Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Panos,ar buvot kuri Puerto De La Kruze spalio men?Ar tas debesis istisai kabojo?Gal yra buvusiu viezbutyje La Paz?Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 09 06, 10:16)

Mes visada vykstame arba i Costa Adeje,  arba Playa de las americas .
Viesbutyje mazai bunam, megstam daug vaikscioti arba keliauti su masina.  ax.gif

O kokiuose viesbuciuose buvot? Gal kazka rekomenduot galite? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska @ 2016 09 08, 05:37)
O kokiuose viesbuciuose buvot? Gal kazka rekomenduot galite? rolleyes.gif

Pirma syki dar dviese buvom sitam viesbutyje. 2010 metais wub.gif
Susipazon su kita pora is VLN, tai visa laika su jais buvome.
Atostogos buvo super

H10 Gran Tinerfe

Labai patiko, ir vieta, ir maistas buvo aukstam lygyje viskas. Dar ir dabar prisimenu kepta ant groteliu zuvi..Niam niam wub.gif
Ypac vakarienes su saulelydziais.

user posted image

------
Antra syki buvome jau su mazyle.

IBEROSTAR Torviscas Playa
Tai sakyciau nelabai patiko .
Maistas buvo labai nuobodus, kiekviena diena tas pats.
Tikrai nepalygisnis su Gran Tinerfe wub.gif

user posted image

---

trecia karta buvom 2014-2015

Tai ememe apartamentus.nes buvom jau su dviem mazyliais smile.gif
Mazajam buvo 10 men.
Tai buvo siuose apartamentuose.

Yucca park costa adeje

Nieko blogo negaliu pasakyti, gal tik skruzdeles uzkniso lotuliukas.gif
Viena syki pampersus is spintos emiau, tai iki dabar purto, kaip visas lizdas ju buvo isisukes i pampersus unsure.gif blink.gif
gerai kad ne nakti maziui uzdejau toki, butu siaubu siaubas ..

VIeta irgi labai gera. pliazas salia, izymusis Adeje.
mes su vaikais nuvarydavom visur su vezimais. wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 09 08, 13:26)
Pirma syki dar dviese buvom sitam viesbutyje. 2010 metais  wub.gif

aciū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabuska @ 2016 09 08, 11:23)
aciū  4u.gif  4u.gif

ner uz ka. klauskit kas domina,.
Si karta rezervavomes La Siesta . ziuresim kas kaip 4u.gif
Norim arciau centro . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2016 08 10, 17:43)
Mes tenerifeje buvom 3 sykius, geguze vel vysktame , bus jau 4.
Manau tuo viskas ir pasakyta. keliones metu busime ir LAnzaroteje ir Fuerteje, tada ir pasakysiu apie jas. smile.gif

I prieki . t.y. Fuertuventura pirkome kelione per agentura.
Atgal patys is Tenerifes pirksim i BArselona.is barselonos i Ryga  smile.gif

sveika, tarp salu jus skaridot, ar keltais keliates? kokios mazdaug kainos?

Aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 09 08, 15:34)
sveika, tarp salu jus skaridot, ar keltais keliates? kokios mazdaug kainos?

Aciu ;)

Sveiki.
sita kelione per tris salas bus pirma. 4u.gif

Bet jau zinom, kad is Fuertes i Lanzarote kelsimes keltu.O paskiau i Tenerife jau vietinem linijom su lektuvu,nes keltas ilgai plaukia.

Kiek keltas is Fuertes dar nezinau, pirksime vietoje kaip busime bileitus, bet itariu vienam bus kokia 20 eur .
O su lektuvu ziurejau tai kazkur visiems bus apytiksliai 250 eur.Na +- 4u.gif
Atsakyti
Pasiūlymas į Gran Kanariją už 98€ pirmyn atgal į Gran Kanariją
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2016 09 09, 09:30)
Pasiūlymas į Gran Kanariją už 98€ pirmyn atgal į Gran Kanariją

siaip pigu atrodo, bet kai pamatai kad isiterpia linijos wizzair kur rankinis standartinis bagazas apmokestinamas........ prisideda trys lagaminai ir i prieki ir atgal ir galu gale ne tokia jau maza kaina, imti dideli lagamina sitaip persedant is viso kosmosas kaina gaunasi...... o vaziuoti su rankinukais atostogauti neiseina
Atsakyti
Sveiki mielieji;) Tenerifeje buvome praeitais metais, siais metais skrydome kitur. Taciau ne taip suzavejo kaip Tenerife. Tad jau planuojame kelione kitiems metams😏
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2016 09 09, 09:53)
siaip pigu atrodo, bet kai pamatai kad isiterpia linijos wizzair kur rankinis standartinis bagazas apmokestinamas........ prisideda trys lagaminai ir i prieki ir atgal ir galu gale ne tokia jau maza kaina, imti dideli lagamina sitaip persedant is viso kosmosas kaina gaunasi...... o vaziuoti su rankinukais atostogauti neiseina

O man aplamai didelis lagaminas kosmosas, ką ten į jį kraut neįsivaizduoju, juolab į civilizuotus kraštus važiuojant ir ne kokiai spec. kelionei, kaip pvz. į kalnus. Turiu lagaminą tinkantį wizziams arba net kuprinės pakanka, už 4 eurus prie to nedidelio rankinio dasiperku dar vieną mažesnį ir tie 2 man jau ne tik iki kaklo, bet ir virš galvos. Na, bet aš įpratau keliauti kuo mažiau bagažo apsikrovus, man taip daug patogiau. Izraelyje vienos kuprinės pakako ir lauktuvės dar puikiai tilpo.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2016 09 09, 14:35)
O man aplamai didelis lagaminas kosmosas, ką ten į jį kraut neįsivaizduoju, juolab į civilizuotus kraštus važiuojant ir ne kokiai spec. kelionei, kaip pvz. į kalnus. Turiu lagaminą tinkantį wizziams arba net kuprinės pakanka, už 4 eurus prie to nedidelio rankinio dasiperku dar vieną mažesnį ir tie 2 man jau ne tik iki kaklo, bet ir virš galvos. Na, bet aš įpratau keliauti kuo mažiau bagažo apsikrovus, man taip daug patogiau. Izraelyje vienos kuprinės pakako ir lauktuvės dar puikiai tilpo.

Vienai keliaujant taip, tryse lagamino reikia ar bent jau tu rankiniu. O daiktu susidaro, vaziuojam i civilizuotus krastus ir ne laukiniai esam prie civilizacijos priprate turintys ir batu, rubu foto aparaturos bei higienos reikmenu
Atsakyti