QUOTE(Adsmailad @ 2016 03 29, 19:54)
Man rodos as jums rekomendavau uzsiimti su t3 nes saket eile metu su levo nekas gaudavosi. Kiek laiko vartojat novothyral? Kaip jauciates? Kaip tyrimu rezultatai?
O del naturaliu vaistu. Siek tiek istorijos, kad tais laikais, kai nebuvo kraujo tyrimu diagnoziu, zmoniu suletejusias skydliaukes gyde butent su kiauliu skydliaukiu vaistukais, o dozes skirdavo pagal savijauta. Cia buvo nesutarimu del tyrimu normu, nes kas kaip nori, tas taip ir nustato jas. Sako sveiko zmogaus tth yra apie viena. Bet nezinau kaip galima lyginti sveika ir serganti. Tas pats kaip sveika ir su kojos protezu palygint - gi vaiksciot gali abu. Labiau pritariu tai idejai kad gydyti reiketu pagal savijauta. Viena puikiai jausis su tth lygiu 2-3, kita puikiai jausis prie tth lygaus 0.5.
Levo man netiko, su juo jauciausi tragiskai. Susiradau alternatyvu, daktaras nesileido i kalbas - as turiu pakenteti, atitaikys doze ir viskas susitvarkys. Manes tai visiskai nenuramino, laukti kol nustos sirdis baladotis nesinorejo - niekad to nebuvo, todel gasdino tokia savijauta. Bet koki vaista vartojant, pajutus salutini (o ypac susijusibsu sirdim) poveiki reikia kreiptis i gydytoja, kuris dazniausiai paskiria kita vaista. Bet kazkodel su levo tai cia tipo viskas normalu, kentek, priprasi, praeis. Skaiciau kalna forumu, straipsniu, bendravau su zmonemis kurie ir virs 10 metu naudoja naturalius vaistus. Tikrai buvo baisu, bet pameginau. Nesigailiu, puikus sprendimas. Mano gydytojas nezino, kad vartoju ne levo. Irgi patarimas is forumu - arba eiti privaciai, kur mane sutiks priziureti, arba nutyleti valstybinej istaigoj. Prieziura ta pati - tiek privatus, tiek valstybinis daktaras priziures tik kraujo tyrimus. O va stai kainos skirtumas didziulis, privaciai konsultuotis ir darytis tyrimus tiesiog gaila pinigu, kai galiu tai gauti is valstybes. Gyvenu UK, patikekit, kainos cia nejuokingos. Grizus i LT rudeni pilnai issityriau, be skydliaukes problemu - esu sveika, tik keliu vitaminu truko. Kai grisiu i LT, vel tirsiuos.
Papildyta:
Paskaiciau tik apie viena is ju, kaip suprantu cia papildai, ne hormonai. Apie papildus skydliaukes veiklai gerint neteko dometis, domejausi tik kuo pakeist levo - sintetini hormona
Supplement Facts
Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 45
Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 2 mg 100%
Folate (as Folic Acid) 400 mcg 100%
Vitamin B-12 (as Methylcobalamin) 60 mcg 1000%
Iodine (from Potassium Iodide) 200 mcg 133%
Zinc (from L-OptiZinc - Zinc L-Methionine Complex) 25 mg 167%
Selenium (from L-Selenomethionine) 50 mcg 71%
Copper (from Copper Amino Acid Chelate) 0.8 mg 40%
L-Tyrosine (Free-Form) 1 g (1,000 mg)
Guggul (Commiphora mukul) (Resinous Sap) Standardized Extract (min. 2.5% Guggulsterones) 75 mg
Ashwagandha (Withania somnifera) (Root) Standardized Extract (min 2.5% Withanolides) 50 mg
Daily Value not established.
cia sitas L- tyrosine tai t3? o doze ar ne per didele? p ka Jus konkreciai geriat gal galit nuoroda imest
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 03 29, 20:07)
Supplement Facts
Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 45
Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 2 mg 100%
Folate (as Folic Acid) 400 mcg 100%
Vitamin B-12 (as Methylcobalamin) 60 mcg 1000%
Iodine (from Potassium Iodide) 200 mcg 133%
Zinc (from L-OptiZinc - Zinc L-Methionine Complex) 25 mg 167%
Selenium (from L-Selenomethionine) 50 mcg 71%
Copper (from Copper Amino Acid Chelate) 0.8 mg 40%
L-Tyrosine (Free-Form) 1 g (1,000 mg)
Guggul (Commiphora mukul) (Resinous Sap) Standardized Extract (min. 2.5% Guggulsterones) 75 mg
Ashwagandha (Withania somnifera) (Root) Standardized Extract (min 2.5% Withanolides) 50 mg
Daily Value not established.
cia sitas L- tyrosine tai t3?ar tiroksinas, o doze ar ne per didele? o ka Jus konkreciai geriat gal galit nuoroda imest?