Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 14:29)
nelabai supratau smile.gif tau svarbu pirmas reisas neveluotu, jei persedimas trumpas.  bet juk garantuoti niekas negali kaip bus, nepriklausomai nuo to, su kuo skrisi.

bandau rūpesčio raukšlę kaktoje išlyginti, tai ir juokauju biggrin.gif

dabar track'inu skrydžius realiuoju laiku, tai Norwegian skrenda su 20 min. vėlavimu doh.gif tai tik valanda belieka.
Atsakyti
Skrisiu su Norwegian, bet tik gruodį, ir mano skrydis be persėdimų.
O Rainiai man dukart tragiškai vėlavo doh.gif nu bet ir skraidau aš dažnai, tai procentiškai mizeris biggrin.gif

Dabar vis dar galvosūkis, kaip Tenerifėj gyvenamą vietą rast. Labiausiai užknisa tai, kad airbnb rodo laisvą tuo metu, o kai parašai - sako, kad užimtas. Užsiknisau jau. Bookingas tik brangieną siūlo...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 10 12, 15:15)

Dabar vis dar galvosūkis, kaip Tenerifėj gyvenamą vietą rast. Labiausiai užknisa tai, kad airbnb rodo laisvą tuo metu, o kai parašai - sako, kad užimtas. Užsiknisau jau. Bookingas tik brangieną siūlo...

mes kiekvienais metais skrendam mėnesiui balandį, tai iš anksto jokių problemų, daugiau galvos skausmo kaip išsirinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 12, 15:21)
mes kiekvienais metais skrendam mėnesiui balandį, tai iš anksto jokių problemų, daugiau galvos skausmo kaip išsirinkt biggrin.gif

Tai joo, o aš nudurnau ir nupirkau bilietus gruodžio 24 - 31 d., nu tai toks įdomus laikas biggrin.gif
Jaučiu, teks spjaut į rekomenduotus miestus, ir imt bet ką pietinėj daly, jei jau baisiai nyku pasirodys nuskridus - imsim mašiną ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 10 12, 15:34)
Tai joo, o aš nudurnau ir nupirkau bilietus gruodžio 24 - 31 d., nu tai toks įdomus laikas biggrin.gif
Jaučiu, teks spjaut į rekomenduotus miestus, ir imt bet ką pietinėj daly, jei jau baisiai nyku pasirodys nuskridus - imsim mašiną ilgesniam laikui.

mes mašiną visada nuomojam Cicar, kaina juokinga - mėnesiui nesam mokėję daugiau 200 eur.

o jūs ieškot viešbučio ar apartamentų?
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 12, 15:38)
mes mašiną visada nuomojam Cicar, kaina juokinga - mėnesiui nesam mokėję daugiau 200 eur.

o jūs ieškot viešbučio ar apartamentų?

Mašinos vietoj ieškosimės, ačiū už rekomendaciją.

Nesvarbu ko. Norisi pietuose, kad būtų šilčiau ir nevėjuota, na ir be visokių ten shared bathroom biggrin.gif , bet tuo pačiu ir nesinori permokėt.
Atsakyti
Man kazkaip masinos vietoje brangesnes budavo. paziuri, tai piguma atrodo, bet jei paskaiciuoji dar pilna draudima arba paaiskeja, kad pigesnes nera norimam laikui, tai ir gaunasi brangiau. Uz ta skirtuma papildomu dienu islosi rezervuodamas internetu
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 10 12, 15:50)
Mašinos vietoj ieškosimės, ačiū už rekomendaciją.

Nesvarbu ko. Norisi pietuose, kad būtų šilčiau ir nevėjuota, na ir be visokių ten shared bathroom biggrin.gif , bet tuo pačiu ir nesinori permokėt.

Techniškai Tenerifė pietų kaip ir neturi biggrin.gif na nebent tą iškyšulį, kurį labai mėgsta visokie kaituotojai būtent dėl vėjo biggrin.gif
turi pietvakarius, kur visi kurortai ir populiarūs miestukai ir turi pietrytinį krantą, kuriame oro uostas ir greitkelis iki sostinės - šita pusė man pasirodė karščiausia, kiek kartų teko važiuoti iš šiaurinio oro uosto, tik kad paplūdimių joje skurdoka, krantas uolėtas ir daugiau pramoninis kraštas, nei kurortas. Kita vertus, galima gyventi sostinėje, kultūrintis ir turint automobilį per 10 min. būti Teresitas paplūdimyje ;) taip pat iš sostinės labai patogu apžiūrėti šiaurinę salos pusę (kuri man asmeniškai gražesnė, autentiškesnė ir nėra jau ten taip šalta) ir senąją sostinę.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 12, 14:56)
taip pat iš sostinės labai patogu apžiūrėti šiaurinę salos pusę (kuri man asmeniškai gražesnė, autentiškesnė ir nėra jau ten taip šalta) ir senąją sostinę.

as tenerifeje nebuvau. bet GK siaurine dalis balandi buvo visai smagi, o stai gruodi ten pat buvo gerokai salciau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 15:55)
Man kazkaip masinos vietoje brangesnes budavo.

drinks_cheers.gif tikrai visada užmetam akį ir pigiau nei internetu su visu pilnu draudimu ir nemokamom autokėdutėm neužmatom rolleyes.gif
ir taip nuskyla jau kelis metus iš eilės, kad imdami pigiausią klasę gaunam aukštesnę biggrin.gif gal kai reikia mėnesio laikotarpiui tai tos visos mažytės užsakytos po savaitę būna.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 16:00)
as tenerifeje nebuvau. bet GK siaurine dalis balandi buvo visai smagi, o stai gruodi ten pat buvo gerokai salciau.

gal kaip pasitaiko, aš susidariau nuomonę, kad vienos amžinos taisyklės apie Tenerifės orus nėra - esam balandį gyvenę šiaurėje ir buvo puiku, esam gruodį sušalę pietuose ir deginęsi tuo pat metu šiaurėje, esam balandį šiaurėje sustipę, žodžiu sėkmės dalykas.

Cobre, kalbinu vyrą aplankyti GK, bet jam kažkas susakė, kad ši sala tituluojama gėjų sostine biggrin.gif ir vaikams nuolat tenka aiškinti, kodėl vyrai bučiuojasi, ar tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 10 12, 15:00)
drinks_cheers.gif tikrai visada užmetam akį ir pigiau nei internetu su visu pilnu draudimu ir nemokamom autokėdutėm neužmatom rolleyes.gif
ir taip nuskyla jau kelis metus iš eilės, kad imdami pigiausią klasę gaunam aukštesnę biggrin.gif gal kai reikia mėnesio laikotarpiui tai tos visos mažytės užsakytos po savaitę būna.

dukra tenerifeje pirma karta eme vietoje. tai visu pirma negavo, reikejo laukti, kol atsiras pigesniu. visu antra, tai kaina buvo ne itin dziuginanti. Veliau, kiek skrido i Kanarus, tai eme is anksto - zenkliai susitaupo, masinas gauna geresnes. Mano patirtis irgi analogiska. norimai dienai masinos nebuvo, masina popraste, kaina aukstesne. Su rezervuotom viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 12, 16:05)
dukra tenerifeje pirma karta eme vietoje. tai visu pirma negavo, reikejo laukti, kol atsiras pigesniu. visu antra, tai kaina buvo ne itin dziuginanti.  Veliau, kiek skrido i Kanarus, tai eme is anksto - zenkliai susitaupo, masinas gauna geresnes. Mano patirtis irgi analogiska. norimai dienai masinos nebuvo, masina popraste, kaina aukstesne.  Su rezervuotom viskas gerai.

o dar tas kaifas, kai eini tiesiai prie savo nuomos langelio ir po 5 min. turi raktus ir važiuoji wub.gif
Atsakyti