina.Siaip ryskus pagerejimas viskam,bet ji kaip kokia naujai atvykusi i DE gyventi,nemoka der,die,das.Jai ir papa yra die papa.Visikai galvoje nesilaiko.Kasdien kartojam,pro viena ausi ieina pro kita iseina.Su didziaja tokiu problemu nebuvo.
Atsakyti