Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(darvina @ 2016 02 03, 16:43)
Todėl  mes važiuojame sekmadienį : pradedame nuo Kaufland , po to į Plazą ir atgal per TESCO prasukame. Stengiamės Suwalkuose būti apie 9.00 ryte        ( kelionė nuo Kauno). Žmonių nedaug, prekių pakanka.

Be turbūt nebebūna akciinių prekių? Nes jei jie pasibaigia dar šeštadienį priešpiet, kaži ar sekmadieniais juos naujai užveža g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2016 02 04, 09:05)
Sveikutės. Gal ir nelabai kas žinos, bet paklausiu.. biggrin.gif  Klausinėja čia manęs ūkininkai trąšų.. Gal kas kur matėte kokį sandėlį? Lyg  kažkur netoli sienos nuo Lazdijų pusės, sako, yra.. blush2.gif

Vaziavom pro Lazdijus, tikrai pakelyje maciau dideli stenda netgi lietuviskai "Trasos", tik nepamenu, ar dar pries Seinius, ar jau uz ju. Tikrai ne paciame miestelyje.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2016 02 04, 09:14)
Sveikos  4u.gif
Nu jūs man pasakykit žioplei, ar miltai tortova yra skirti būtent tortams, pyragams kepti ar čia tik šiaip pavadinimas ir galima blynus normalius kepti smile.gif

Na, siaip, jie skirti butent biskvitams, ju tipas 400, 405 (galit i google isivesti ir paziureti ju skirtumus) Visokiem blynam ir ypac gaminiam su mielem skirti 500, 550 tipai. Bet kai uztaikem PL "ant" labai geros kainos (akcijos), tai nusipirkom turbut 30 kg, tai su jais kepu viska (tortus, pyragus, iv. blynus, gaminius su mielem itt.), negi dabar eisiu ir LT mokesiu uz miltus 2 - 3 kartus brangiau. biggrin.gif Ir viskas puikiai gaunasi ir iskepa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2016 02 04, 11:11)
Galima kepti puikiausiai blynus  4u.gif Bet blynai puikiai išsikepa ir iš tų 650 tipo, o tie truputį pigesnisni 4u.gif

QUOTE(Renata123 @ 2016 02 04, 12:27)
Na, siaip, jie skirti butent biskvitams, ju tipas 400, 405 (galit i google isivesti ir paziureti ju skirtumus) Visokiem blynam ir ypac gaminiam su mielem skirti 500, 550 tipai. Bet kai uztaikem PL "ant" labai geros kainos (akcijos), tai nusipirkom turbut 30 kg, tai su jais kepu viska (tortus, pyragus, iv. blynus, gaminius su mielem itt.), negi dabar eisiu ir LT mokesiu uz miltus 2 - 3 kartus brangiau. biggrin.gif Ir viskas puikiai gaunasi ir iskepa. 4u.gif

Dėkui 4u.gif Visada pirkdavau tokius paprastus žaliose pakuotėse, bet neatsimenu kainos. Šeštadienį žadam važiuoti ir tiems tortova yra akcija Tesco, žodžiu, reikės apsižiūrėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 02 04, 10:49)
Vaziavom pro Lazdijus, tikrai pakelyje maciau dideli stenda netgi lietuviskai "Trasos", tik nepamenu, ar dar pries Seinius, ar jau uz ju. Tikrai ne paciame miestelyje.

Vos prasidejus Seinams, nuo Lazdiju vaziuojant.
Papildyta:
QUOTE(DENARA @ 2016 02 03, 22:54)
Sveiki,

Vis matau, kad forume apie baldus mazai yra atsakanciu. Mus irgi domina baldu gamyba, siuo metu miegamojo lova, vaiku kambario baldai. Taip pat buitine technika. Ieskome gartraukio, virykles, tv...noriu paklausti ar teko kam pirkti buitine technika issimoketinai?

Dekui uz patarimus is anksto... 4u.gif

Kazkas praeitoj temoj klause apie peciu, mes pirkom pries metus ir dabar kurename, buvo ne itin brangus apie 3000zl, bet esam tikrai patenkinti. Pirkome Kram'e, pagelbejo lietuviskai kalbantis konsultantas Alius, superinis  ax.gif Apie duris jau rasiau, bet irgi be Aliaus ne is vietos.

Tikities, kad LT pilieciam Lenkijoj issimoketinai ka parduos? Na, zinokit ne tokie jie durni, kad taip rizikuotu. Kiek galvojat jiems laiko uzimtu ir pinigu kainuotu "issimust" skola, jei sugalvotut nemoket?
Atsakyti
O gal zinote, kaip lenkijoje su aviena? Ar yra pasirinkimmas?
Atsakyti
Ar galėtumėt pagelbėti, ar apsimoka važiuoti į Arkadia drabužių? ir ar šitaip atrodo pastatas (nes man tai ne prekybos centras, o kažkoks senovinis tarybinių laikų pastatas sukėlė abejones...)
https://www.google.lt/maps/@54.1036472,22.9...1!1e1?hl=lt
Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2016 02 04, 13:10)
Ar galėtumėt pagelbėti, ar apsimoka važiuoti į Arkadia drabužių? ir ar šitaip atrodo pastatas (nes man tai ne prekybos centras, o kažkoks senovinis tarybinių laikų pastatas sukėlė abejones...)
Būsiu dėkinga.

taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 02 04, 12:20)
O gal zinote, kaip lenkijoje su aviena? Ar yra pasirinkimmas?

Skerdykloje tikrai yra. Tik negaliu pasakyt ar visada būna. Praeitą savaitę tikrai buvo.
Atsakyti
Laba smile.gif ,

parašykit , kas žinot, ar tas ,,Rožinis namelis " - keitykla dirba , kai važiuojat anksti ryte į Suvalkus, nuo kelių jis pradeda dirbti ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Apie miltus...
Kaip išsirinkti miltus pagal savo poreikius - detaliai ir aiškiai aprašyta čia. Parašysiu, ką esu bandžius iš lenkiškų.
Lenkiški 'tortowa' miltai yra pažymėti skaičiumi 450 - pas mus tokio tipo miltų nėra, jie tarpiniai tarp mūsų 'ekstra' (405D) ir aukščiausios rūšies (550C). 'Luksusowa' - tai kaip mūsiškiai a.r. - 550. Dar esu pirkus 'uniwersalna' - 480 ir 'wroclawska' - 500 tipo. Bet jie dažniausiai būna brangesni, nei 'tortowa' ir nieko ten labiau tinkamo nepastebėjau. Po daugelio bandymų pasilieku prie lenkiškų 'tortowa' - jie tinka viskam - pradedant blynais, baigiant keksais ir tortais (netgi šimtalapį esu su jais kepus, išsitampė gerai mirksiukas.gif) , -o ir kaina būna geriausia.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2016 02 04, 15:10)
Būsiu dėkinga.

Matau nuotraukoje Pepco iškabą smile.gif Ten tikrai verta užsukt, ypač jei turit mažų vaikų. Geriausias pasirinkimas kūdikiams, bet yra ir šiek tiek rūbų vyresniems vaikams bei suaugusiems. Kainos labai žemos. Yra ir nuolaidų laikraštukas internete, galit žvilgtelėti, koks maždaug asortimentas ir kainų lygis. Aš savo dukrai daug ten perku smile.gif
Atsakyti