Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Jolitka, pasisodink ir pasikalbek su oma. 4u.gif

Su sv. Velykom. Stipriu kiausiuku smile.gif
Atsakyti
Su sv. Velykom, grazios sventes!
Atsakyti
Su Sv.Velykom! 4u.gif

mano kiausai kazkokie labai neryskus, tokie madingai pasteliniai gavos lotuliukas.gif doh.gif gal dazai jau paseno ir nebedazo g.gif

Jolitka, tu cia situo atveju labai panasi i mane. Tikiesi is zmoniu daug (susikuri paveiksla ka darytum ju vietoje ir kas tau atrodo normalu), o kai jie elgiasi visai kitaip, labai nusivili ir nuliusti. Cia peilis doh.gif bandau save peraukleti, kad taip daznai nenusivilciau aplinkiniais, bet labai sunku. Geriausias patarimas jau parasytas Kolje - pakalbek su Oma. Ji nesupranta/nezino/neisivaizduoja, kad tu kazko is jos tikiesi. Visi mes skirtingi, ir skirtingai zvelgiam i pasauli. Kas vienam atrodo savaime suprantama, kitam niekad nei i galva nesaus rolleyes.gif se 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 27 kovo 2016 - 11:27
Nevien vakaryksciai ivykiai iskaudino mane, kaupesi jau kuris laikas mazos nuoskaudos ir vakar tiesiog neislaikiau. Zinau puikiai, kad to laikyt savyje negalima, galima juk graziai paklaust, pakalbet ar tiesiog pasakyt. Kai kuriuos dalykus ir esu uzklaususi, bet kai negauni konkretaus atsakymo, tai velgi nieko nekeicia vienpusis kalbejimasis. Labiausiai mane skaudina tai, kad kai kuriais atvejais nutylima kai kas, kai kuriais atvejais suteikiama viltis, kazkas pazadama taciau viskas tuo ir pasibaigia. Tuomet ir atsiranda nesusikalbejimas bei nuoskaudos.
Stai ka siandien su panelem nuveikem, keksiuku aveles smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 27 kovo 2016 - 19:13
Jolitka,kaip fainai atrodo. thumbup.gif

Mes nuo vakar po Kiolna poilsiaujam,kitaip tariant sportuojam. biggrin.gif Ryt jau namo vaziuosim.Gyvenam salia Dom. thumbup.gif
Velykos vel thumbup.gif ,kaip ir kiekvienais metais. thumbup.gif
Atsakyti
Panos, kiek trunka karsciavimas prie gripo? Lukas nuo ketvvirtadienio popietes su 39, 6 - 40. Suduodu vaistu, temperatura kazkiek pakrinta, po poros valandu ir vel tas pats.Gydytojas aiskino, kad po 3 dienu temperatura turi nukristi. Nu...b....jau penkta diena. Sianakt vel 40 buvo. Niekada nesirges gripu ir niekada nebuvo tokia auksta tempa taip ilgai. Nesuprantu, ar cia toliau temperatura musanciais vaistais girdyt ir laukt, ar ieskot antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 28, 07:22)
Panos,  kiek trunka karsciavimas prie gripo?  Lukas nuo ketvvirtadienio popietes su 39, 6 - 40. Suduodu vaistu, temperatura kazkiek pakrinta, po  poros valandu ir vel tas pats.Gydytojas aiskino, kad po 3 dienu temperatura turi nukristi. Nu...b....jau penkta diena. Sianakt vel 40 buvo. Niekada nesirges gripu ir niekada nebuvo tokia auksta tempa taip ilgai. Nesuprantu, ar cia toliau temperatura musanciais vaistais girdyt ir laukt, ar ieskot antibiotiku.

mano mazajai pries pora savaiciu tas pats buvo, nuo tu tempos vaistu vidurius paleido,vezem iki priimamojo israse antibu 4u.gif Nakti dar kelios dalys buvo tempos, Kita diena zvalesne buvo ir tempa nebekilo. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 28 kovo 2016 - 09:27
Rasa, buna ir 5 dienas tokia remperatura. Gali pasiskambinti i ligonine ir pasiklaust kokia dabar siauciacio gripo eiga. Ar normalz 5 dienas tokia auksta temperatura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 28 kovo 2016 - 11:09
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 28, 07:22)
Panos,  kiek trunka karsciavimas prie gripo?  Lukas nuo ketvvirtadienio popietes su 39, 6 - 40. Suduodu vaistu, temperatura kazkiek pakrinta, po  poros valandu ir vel tas pats.Gydytojas aiskino, kad po 3 dienu temperatura turi nukristi. Nu...b....jau penkta diena. Sianakt vel 40 buvo. Niekada nesirges gripu ir niekada nebuvo tokia auksta tempa taip ilgai. Nesuprantu, ar cia toliau temperatura musanciais vaistais girdyt ir laukt, ar ieskot antibiotiku.

penkta diena gripui biski daugoka.Gali buti ir infekcine mononukleoze. Kai De kraujo tyrimai ne madoj tai ir nezinosi kas. O tu jam gerkle apziurejai? g.gif gali buti ir angina.
Vertetu ryt gydytojui pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2016 03 28, 21:18)
penkta diena gripui biski daugoka.Gali buti ir infekcine mononukleoze. Kai De kraujo tyrimai ne madoj tai ir nezinosi kas. O tu jam gerkle apziurejai? g.gif  gali buti ir angina.
Vertetu ryt gydytojui pasirodyt.

Aciu uz patarimus visoms.

Siandien jau praktiskai be temperaturos, tik 37 su dalim ir bent jau nuolatiniu koju skausmu nesiskunde. Gerkle svari, neskauda. Jei naktis ramiai praeis, tai gal viskas jau i pabaiga.
Jergau, kaip su kudikiu naktys - vos kelias valandas numigau.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2016 03 28, 23:20)
Jergau, kaip su kudikiu naktys - vos kelias valandas numigau.

Tai nenuskilo sventes, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Ai, tos sventes kaip sventes. Su gimine keleta valandu pasibuvom (buvo ispeti, kad Lukas gripuoja) ir uzteko. Oras musu cia nelepino. Lijo praktiskai kiekviena diena, dar nera labai silta, kad ilgiau i laukus pasitusyti iseitu. Man patinka, kai viskas grizta i normalias vezes.
Mazi siandien dar pasilikau namuose, bet rytoj jau isleisiu i darzeli 3 valandom. Jam jau labai nuobodu namuose.
Atsakyti