Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Gal galit patarti, kur geriausia pirkti daržove, turguje, parduotuvėse ? ir įdomu jų turgus nuo kelių iki klelių dirba ?
Atsakyti
Gal matėt PL pirkti sėlenų (pvz. kviečių)?
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2016 02 04, 15:23)
Apie miltus...

Pritariu thumbup.gif As irgi esu isbandzius keliu rusiu lenkisku miltu, tai lieku prie "tortowa", is ju net balta duona ir batona esu kepus, koldunus gaminu. Dar turiu 650 tipo (buvo irgi gera kaina, tai ir siu kazkada prigriebiau), tai is ju jau kepu "tikresne", tamsesne duona.
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2016 02 04, 17:24)
Gal matėt PL pirkti sėlenų (pvz. kviečių)?

Tikrai yra. Kainos nepasakysiu, bet labai maža pasirodė smile.gif Be to, ne tik kviečių, bet ir avižų sėlenų buvo ( Kauflande arba Tesco g.gif )..
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2016 02 01, 17:47)
Kad pas mus dar nuo lapkricio apsiprekinimo dar vienas saldiklis pilnas, o ir UHT pieno pilna, sviesto, miltu, cukraus, itt. doh.gif  lotuliukas.gif

Mums tolokai Lenkija, tad vis neprisiruošdavom tenai. Bet jau kitą sav. žadam daryti turistinį žygį biggrin.gif Po truputį renkuosi informaciją ir akis užkliuvo už jūsų žinutės apie UHT pieną. Tai jis jums nuo lapkričio išsilaikė? Ar čia koks kondensuotas?
(nesipiktinkit, kam atrodo klausimai kvaili. Tiesiog eikit toliau mirksiukas.gif 4u.gif Įsivaizduokit, yra dar ant Lietuvos žmonių, kurie Lenkijoje dar nė karto neapsipirkinėjo blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilsva @ 2016 02 04, 15:54)
Laba  smile.gif

parašykit , kas žinot, ar tas ,,Rožinis namelis " - keitykla  dirba , kai važiuojat anksti ryte į Suvalkus, nuo kelių jis pradeda dirbti ? Ačiū  4u.gif

Niekas nežinot bigsmile.gif ? Laukiu atsakymo , ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 04, 18:09)
Mums tolokai Lenkija, tad vis neprisiruošdavom tenai. Bet jau kitą sav. žadam daryti turistinį žygį  biggrin.gif Po truputį renkuosi informaciją ir akis užkliuvo už jūsų žinutės apie UHT pieną. Tai jis jums nuo lapkričio išsilaikė? Ar čia koks kondensuotas?

Čia toks kaitintas pienas, kaip mūsų Margė, todėl ir laikosi labai ilgai. Aš dar nuo gruodžio turiu kelis pakelius. Labai tinka tiems, kas užsiperka ilgam ir daug.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 04, 19:09)
Mums tolokai Lenkija, tad vis neprisiruošdavom tenai. Bet jau kitą sav. žadam daryti turistinį žygį  biggrin.gif Po truputį renkuosi informaciją ir akis užkliuvo už jūsų žinutės apie UHT pieną. Tai jis jums nuo lapkričio išsilaikė? Ar čia koks kondensuotas?
(nesipiktinkit, kam atrodo klausimai kvaili. Tiesiog eikit toliau  mirksiukas.gif  4u.gif  Įsivaizduokit, yra dar ant Lietuvos žmonių, kurie Lenkijoje dar nė karto neapsipirkinėjo  blush2.gif  )

Čia mūsuose pardavinėjamo pieno Margės analogas. UAT (ultra aukšta temperatūra) apdorojimo, jie galioja labai igai ar ne pusę metų. Tik paragaukit prieš perkant. Gert mano šeima jo negeria, mums neskanu. Mes lenkuose pieną trumpesniam laikui perkam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 04 vasario 2016 - 18:24
QUOTE(vilsva @ 2016 02 04, 19:10)
Niekas nežinot  bigsmile.gif ? Laukiu atsakymo , ačiū  4u.gif

Galvoju kad visa para...o jei ne tai Lenkijoj buvom apie 6 val ryto ir jau dirbo tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2016 02 04, 19:53)
Galvoju kad visa para...o jei ne tai Lenkijoj buvom apie 6 val ryto ir jau dirbo tikrai  4u.gif

Sulaukiau biggrin.gif , nuoširdus ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2016 02 04, 20:53)
Galvoju kad visa para...o jei ne tai Lenkijoj buvom apie 6 val ryto ir jau dirbo tikrai  4u.gif

Vyras irgi sakė, kad visą parą, bet netikėjau, tai nieko nerašiau biggrin.gif matyt, taip ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2016 02 04, 19:22)
Čia mūsuose pardavinėjamo pieno Margės analogas. UAT (ultra aukšta temperatūra) apdorojimo, jie galioja labai igai ar ne pusę metų. Tik paragaukit prieš perkant. Gert mano šeima jo negeria, mums neskanu. Mes lenkuose pieną trumpesniam laikui perkam

Skonis skiriasi priklausomai nuo firmos. Man Lidl'o neskanus, o Kauflando, Tesco firminiai skanūs. Taip pat ir Laciate, bet jis brangesnis, perkam kai nuolaidos smile.gif Man irgi šviežias skanesnis, bet į kavą ar sriubą tinka, taip pat ir tiems atvejams, kai nesinori į parduotuvę eit.
Atsakyti