Labas rytas,
ar skaitet sita http://verslas.lryta...iu-desreliu.htm
Nesuprantu, bet pas mus darzelyje kaip buvo kiauliena ir desreliu, taip ir liko. Bet firma visada pietums siulo du patiekalus: vienas - "normalus", kitas - skirtas vegetarams ar musulmonams (daznai ir prirasoma, kad tinka musulmonams).
Nesuprantu, bet pas mus darzelyje kaip buvo kiauliena ir desreliu, taip ir liko. Bet firma visada pietums siulo du patiekalus: vienas - "normalus", kitas - skirtas vegetarams ar musulmonams (daznai ir prirasoma, kad tinka musulmonams).
taigi cia LT spauda. Pagauna viena zodi kazkur ir ispucia drambli. Kai kas nors rimtai svarbaus buna, tai neraso. Jei kas nors ir isimineja kiauliena, tai ne del religijos ar kitatauciu, o del to, kad sakoma, jog tai nesveikiausia mesa. Bet juk daug smagiau panika seti LT, kad visi dar labiau pabegeliu ir isvis kitokiu zmoniu bijotu ir nekestu, man toks jausmas, kad spauda ten turi tik tokia uzduoti

QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 04, 20:49)
Mano vaikas gavo siandien Seephärdchen. Nardyti ismoko, graziai nuo krasto i vandeni isokti ir jau pirmadieni perplauke visa baseina. Tiek uzsikabino, kad nuo rytdienos toliau lanko plaukima, kad gautu Pirato zenkliuka. Uzkibo!

O mano mazoji po 3 dienu baige kursa.Norejau ir kad ismoktü plaukt.

Moocho,mes pernai buvo televizijos bokste.Gali is anksto uzsisakyt bilietus ir yeisit be eiles.Mes stovejom gyvoj eilej,tai

Su tuo straipsniu tai cia visiška nesąmone, as net pakomentavau, kokiu šaltiniu remiasi cia jie, toki straipsnį rašydami.
Dabar kaip tik šia savaite per žinias rodė, kad nori visose mokyklose įvesti kiaulienos Pflicht..
O lietuviški straipsniai tai ka as žinau, vien propaganda kažkokia.. Ir paskui klausinėja visi lietuviai ar nebijom mes emigrantu..
Dabar kaip tik šia savaite per žinias rodė, kad nori visose mokyklose įvesti kiaulienos Pflicht..
O lietuviški straipsniai tai ka as žinau, vien propaganda kažkokia.. Ir paskui klausinėja visi lietuviai ar nebijom mes emigrantu..
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 04, 22:49)
Mano vaikas gavo siandien Seephärdchen. Nardyti ismoko, graziai nuo krasto i vandeni isokti ir jau pirmadieni perplauke visa baseina. Tiek uzsikabino, kad nuo rytdienos toliau lanko plaukima, kad gautu Pirato zenkliuka. Uzkibo!
Saunuolis!
QUOTE(Ingo101 @ 2016 03 05, 10:22)

O mano mazoji po 3 dienu baige kursa.
Moocho,mes pernai buvo televizijos bokste.Gali is anksto uzsisakyt bilietus ir yeisit be eiles.Mes stovejom gyvoj eilej,tai

Vieniems reik daugiau laiko ir apsipratimo, kitiems maziau, cia labai normalu. Mes paskutiniu metu vis sekmadieniais i baseina nueidavom, tai paskutinikart net pati stebejausi kaip ji atsipalaidavus vandeni pliuskenasi. Nuo ketveriu metu pas mus baseinas vaikams, jeigu bus tiek noro, gal ir reiks leist.
Dabar nebutina stovet gyvoj eilej taip ilgai, galima eit pasivaiksciot ir ateit 15 min. pries laika. Mums visai nereikejo laukt, bet cia buvo darbo diena.
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 07, 19:18)
Pas mus seimoj virusas isisuko. PIrmiausia Lukas para praveme, as vakar gyvenau marsrutu lova-tualetas, o siandien vyras kaip lapas is darbo grizo. Zodziu, linksma. Gerai, kad bent vienas po kito. Ir pats blogiausias variantas - sergantis vyras 

ajajajaj uzjauciu

mano drauge dabar kaip tik pasakojo, kad jai gydytojas bileteni (nedarbingumo lapeli) be kalbu dave. sako, savaite, o galima net dvi. kiek mes sirge, tarkim vaika, amzinai daktaras pasiryzes ant rytojaus i darzeli issiust

QUOTE(SilkeMüller @ 2016 03 04, 21:47)
Sveikos visos,
jau 17 metu gyvenu vokietijoje (nrw) ir per siuos visus metus esu tik 4 lietuvius susitikusi, labai noretusi su kokia panele/moterimi pabendrauti lietuviskai, taip kad klausimas: kaip jus cia susipazystate su tautieciais?
lg
jau 17 metu gyvenu vokietijoje (nrw) ir per siuos visus metus esu tik 4 lietuvius susitikusi, labai noretusi su kokia panele/moterimi pabendrauti lietuviskai, taip kad klausimas: kaip jus cia susipazystate su tautieciais?
lg
gyvenu cia nuo 1994, pazistu kelis cia vietinius, bet kiekvienas savo gyvenimus turi, kazkaip ir neprilipo ne vienas, kad pastoviai susibeginet.
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 05, 08:27)
Labas rytas,
nu cia tai lietuviska spauda...viskas normalu, nors nervina kai tokias nesamones raso...ka as pastebejau, tai, kad padaugejo paukstienos pasiula, bet kiaulienos nei kas uzdraude nei ruosiasi uzdrausti...