Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 6

QUOTE(Paulyna @ 2016 03 29, 09:04)
bet kaip suprantu ten tas pats tironinas kaip ir novothyral tik be tiroksino, gal reiktu pabandyt paprasyt kad israsytu idomu ar ji kompensuoja?

kiek zinau nekompensuoja schmoll.gif

mano Velykos kazkaip nekaip praejo. Uzkilo spaudimas iki 175-120. pulsas 145, galvojau sirdele issoks. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 29, 10:23)
nekompensuojmas schmoll.gif ir gana nepigus....

Tai kaip ir geriau novotyral tada prasyt?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 03 29, 09:37)
Tai kaip ir geriau novotyral tada prasyt?

šitas irgi pas mus brangus ir nekompensuojamas...perku Lenkijoj,ten galioja mūsų receptai
Atsakyti
Ar kas vartojat Armour thyroid? jei taip, kur perkat? smile.gif recepto nereikia jam?
Atsakyti
cia yra puslapis garsios aktores GENA LEE
https://www.official...oid-medication/

ji taip pat serga sia liga ir vartojo tiroksina , buvo blogai, tai perejo prie Armour Thyroid , cia kaip suprantu naturalus kiaules hormonas, tipo naturalesnis g.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2016 03 29, 10:56)
Ar kas vartojat Armour thyroid? jei taip, kur perkat?  smile.gif  recepto nereikia jam?

man atrodo kad jo LT neimanoma gauti g.gif
bet tikrai butu gerai kad ir mus pasiektu galimybes vartoti si vaista
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 03 29, 09:38)
Nebent tos, kurios pas Kazanaviciu lankosi, nes daugiau kazin ar kas israsineja. g.gif

Kitoje temoje Kazanavicius ant novathyralio persimete. Ease viena moteryte. Didysis ekspermenratorius. Suprantu kada isnaudoti visi gydymo budai , tada gal ur gali.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 03 29, 11:03)
cia yra puslapis garsios aktores  GENA LEE
https://www.official...oid-medication/

ji taip pat serga sia liga ir vartojo tiroksina , buvo blogai, tai perejo prie Armour Thyroid , cia kaip suprantu naturalus kiaules hormonas, tipo naturalesnis g.gif

user posted image

Papildyta:

man atrodo kad jo LT neimanoma gauti g.gif
bet tikrai butu gerai kad ir mus pasiektu galimybes vartoti si vaista

internetu imanoma , bet dazniausiai per tarpininkus, i LT kazi , ar siuncia.

Aisku, daug brangiau gaunas, bet atsiliepimai tikrai puikus, o tikroksinas tikrai nemazai salutiniu efektu turi...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 03 29, 11:51)
internetu imanoma , bet dazniausiai per tarpininkus, i LT kazi , ar siuncia.

Aisku, daug brangiau gaunas, bet atsiliepimai tikrai puikus, o tikroksinas tikrai nemazai salutiniu efektu turi...

Neskaiciau detaliau ir su anglu k pas mane nelabai, bet ten du hormonai kaip ir novathyrali yra. Geriamas ayrodo po valgio ir 2 k dienoje. Bet salutiniai poveikiai tai panasus. Su sirdies problemomis , sergant diabetu, turint auksta kraujospudi vartoti atsargiai. Esme sio vaisto yra pridedamosiose vaista risanciose medziagose. Ir dar kas nustebino, aisku jei gerai supratau, kad tiriamas laisvas t3 ur t4, o tth. Gal kas pataisys ar papildys mane?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 29, 12:46)
Neskaiciau detaliau ir su anglu k pas mane nelabai, bet ten du hormonai kaip ir novathyrali yra. Geriamas ayrodo po valgio ir 2 k dienoje. Bet salutiniai poveikiai tai panasus. Su sirdies problemomis , sergant diabetu, turint auksta kraujospudi vartoti atsargiai. Esme sio vaisto yra pridedamosiose vaista risanciose medziagose. Ir dar kas nustebino, aisku jei gerai supratau, kad tiriamas laisvas t3 ur t4, o tth. Gal kas pataisys ar papildys mane?

bet novathyrali , kaip suprantu, sintetinis ? amour- gyvulines kilmes, o tai bet kuriuo atveju didelis pliusas...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 03 29, 13:02)
bet novathyrali , kaip suprantu, sintetinis ? amour- gyvulines kilmes, o tai bet kuriuo atveju didelis pliusas...

Na kaip galima hormonus padaryti naturaliais? Jei butu naturalu, tiek salutiniu poveikiu nebutu surasyta. Reikia dometis. Va radus ir perskaicius informacini lapeli butu daug aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 03 29, 11:27)
Kitoje temoje Kazanavicius ant novathyralio persimete. Ease viena moteryte. Didysis ekspermenratorius. Suprantu kada isnaudoti visi gydymo budai , tada gal ur gali.

o kodel taip ar jis kenkia labai kad kiti jo neskiria?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 03 29, 13:35)
o kodel taip ar jis kenkia labai kad kiti jo neskiria?

Neskiria, nes yra registruotas tiroksinas ir medikai nusprende kad to uztenka. Kam terliotis su neregistruotu vaistu. O Kazanavicius tai thybona lb mylejo, dabar persimete i novathyrali. Jei tth normalus, nera reikalo kaska keisti. Va kai hipo tesiasi ne vienus metus, tada reikia ieskoti alternatyvu
Atsakyti