Gal galit patarti, kur geriausia pirkti daržove, turguje, parduotuvėse ? ir įdomu jų turgus nuo kelių iki klelių dirba ?
Gal matėt PL pirkti sėlenų (pvz. kviečių)?
QUOTE(dahlia+++ @ 2016 02 04, 15:23)
Apie miltus...
Pritariu

QUOTE(siluetas @ 2016 02 04, 17:24)
Gal matėt PL pirkti sėlenų (pvz. kviečių)?
Tikrai yra. Kainos nepasakysiu, bet labai maža pasirodė

QUOTE(Renata123 @ 2016 02 01, 17:47)
Kad pas mus dar nuo lapkricio apsiprekinimo dar vienas saldiklis pilnas, o ir UHT pieno pilna, sviesto, miltu, cukraus, itt.

Mums tolokai Lenkija, tad vis neprisiruošdavom tenai. Bet jau kitą sav. žadam daryti turistinį žygį

(nesipiktinkit, kam atrodo klausimai kvaili. Tiesiog eikit toliau

QUOTE(vilsva @ 2016 02 04, 15:54)
Laba
,
parašykit , kas žinot, ar tas ,,Rožinis namelis " - keitykla dirba , kai važiuojat anksti ryte į Suvalkus, nuo kelių jis pradeda dirbti ? Ačiū

parašykit , kas žinot, ar tas ,,Rožinis namelis " - keitykla dirba , kai važiuojat anksti ryte į Suvalkus, nuo kelių jis pradeda dirbti ? Ačiū

Niekas nežinot

QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 04, 18:09)
Mums tolokai Lenkija, tad vis neprisiruošdavom tenai. Bet jau kitą sav. žadam daryti turistinį žygį
Po truputį renkuosi informaciją ir akis užkliuvo už jūsų žinutės apie UHT pieną. Tai jis jums nuo lapkričio išsilaikė? Ar čia koks kondensuotas?

Čia toks kaitintas pienas, kaip mūsų Margė, todėl ir laikosi labai ilgai. Aš dar nuo gruodžio turiu kelis pakelius. Labai tinka tiems, kas užsiperka ilgam ir daug.
QUOTE(pašnekutė @ 2016 02 04, 19:09)
Po truputį renkuosi informaciją ir akis užkliuvo už jūsų žinutės apie UHT pieną. Tai jis jums nuo lapkričio išsilaikė? Ar čia koks kondensuotas?
Įsivaizduokit, yra dar ant Lietuvos žmonių, kurie Lenkijoje dar nė karto neapsipirkinėjo
)

Čia mūsuose pardavinėjamo pieno Margės analogas. UAT (ultra aukšta temperatūra) apdorojimo, jie galioja labai igai ar ne pusę metų. Tik paragaukit prieš perkant. Gert mano šeima jo negeria, mums neskanu. Mes lenkuose pieną trumpesniam laikui perkam
QUOTE(vilsva @ 2016 02 04, 19:10)
Galvoju kad visa para...o jei ne tai Lenkijoj buvom apie 6 val ryto ir jau dirbo tikrai

QUOTE(tupukas @ 2016 02 04, 19:53)
Galvoju kad visa para...o jei ne tai Lenkijoj buvom apie 6 val ryto ir jau dirbo tikrai 

Sulaukiau

QUOTE(tupukas @ 2016 02 04, 20:53)

Vyras irgi sakė, kad visą parą, bet netikėjau, tai nieko nerašiau

QUOTE(Ingutevi @ 2016 02 04, 19:22)
Čia mūsuose pardavinėjamo pieno Margės analogas. UAT (ultra aukšta temperatūra) apdorojimo, jie galioja labai igai ar ne pusę metų. Tik paragaukit prieš perkant. Gert mano šeima jo negeria, mums neskanu. Mes lenkuose pieną trumpesniam laikui perkam
Skonis skiriasi priklausomai nuo firmos. Man Lidl'o neskanus, o Kauflando, Tesco firminiai skanūs. Taip pat ir Laciate, bet jis brangesnis, perkam kai nuolaidos