Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Sveikos,

Mačiau naujokes priimate, tai drąsiai jungiuosi smile.gif reikia man disciplinos.

1. Ūgis -164 cm
2. Esamas svoris 58,6 kg
3. Siekiamas svoris 52 kg
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams? Dėl rėžimo nebuvimo ir užkandžiavimų vėlai vakare.
5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt? Ketinu laikytis valgymo ir miego rėžimo, riboti užkandžiavimus, daryti tempimo pratimus.
6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori? Ketinu su jūsų priežiūra įgytų įpročių laikytis nuolat.
7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo? Vandens gėrimas užsimanius užkandžiauti.

O apimtis kada reikia matuoti? Kitą mėnesį ar įkelti atskaitos matmenis dabar? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 08, 12:44)
Sveikos,

O apimtis kada reikia matuoti? Kitą mėnesį ar įkelti atskaitos matmenis dabar? g.gif  g.gif

Sveika mirksiukas.gif

Apimtis, tai jau kaip patogiau, gali išsimatuoti dabar, o gali ir po mėnesio 4u.gif
Beje, gal matei, mes žymimės žalias/raudonas dienas. Susigalvojam sau taisykles, kurių turim laikytis, jei visos taisyklės išpildomos, diena žalia, jei ne - raudona. Gali prisijungti ir prie šio žymėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 08, 12:44)
Mačiau naujokes priimate, tai drąsiai jungiuosi smile.gif reikia man disciplinos.

sveika prisijungus 4u.gif

grįžom su vaikais iš lauko... suvaikščiojom iki klinikos, broliui pažymą paėmėm... juokingi 2.6km gavosi, ir dar tempas pagal mažiukus, bet vis ne ant sofkutės tą valandą praleidau biggrin.gif
Atsakyti
Aš sąžiningai vykdau šios dienos taisyklę biggrin.gif Išėjau iš darbo anksčiau ir žinau,kad gryžusi 13val turėsiu pietauti,o vandens juk turiu išgerti 30min iki valgio,tai ką,kad spėti laiku pavalgyti gryžus ir nereiktų laukti 30min,užėjau į parduotuvę ir nusipirkau mažą butelaitį vandens,išgėriau,gryžau namo ir jau galėjau pietauti,nes praėjo 30min thumbup.gif biggrin.gif Aš šaunuolė ir nekitaip biggrin.gif biggrin.gif Ačiū d'esprit už šios dienos taisyklę,kuri tikiuosi taps mano kasdieniniu įpročiu ax.gif

Bet tos dienos raudonos/žalios labai gerai motyvacija thumbup.gif Jeigu ne tas žymėjimas,vakar irgi būčiau paslydusi ir raudonavus,bet prisiminiau,kad reiks pasižymėti,o jau būtų daug raudonų dienų ir susilaikiau nuo pagundų,netinkamo maisto ir netinkamu laiku smile.gif

airv sveika atvykusi pas mus,visos kartu pasieksim savo trokštamų rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 08, 13:13)
Sveika  mirksiukas.gif

Apimtis,  tai jau kaip patogiau, gali išsimatuoti dabar, o gali ir po mėnesio  4u.gif
Beje, gal matei, mes žymimės žalias/raudonas dienas. Susigalvojam sau taisykles, kurių turim laikytis, jei visos taisyklės išpildomos, diena žalia, jei ne - raudona. Gali prisijungti ir prie šio žymėjimo  mirksiukas.gif

Įdomus žaidimas. Dalyvauju. Tik reikia įgyvendimamas pirmai pradžiai susigalvoti smile.gif Aš mažais šuoliukais pradedu:
1. Rytais išgerti stiklinę vandens su citrina.
2. Valgyti pusryčius (su 1 val paklaida).
3. Vaikus nueiti pasiimti iš mokyklos pėstute arba važiuoti dviračiu (išskyrus III ir V).

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 08, 13:44)
Sveikos,

1. Ūgis -164 cm
2. Esamas svoris 58,6 kg
3. Siekiamas svoris 52 kg
4. Kaip manai, kodėl tave NUOLAT kankina svorio metimo problemos? T.y. kodėl nepavyksta šios problemos išspresti kartą ir visiems laikams? Dėl rėžimo nebuvimo ir užkandžiavimų vėlai vakare.
5. Ką darei ne taip iki šiol ir ką ketini daryt? Ketinu laikytis valgymo ir miego rėžimo, riboti užkandžiavimus, daryti tempimo pratimus.
6. Kokiu būdu ketini išlaikyti svori? Ketinu su jūsų priežiūra įgytų įpročių laikytis nuolat.
7. Kokios alternatyvos vietoj nuolatinio valgymo? Vandens gėrimas užsimanius užkandžiauti.

O apimtis kada reikia matuoti? Kitą mėnesį ar įkelti atskaitos matmenis dabar? g.gif  g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

aš taip pat jau jaučiuos pribrendusi žaliom/raudonom dienom, tad mano taisyklės įsivažiavimui:

Stiklinė vandens ryte
Baltyminė vakarienė (išskyrus šeštadienį)
Sportas bent 3 kart per sav
per dieną išgerti bent 1 l skysčių

Šiandien taip pat sąžiningai laikausi skysčių prieš maistą taisyklės bigsmile.gif

Braške jau kaip juokiaus iš to sapno thumbup.gif lotuliukas.gif

Gražios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
airv, Okokionera, sudėjau jūsų taisykles į failą 4u.gif
Atsakyti
d'esprit reik patarimo,prašau prašau blush2.gif biggrin.gif
Kas geriau/sveikiau,mažiau nuodėminga? Sumuštiniui naudoti bemielę pilno grūdo ruginę duoną ar šituos duoniukus,nes perku būtent šituos duoniukus,aš naudoju juos sumuštiniams,Mergaitės ir Vyras juos taip doroja,labai jiems skanu biggrin.gif Bet va man klausimas kas geriau duona ar duoniukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R's...: 08 vasario 2016 - 16:10
QUOTE(R's... @ 2016 02 08, 16:10)
SearchString=atpigo&UrlId=173763]šituos duoniukus[/url][/b],nes perku būtent šituos duoniukus,aš naudoju juos sumuštiniams,Mergaitės ir Vyras juos taip doroja,labai jiems skanu biggrin.gif  Bet va man klausimas kas geriau duona ar duoniukai?

Man šitie duoniukai labia skanūs, bet jei turiu jų, tai ranka ir tiesiasi link jų. Dėl didėlio gerumo tai gal nebučiau tokia tikra, bet saikingai, manau, galima
Atsakyti
aš tai duoniukus perku Finn Crisp firmos... tie, R's... įdėti, išpūsti, man nepatinka... kaip tik savaitgalį pas mamą radau, paskanavau... nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 02 08, 16:10)
d'esprit reik patarimo,prašau prašau  blush2.gif  biggrin.gif
Kas geriau/sveikiau,mažiau nuodėminga? Sumuštiniui naudoti bemielę pilno grūdo ruginę duoną ar šituos duoniukus,nes perku būtent šituos duoniukus,aš naudoju juos sumuštiniams,Mergaitės ir Vyras juos taip doroja,labai jiems skanu biggrin.gif  Bet va man klausimas kas geriau duona ar duoniukai?

Aš už bemielę duoną, natūralesnis produktas (bent jau taip manau, nes prieš akis sudėties neturiu). Bet šituos duoniukus irgi perku, mano šeimyna mėgsta, mažieji ypač su riešutų sviestu kemša smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 02 08, 16:22)
aš tai duoniukus perku Finn Crisp firmos... tie, R's... įdėti, išpūsti, man nepatinka... kaip tik savaitgalį pas mamą radau, paskanavau... nepatiko...

Šitie neblogi, ir sudėtis gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 08, 16:24)
Šitie neblogi, ir sudėtis gera  drinks_cheers.gif

pas mus jų praktiškai visada yra, mano mažieji gana neblogai valgo juos, tai per nuolaidas kai paperku, ilgam užtenka biggrin.gif pati tai retai kada pasiimu... dabar kažkaip ir duonos mažiau valgau...
Atsakyti