Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Orkinta, grazus pauksciukas wub.gif
Imesiu knygu nuoroda, gal ka sudomins tai.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 02 28, 16:51)
Orkinta, grazus pauksciukas  wub.gif
Imesiu knygu nuoroda, gal ka sudomins tai.

Oi, kaip aciu. 100 knygu! Nuproteti is dziaugsmo galima smile.gif Viena jau skaityti pradejau. Einu pirmiausia sugrusiu visas i kompiuteri.
Dar karta LABAI ACIU!
Atsakyti
Orkinta, kreipiuosi i tave patarimo. Jus tvarketes nama ir kaip suprantu vyras prie statybu, kokius sienu vidaus dazus rekomenduotumet? As pas save vln kiausinio luksto dazais buvau isdaziusi, tai likau patenkinta, nes labai gerai valesi. Dabar man irgi panasiu reiktu, nes viena koridoriaus siena noriu dazyti, o kita prie valgomojo stalo, prie abieju bus daug trinties.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 02 29, 15:13)
Orkinta, kreipiuosi i tave patarimo. Jus tvarketes nama ir kaip suprantu vyras prie statybu, kokius sienu vidaus dazus rekomenduotumet? As pas save vln kiausinio luksto dazais buvau isdaziusi, tai  likau patenkinta, nes labai gerai valesi. Dabar man irgi panasiu reiktu, nes viena koridoriaus siena noriu dazyti, o kita prie valgomojo stalo, prie abieju bus daug trinties.

Jei balti tai geri STO ultramatt grip. Labai gerai dazosi, antialerginiai, nes naturalus, nereik daug sluoksniu. Bet jie greit murzinasi, nes jie labai sviesus. Kalbu apie baltus. Idealiau lubom.
O sienom idealiausia, kad butu "glanz". Firma irgi gali but STO, bet jie labai brangus. Mes jais lubas dazem. Sienom maisem kita firma. Nzn pavadinimo. Tarkim sunaus kambari isdazem matiniais, o svetaine blizgiais. Tai vaiko kambarys visas jau purvinas. Matosi visi pirstu antspaudai. O svetaine -super! Visiskai nesimurzina, nelieka antspaudu. Su dregnu skuduriuku lengva valyt. Tik dazyt sunkiau. Vyras keikesi, kodel ne matinius pirkau. O dabar pats patarineja, kad tik "glanz" butu.
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2016 02 29, 19:40)
Jei balti tai geri STO ultramatt grip. Labai gerai dazosi, antialerginiai, nes naturalus, nereik daug sluoksniu. Bet jie greit murzinasi, nes jie labai sviesus. Kalbu apie baltus. Idealiau lubom.
O sienom idealiausia, kad butu "glanz". Firma irgi gali but STO, bet jie labai brangus. Mes jais lubas dazem. Sienom maisem kita firma. Nzn pavadinimo. Tarkim sunaus kambari isdazem matiniais, o svetaine blizgiais. Tai vaiko kambarys visas jau purvinas. Matosi visi pirstu antspaudai. O svetaine -super! Visiskai nesimurzina, nelieka antspaudu. Su dregnu skuduriuku lengva valyt. Tik dazyt sunkiau. Vyras keikesi, kodel ne matinius pirkau. O dabar pats patarineja, kad tik "glanz" butu.

Spalvotu reik, tie kiausinio luksto irgi truputi su blizgesiu, bet itin didelio blizgesio nenoreciau. Aciu uz patarima, paziuresiu.
Atsakyti
Jolitka, aciu uz nuoroda, radau ir as knygu geru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 02 29, 19:23)
Spalvotu reik, tie kiausinio luksto irgi truputi su blizgesiu, bet itin didelio blizgesio nenoreciau. Aciu uz patarima, paziuresiu.

nu neeee.... jie neblizga savaime biggrin.gif tiesiog yra dvieju rusiu dazai: matiniai arba taip vadinami ''glanz''. na jie slidus. ju kitoks pasidengimas. savaime jie gi neturi jokiu blizguciu. tiesiog jie yra slidus, juos galima plauti. o matiniais dazais nudazytos sienos jau nelabai paplausi. tiesiog iskart matosi slapia deme, cia pirma. o antra matysis iskart tas plotas, kuri nuplausi, kad taps svarus. tuo tarpu ''glanz'' dazus gali valyti. ir jokios zymes. panasu i nulakuota siena. mazdaug taip.
Atsakyti
Mes ir su glanz dazem svetaine.Jie yra matiniai,jokiu blizgejimu,tiek siena,tiek lubas.Nes jau ir sirducou prpiesta ant baltu sienu.Pakolkas viska dar isejo nuvalyti po vaiku meno.Labai geras isradimas plaunamos sienos.Beje virtuveje irgi tais paciais dazais isdazem.Reikia but profui,kad suprastum ar matiniai ar glanz dazai buvo.
Atsakyti
Ar esat kas uzsisakineje knygas is patogupirkti.lt?
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2016 03 02, 10:19)
Ar esat kas uzsisakineje knygas is patogupirkti.lt?

as, bet jau senokai. viskas gerai buvo.
Atsakyti
Labai ramu forume pastarosiomis dienomis smile.gif
Mes vakar buvom U7a apziuroje, siandien darzelyje buvo pokalbis. Visi formalumai atlikti, viskas kuo puikiausiai thumbup.gif
Turiu viena problema - labai sunku man nusipirkti batus ir rankine. Peda tarp 36 ir 37 dydzio, pagal adidas batus tai 36 2/3, bet normaliuose batuose taip nebuna. Vakar irgi rinkausi, rinkausi batus ir grizau nieko nepesusi. Rankine vakar nusipirkau, bet pirkau daugiau delto, jog reikia. Dabar dideliu rankiniu mada ir trumpomis rankenomis, man visai visai netinka, o kazka kitka rasti kazkaip nesiseka doh.gif
Tiesa, vakar nupirkau grazius mergytei adido sportbacius su boruzele, addicted gal ir tu susigundysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2016 03 02, 22:09)
Turiu viena problema - labai sunku man nusipirkti batus ir rankine. Peda tarp 36 ir 37 dydzio, pagal adidas batus tai 36 2/3, bet normaliuose batuose taip nebuna. Vakar irgi rinkausi, rinkausi batus ir grizau nieko nepesusi. Rankine vakar nusipirkau, bet pirkau daugiau delto, jog reikia. Dabar dideliu rankiniu mada ir trumpomis rankenomis, man visai visai netinka, o kazka kitka rasti kazkaip nesiseka doh.gif
Tiesa, vakar nupirkau grazius mergytei adido sportbacius su boruzele, addicted gal ir tu susigundysi smile.gif

mados yra tik tendencija, o ne prievole. Susikurk savo stiliu ir buk jam istikima mirksiukas.gif Nu manes niekas pvz. neaprengtu platejanciais dzinsais, kur dabar vel ale madoj schmoll.gif
Ka norejau pasakyti... biggrin.gif Nekreipk tu demesio i tas madas. Ieskok kas TAU grazu ir patogu. O kas iesko, tas randa mirksiukas.gif
Atsakyti