Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Andra* @ 2016 03 14, 11:14)
Sakykit GK San Augustino taip pat labai vejuota kaip ir Maspalomos?  g.gif skrendam gegužės mėn. ar čia daugiau žiemos sezonui aktualu  g.gif

2 kartus buvom Maspalomas,buvo ramybe 4u.gif Nenuspesi.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2016 03 13, 00:27)
Papildyta:
Gal kas zino apie turgu El Medane? Vaziuoti rekkka labai anksti?

O koks turgus domina? Šeštadieniais būna toks a la Gariūnai-drabužiai, papuošalai, kosmetika, tai jis prasideda 9 val. Trečiadieniais - maisto. Kada jis pradideda tiksliai nežinau, bet turbūt panašiai- nuo ryto 9 val.
Atsakyti
Mes srendam si sekmadieny i Tenerife,pranasauja lietu doh.gif meldziuosi,kad dar prognozes pasikeistu unsure.gif Sakykit prasau,kury parka rinktis aqualand ar siam,mano dukra bailiuke,tai aqualand pasirode man tokis daugiau mazesniem tinkamas,gal ten tada geriau vaziuoti g.gif nes ir as nemegeja labai didelio adrenalino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 03 14, 19:47)
Mes srendam si sekmadieny i Tenerife,pranasauja lietu doh.gif meldziuosi,kad dar prognozes pasikeistu unsure.gif Sakykit prasau,kury parka rinktis aqualand ar siam,mano dukra bailiuke,tai aqualand pasirode man tokis daugiau mazesniem tinkamas,gal ten tada geriau vaziuoti g.gif nes ir as nemegeja labai didelio adrenalino schmoll.gif

Virs 20 ten,neziurekit i ta lietu.Mes irgi sekmadieni kylam 4u.gif Siam parke yra ir maziukam atskirai teritorija.Mano dukryte irgi bailiuke buvo,bet Siam pabande visus atrakcionus ,kur leido ir dar prase..Mes i abu einam visada 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 03 14, 19:47)

mes ir si sekmadieni, bet viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi šį sekmadienį iš Modlino kylam cool.gif
Atsakyti
O,kiek si sekmadieni skrendanciu bigsmile.gif tikiuosi pasisildysim saulytei,nes tik to is vaziuoju smile.gif
Atsakyti
merginos kur apsistojat: viešbutį, apartamentus nuomojatės ? Niekaip negaliu apsispręsti . Kaip užsisakinėjat , per bookingą ar kitaip ? Gal kas esate buvę šiame viešbutį, turit nuomonę apie jį . Būsiu dėkinga už bet kokią info.

http://www.booking.c...h...tal;ucfs=1

Palm beach club
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrka: 15 kovo 2016 - 10:53
Žiūriu Lanzarotė nepopuliari visai g.gif mažiausiai populiari is Kanaru salu g.gif Nu bet nieko, mes jau šeštadieni lekiam ten, tikiuosi šiltu oru tongue.gif Mes gyvensim Playa Blancka. Sakykit, jei nebeturesim ka veikt ar verta vienai dienai su keltu, be masinos, keltis i Fuerteventura…. As manau, kad turetu butu kazko pan kaip ekskursiju smile.gif Ir dar, ar yra Lanzarotej lietuviu padedanciu turistams pvz. kaip Madeiroj ar Tenerifej?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2016 03 15, 10:26)
Žiūriu Lanzarotė nepopuliari visai g.gif  mažiausiai populiari is Kanaru salu g.gif Nu bet nieko, mes jau šeštadieni lekiam ten, tikiuosi šiltu oru tongue.gif Mes gyvensim Playa Blancka. Sakykit, jei nebeturesim ka veikt ar verta vienai dienai su keltu, be masinos, keltis i Fuerteventura…. As manau, kad turetu butu kazko pan kaip ekskursiju smile.gif Ir dar, ar yra Lanzarotej lietuviu padedanciu turistams pvz. kaip Madeiroj ar Tenerifej?

Mes kelemes,visai patiko,emem ekskursija,nors manau paciai butu buve idomiau pavazineti,man papludimiai labai patiko,buciau ten ilgiau pabuvus...
Papildyta:
QUOTE(jurrrka @ 2016 03 15, 09:52)
merginos kur apsistojat: viešbutį, apartamentus nuomojatės ? Niekaip negaliu apsispręsti . Kaip užsisakinėjat , per bookingą ar kitaip ? Gal kas esate buvę šiame viešbutį, turit nuomonę apie jį . Būsiu dėkinga už bet kokią info.
http://www.booking.c...h...tal;ucfs=1
Palm beach club

As emiau viesbuty,neplanuoju nieko gamintis,virtuve nereikalinga,si karta tik su dukra vaziuojam,planuoju patinginiauti daugiau,tai ziurejau kazko padoresnio,aisku kaip sugalvojau tik pries savaite,nieko jau ir nebuvo,visur pilna doh.gif
jusu nurodytas visai neblogai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 03 15, 11:37)
Mes kelemes,visai patiko,emem ekskursija,nors manau paciai butu buve idomiau pavazineti,man papludimiai labai patiko,buciau ten ilgiau pabuvus...
Papildyta:

As emiau viesbuty,neplanuoju nieko gamintis,virtuve nereikalinga,si karta tik su dukra vaziuojam,planuoju patinginiauti daugiau,tai ziurejau kazko padoresnio,aisku kaip sugalvojau tik pries savaite,nieko jau ir nebuvo,visur pilna doh.gif
jusu nurodytas visai neblogai atrodo rolleyes.gif

mes važiuojam birželio pirmoje pusėje, penkiese, taigi tik per lenkus. Reikia pačiai bookintis viešbutį ir pirktis bilietus skrydžiui arba per agentūrą. Pasiruošę pakeliauti po salą, todėl neapsisprendžiu ar reikalingas mums tas viešbutis ar imti kokius nors apartamentus. Bet vėlgi kad ir tų apartamentų nori visi kuo arčiau jūros doh.gif Valgyti gaminti per atostogas tikrai nesinori, bet kad ir keliausime vistiek kažkiek reikės. Žodžiu pasimetus.
Atsakyti
sveikos
gal kas esate TENERIFEJE.. mirksiukas.gif
koks oras g.gif
Atsakyti