Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(wicked @ 2016 02 09, 18:59)
kaip tai kas? gydom d'esprit laugh.gif

Kad tik man neapsirgus rolleyes.gif lotuliukas.gif

Šiandien žalia diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 09, 09:57)
airv, nu niekaip nesugalvočiau apimčių matuotis atsigulus, žinoma, kad matuotis reikia atistojus  smile.gif

Kazkada skaiciau, kad mergina juosmeni taip matavosi, bet ten gal del kokiu kitu priezasciu smile.gif))

Siandien ir mano zalia diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 09 vasario 2016 - 21:31
Šiandien žalia.
Buvau sporto klube pirmoj asmeninėj treniruotėj - daug kalbėjomės, aiškinomės, testavo ir pan. Nusipirkau daug asmeninių treniruočių, susidėliojom tikslus ir bendrai - įpūdžiai superiniai smile.gif Visgi profesionalumas jaučiamas kiekviename žingsnyje.
Dariau pratimus ir supratau, kad kaip sąžiningai iš savęs spausčiau ir stengčiausi taisyklingai viską atlikt, bet iki šiol to nedariau! Kai pradėjo kontroliuot kiekvieną raumenuką - dirba/nedirba/kas dirba, tai supratau, jog iki šiol normalaus sporto ir nebuvo. Nei masės pakartojimų nereikėjo, nei uždusau, net jokio tempo nebuvo, o jaučiuosi pasportavusi visa. Super savijauta, jaučiu kūną 'maloniai', padirbėjus ir laukiu nesulaukiu kitos treniruotės.

Beje, dėl rytdienos iššūkio plank'o, tai pasirodo, kad neužtenka kūną ištiesint ir laikyt (išlaikydavau apie pusantros minutės - bet aš darydavau žiūrėdama į veidrodį kontrolei, pagal aprašymus ir paveiksliuką), reikia įtraukt dubenį, tad rodė ir taisė nevienąkart darant..ir ką manot? 20 s vos ištempiau taisyklingai, drebėjo visi šonų raumenis, pilvo prese virpėjo taip, kaip gyvenime nebuvau jutus blink.gif doh.gif
Mokytis man dar ir mokytis sportuot cool.gif
Atsakyti
Va, Rasma jau parašė, rydienos iššūkis - plank pratimas tiek laiko, kiek galite.

38C temp. Super.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 09, 21:47)
Va, Rasma jau parašė, rydienos iššūkis - plank pratimas tiek laiko, kiek galite.

38C temp. Super.

Tau dabar reik galvoti apie gulėjimą lovoj, gydymąsi ir sveikimą 4u.gif Tokiai aktyviai kaip Tu bus sunku, bet tik nesumanyk tų iššūkių laikytis (sportinių) ar savaitgalį pabėgiot cool.gif
Mergikės, turiu gyvų pavyzdžių panosėj kaip sloga ir 'virusiukas' pažeidžia širdies raumenį ir nubloškia į ligoninės lovą kelioms savaitėms.
Saugokit save ir būkit protingos 4u.gif

Aš česnaką kas vakarą doroju, panosę teplioju "Vaikų mikrobų mušykle" ir rankas plaunu kaip pasiutus..turbūt max.kas pusvalandį darbe, jei ne dažniau cool.gif Žmonių daug, kai kurie čiaudi, kosti, sloguoja (kad bent kaukę užsidėtų, ką ir turėtų daryti), tai vėdinu patalpas dar kapitaliai cool.gif Sėdžiu po to į "pledą" susisupus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 02 09, 21:33)
Šiandien žalia.
Buvau sporto klube pirmoj asmeninėj treniruotėj - daug kalbėjomės, aiškinomės, testavo ir pan. Nusipirkau daug asmeninių treniruočių, susidėliojom tikslus ir bendrai - įpūdžiai superiniai smile.gif Visgi profesionalumas jaučiamas kiekviename žingsnyje.
Dariau pratimus ir supratau, kad kaip sąžiningai iš savęs spausčiau ir stengčiausi taisyklingai viską atlikt, bet iki šiol to nedariau!  Kai pradėjo kontroliuot kiekvieną raumenuką - dirba/nedirba/kas dirba, tai supratau, jog iki šiol normalaus sporto ir nebuvo. Nei masės pakartojimų nereikėjo, nei uždusau, net jokio tempo nebuvo, o jaučiuosi pasportavusi visa. Super savijauta, jaučiu kūną 'maloniai', padirbėjus ir laukiu nesulaukiu kitos treniruotės.

Beje, dėl rytdienos iššūkio plank'o, tai pasirodo, kad neužtenka kūną ištiesint ir laikyt (išlaikydavau apie pusantros minutės - bet aš darydavau žiūrėdama į veidrodį kontrolei, pagal aprašymus ir paveiksliuką), reikia įtraukt dubenį, tad rodė ir taisė nevienąkart darant..ir ką manot? 20 s vos ištempiau taisyklingai, drebėjo visi šonų raumenis, pilvo prese virpėjo taip, kaip gyvenime nebuvau jutus blink.gif  doh.gif
Mokytis man dar ir mokytis sportuot cool.gif

Oi, net pavydu skaityti. Sportas su priežiūra kaip diena ir naktis skiriasi thumbup.gif
Atsakyti
Rasma, o kur sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 02 09, 23:10)
Rasma, o kur sportuoji?

Elementariam "Impulse", bet asmenines treniruotes pirkau. Tai trenerio dėmesys individualus nuo-iki. Viską aiškina, koreguoja, asmeniškai pritaiko ir t.t.
Aišku kainuoja tai smagiai, bet sveikatą (ir ne idealią) turiu tik vieną, tai sau šioje vietoje netaupau. Pasirinkau sportą, o ne gydymą vėliau ax.gif
Man medikai kainuoja dar brangiau doh.gif Privati medicina pakankamai brangi, o pvz. valstybinėj eilės neįmanomos
Aišku galima ieškoti asmeninių trenerių, samdytis juos, ieškoti kur sportuot po to su juo, bet aš nuėjau brangiu ir lengvesniu keliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 09, 22:33)
Oi, net pavydu skaityti. Sportas su priežiūra kaip diena ir naktis skiriasi

Tikrai taip. Kol neišbandžiau, tai taip neatrodė ax.gif Dabar spėjau išlept ir atrodo kitaip neįsivaizduoju cool.gif Esu begales kartų sportavusi (ir sporto klubas kažkada buvo gyvenamoji vieta, kasdien po kelias val.atidirbdavau, ankstyvoj jaunystėj biggrin.gif turėjau kaip dabar sako bikini fitness figūrą ir padedantį tai sielti trenerį, bet niekad iki to nepirkau va tokių asmeninių treniruočių. Eidavau į "štanginę" ir padėdavo kas netingėdavo, tame tarpe ir treneris biggrin.gif ), bet dabar pajutau skirtumą. Tai gerai, kad dabar brandi jaunystė ir aš dar galiu kažką. Pasirodo ne blogiausia, o gal tiesiog mielas komplimentas motyvacijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 02 09, 23:37)
Tikrai taip. Kol neišbandžiau, tai taip neatrodė ax.gif Dabar spėjau išlept ir atrodo kitaip neįsivaizduoju cool.gif Esu begales kartų sportavusi (ir sporto klubas kažkada buvo gyvenamoji vieta, kasdien po kelias val.atidirbdavau, ankstyvoj jaunystėj  biggrin.gif turėjau kaip dabar sako bikini fitness figūrą ir padedantį tai sielti trenerį, bet niekad iki to nepirkau va tokių asmeninių treniruočių. Eidavau į "štanginę" ir padėdavo kas netingėdavo, tame tarpe ir treneris biggrin.gif ), bet dabar pajutau skirtumą. Tai gerai, kad dabar brandi jaunystė ir aš dar galiu kažką. Pasirodo ne blogiausia, o gal tiesiog mielas komplimentas motyvacijai biggrin.gif

Kad prie gero greitai priprantama, tai aš tikiu lotuliukas.gif manau, kad ir rezultatai bus visai kiti mirksiukas.gif
Štanginėj ir aš esu gyvenusi. Buvo laikai lotuliukas.gif dabar kažkaip praradau skonį tam. Visokiam sportui lotuliukas.gif draugė išsilaikė crossfit atestaciją, tempia mane į treniruotę, sako, duodu ranką nukirsti, kad tau patiks ir užsikabinsi vėl, bet kažkaip jaučiuosi tam nesubendrusi. Na, gal ateis tas laikas, brandi jaunystė kaip tu sakai lotuliukas.gif
Papildyta:
Spėkit, ką vėl pasigaminau... o gi granolą bigsmile.gif šįkart dėjau kinvos, džiovintų slyvų, riešutų ir kanapių sėklų. Tipo sveika lotuliukas.gif bet sąžiningai susvėriau viską, suskaičiavau, kokia žala už šaukštą to gėrio, skaičiuoju viską.

Vakare sukau sukau ratus aplink ją, nu taip noriu, o jau nebetelpa man į valgiaraštį ir kalorijas, negalima. Bet vistiek sukau kaip vanagas ratus, palaukiau vakaro, nebuvau labai praalkusi, o ir vakarienė buvo numatyta lengva, tai iškeičiau vakarienę į dubenėlį jogurto, su granola ir vaisiais. Jūs net neįsivaizduojat, kokia gera kombinacija, ir kokiam nioliktam dangui pasijaučiau wub.gif į kalorijas sutilpau, bet viršijau angliavandenių normą ir nesulesiau baltymų, kiek priklauso. Na bet tiek to, buvo verta lotuliukas.gif išlieku žalia šiandien. Ir iššūkį įvykdžiau, buvo vaisių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 vasario 2016 - 04:15
Labas rytas mirksiukas.gif

d'esprit kaip sveikata? Tikiuosi gerėja? Išsivaizduoju ,kaip dabar nervinies dėl savaitgalio bėgimo verysad.gif

Rasma kaip fainai dėl sporto su asmeniniu treneriu thumbup.gif Jaučiasi kaip trykšta Tavo emocijos tokios su užsidegimu thumbup.gif Ir žinok baltai pavydžiu blush2.gif

Na ką vakar diena (02.08) -žalia thumbup.gif
Svoris-72kg

Geros Visoms dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar diena žalia. Svoris šiandien 63,7 kg

Sveikatos sergandžioms, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar diena (02.09) raudona

Svoris 84,5 kg

D'esprit, nesirk. Sveikatos Tau 4u.gif

Rasma, tikrai pavydu skaityt apie Tavo sportus. Aš ką darau dabar dėl savęs, tai išsipirkau sprando ir nugaros masažus ir pas kinizeterapeutą buvau ir dar eisiu. Sakė, parodys, kokia mankšta, pratimai tinka prie mano problemų ir šiaip - patars, kaip kokybiškiau sau padėti.

Geros dienos visoms 4u.gif Aš išeinu visai dienai į mokslus
Atsakyti