Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2016 07 28, 16:09)
Gran Kanarijoje gyvenom abu kartus pirmoje linijoje. Pirma karta, is vis ant juros kranto, rezervavausi booking smile.gif
drinks_cheers.gif
Kad Amadores mokamas buvo  g.gif Nebent pasikeite kas...

Kaip idomiai. MEs pernai nemokamai statem, siemet nevaziavom, nes mums ten nelabai tiko, dukra tik nuvaziavo, tai jie irgi nemokamai state. Abiem atvejais masina stovejo ne po pusvalandi.
Atsakyti
Sakykit kas online uzsisaket auto,kaip ten su tom kreditinem,mes rezervavom,sumokejau visa suma jau,emiau pilna draudima,bet raso,kad reiks kreditkes,o mes neturim,turim tik debit card,tai ka jie man masinos neduos dabar blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 07 28, 21:36)
Kaip idomiai. MEs pernai nemokamai statem, siemet nevaziavom, nes mums ten nelabai tiko, dukra tik nuvaziavo, tai jie irgi nemokamai state. Abiem atvejais masina stovejo ne po pusvalandi.

Siemet gyvenom Gloria viesbuti, tai pesciom ejom, bet pries keleta metu, vaziuodavom, tai lyg ir buvo aparatai. Arba maisau su kita sala g.gif
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2016 07 28, 21:53)
Sakykit kas online uzsisaket auto,kaip ten su tom kreditinem,mes rezervavom,sumokejau visa suma jau,emiau pilna draudima,bet raso,kad reiks kreditkes,o mes neturim,turim tik debit card,tai ka jie man masinos neduos dabar blink.gif

O tai kaip sumokejot be kreditkes? Praso kreditines, o mokejimus leidzia is debetines daryt? Jei taip, tai gal ir auto gausit smile.gif

Bet kokiu atveju, kur kur, bet jau Kanaruose nuomotis masina su kreditke, nesamone. Yra puikiu, vietiniu nuomos agenturu, kur nereikia jokiu debetiniu/kreditiniu korteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 29, 06:57)
Siemet gyvenom Gloria viesbuti, tai pesciom ejom, bet pries keleta metu, vaziuodavom, tai lyg ir buvo aparatai. Arba maisau su kita sala  g.gif
Papildyta:
O tai kaip sumokejot be kreditkes? Praso kreditines, o mokejimus leidzia is debetines daryt? Jei taip, tai gal ir auto gausit smile.gif

Bet kokiu atveju, kur kur, bet jau Kanaruose nuomotis masina su kreditke, nesamone. Yra puikiu, vietiniu nuomos agenturu, kur nereikia jokiu debetiniu/kreditiniu korteliu smile.gif

butent,kad sumoekjau debetine,o reikalauja kreditines
atsaukiau jau vakar pas juos,dabar pinigu lauksiu atgal,tikiuosi gausiu...
As zinau,kad vietoj gal butu paprasciau isinomuot,bet bijau,kad vasara ir nebus like padoriu auto,nes man tik keliom dienom reikia...
Atsakyti
Sveiki,
reikia jusu patarimo
7d,isvykimas is lenku lapkricio 20d.i Tenerife,su all maitinimu

Bahia Flamingo 900€
Blue Callao Carden 945€
Alborada Beach Club 990€
Las Piramides 1050€

Ar normali kaina?
Kuri rinktis?Gal kas buvot kuriam?
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 07 29, 09:14)
butent,kad sumoekjau debetine,o reikalauja kreditines
atsaukiau jau vakar pas juos,dabar pinigu lauksiu atgal,tikiuosi gausiu...
As zinau,kad vietoj gal butu paprasciau isinomuot,bet bijau,kad vasara ir nebus like padoriu auto,nes man tik keliom dienom reikia...

Tai kam vietoj, visada rezervuoju is cabreramedina arba cicar. Masinytes naujos, jokiu kreditiniu, jokiu papildomu mokesciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2016 07 28, 22:53)

O tai Jusu debitke,be overdraft?As daznai duodu savo debitke ir man duoda ta masina.Ir franchise saldo is debitkes.Ir net niekas nepaklause,kuri kuri.Tik mano debitke su overdraftu.Zodziu nieko jos ten nesiskiria.Atkopijuos ta jusu korta ir viskas.Bet seip keliaujat patarciau issimti kreditke,del viso pikto.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 29, 14:20)
O tai Jusu debitke,be overdraft?As daznai duodu savo debitke ir man duoda ta masina.Ir franchise saldo is debitkes.Ir net niekas nepaklause,kuri kuri.Tik mano debitke su overdraftu.Zodziu nieko jos ten nesiskiria.Atkopijuos ta jusu korta ir viskas.Bet seip keliaujat patarciau issimti kreditke,del viso pikto.

Ne visur praeina. As savo debetine su overdraft irgi perku ir bilietus, ir atsiskaitineju, tike uzsienyje, tiek pirkdama is uzsienio pardziu. O va, pirkau K. Tuckutes blizgius ir suduks, nepraejo, teko vyro kreditke naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2016 07 29, 15:23)
Ne visur praeina. As savo debetine su overdraft irgi perku ir bilietus, ir atsiskaitineju, tike uzsienyje, tiek pirkdama is uzsienio pardziu. O va, pirkau K. Tuckutes blizgius ir suduks, nepraejo, teko vyro kreditke naudotis  biggrin.gif

Tai ir sakau kad buna,bet retai.Todel ir patariu,kad seip ipatingai keliaujant patariama ja tureti.
Ir dar su kreditke visur brangiau gaunasi.Tiek tuos bilietus perkant,tiek procentus mokant.Nedaug,bet brangiau.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2016 07 29, 13:20)

Su,bet cia kaip susirasinejau,supratau,kad nepraeis.siaip keliavom nemazai,esu ir masina kelis kart emus,visur ta debit tiko,o kreditke laikyt tik del keleta kartu ir mokescius moketi kazkaip be rysio,bet uzsisiakiau del visa ko siandien.o masina suradau per lietuvaite kazkokia,sake ji pati ten ofise bus,uzrezervavo man masina,tikiuosi nepaves ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2016 07 27, 14:09)
Taip, iš Vilniaus tezturo charteris, iš Rygos - Nvoaturo. Tik jei reikia bilietų - iš lenkų pigiau

Udriau o cia gera kaina ax.gif

Mes planuojame tokia kelione.. ( 2+ 2 vakai = vienam 5 metai. kitam 3 metai)

savaite FUERTEVENTURA

BARCELO CASTILLO BEACH RESORT 4 *
SPAIN, FUERTEVENTURA - CALETA DE FUSTE
Bungalow / DBL+2CHD (2-13) / HB
Kelionės trukmė: 7 nakvynės
1929eu

----

.3 paros Lanzaroteje

Arena Dorada su pusryciais ir vakariene-250Eu

----------------------------

skrydis 4 balandzio i Tenerife-kazkur visiems apie 300Eu

---------------

Apgyvendinimas apartamentuos Tenerifes pietineje dalyje nuo balandzio 4 iki balandzio 17d.d-700-900 Eu

Bilietai balandzio 17 d. i Vilniu is Tenerifes po 229Eu,viso 916Eu.

------------------------------

Viskas ziurejom per agentura
4u.gif

ar patys galim pigiau apsisukti?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 02 rugpjūčio 2016 - 17:34
Ir kuri buvote FUERTEVENTURAoje,gal galit parekomenduoti dar kokiu geru viesbutuku.
4u.gif

tiktu ir 2-3 zv. svarbu kad butu matinimas.
nes kaip minejau vykstam su dviem mazyliais wub.gif
Atsakyti