QUOTE(RasaZFR @ 2016 02 06, 21:54)
Nu, grazios tos mergaites

Kai kurios labai jau issinuogine. Bet mane stulbina, kad tai tik simtadieniui. Kas bus per isleistuves???
Ka tik grizom is stadiono. FAINA buvo. Niurnbergass laimejo, atmosfera stadione super. Kamsciai autostradoj irgi. I prieki nuo Ingolstadt iki Miuncheno ir atgal taip pat
Mes per simtadieni isvis su uniformomis buvome
Kaip tik sestadieni galvojau apie Ingolstadta, apie outlet village, senai nebuvome. Gal jus kartais uzvaziave buvote?
QUOTE(Kaimo dama @ 2016 02 07, 23:12)
Sveikos,
gal kuri patartumėt tokiu klausimu, kur galima DE įgaliojimą parašyt, kad galiotų ir LT. Viena lietuvaitė, manęs klausė. Ji nori čia parašyt ir siųst į LT draugei, ten ji nuneštų išversti į LT kalbą ir atliktų veiksmus, kuriuos ji įgalioja ją atlikt..nu nežinau man painiai skamba

bet gal kuri buvot susidūrus su tokiomis procedūromis
Kazkada seniai man reikejo igaliojimo, buvau pas Notara. Reikejo teksta patiems parasyti, jis patvirtino tik parasa, tapatybe.
QUOTE(Tybuka @ 2016 02 08, 18:09)
Pagal koki receptą kepat lietinius blynus?
Kaip ir paprastu blynu , tik kad tesla daug skystesne, ir reikia ipilti siek tiek aliejaus ar lydyto sviesto, kad neliptu prie keptuves
QUOTE(RutaT @ 2016 02 08, 18:47)

Geriau nebūčiau ir žiurėjus... Mokykla Hamburge. Mano uošviai mokytojai buvo, tai džiaugiasi, kad spėjo į pensiją išeit...
nerodo tas linkas.
Ko noreti, ziurejome traileri filmo "Hilfe, ich hab meine Lehrerin geschrumpft" tai visaip is mokytojos pasityciota.
QUOTE(Sikste @ 2016 02 08, 22:54)
O tai jums nera logopedes darzelyje? visgi i spec darzeli einat.
Man tai atkrito tas lakstymas del dukros, tai dabar su sunum lakstau

Gavau as kvietima i schustermann-borenstein uzdara parduotuve, nuvariau viena, pradzioj ieini i second season store, pasijutau kaip dideliam second hand store

visai jokio ispudzio nepaliko gero. daug brokuotu, nekokybisku rubu, kiti atrodo kaip gerai padeveti, o kainos nepasakyciau, kad labai mazos. Dar bandysiu karta su drauge vaziuot, gal geresne nuotaika bus, kitaip viska matysiu

)) O pirmam aukste buvo sio sezono prekes, tai nieko visai, bet neradau ko reikejo man.
Pas mus darzelyje irgi logopede buvo, net ne viena. Grupes paprastos, 1 integracine, labai daug vaikuciu ejo. Maniskis tai kiekviena diena turejo vok kalbos kursus pries mokykla, su keliais vaikais, kuriu abu tevai ne vokieciai. 3 dienas ateidavo mokytoja, 2 dienas viena aukletoja mokino.
Pries pora metu ir as ten buvau. Buciau gal ir nevaziavusi, bet viena pazistama labai prase, nes jai toli buvo vaziuoti

Panasiai ir isivaizdavau. Nors tokioje daugybeje tai buvau suradusi kelis patikusius daiktus, tik kad neapsimokejo stoveti milziniskoje eileje