Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Vaje kiek serganciu... Magnuna, Nikuna, Sponkiau, Colomba sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Murzze kokia wub.gif galetum da ka nors is to archyvo istraukti, paziureciau per kavos pertrauka thumbup.gif bU
Atsakyti
oj kiek cia musu negaluojanciu 4u.gif

Visi vis kazka apie Murze paraso, tai ejau ieskot ka praleidau smile.gif energinga mergina biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi dauguma draugaujat su skaičiais tai gal pagelbėsit? toks durnokas, grynai pirmadieninis klausimas. Jei turim suteikę paskolą su 3 % pastoviom palūkanom + 6 mėn. euribor, kurios yra -0,040 tai reiškias, kad palūkanos bus 0,0296? Visalaik iki šiol euriboras buvo pliusinis tai kažkaip pasimečiau...

Murzė su euribor palūkanų kreivės formos uodega biggrin.gif
Atsakyti
Oi prisijuokiau iš Murzes smile.gif Giliukas irgi būna toks atbėga piktas visas biggrin.gif aš prasta finansininke ale mastau jei minusine tai minusuojasi nuo pastovių blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif

Na ką,baigėsi Ainu mėnesis, prasideda Trišės mėnesis lotuliukas.gif Ar nepamiršote perversti kalendorių?

Murzytę pirmą kartą matau judesy ax.gif ,nu bet jau akys tai kaip bliūdai wub.gif wub.gif Gražuolė žydraakė wub.gif wub.gif

Ligoniukams po 4u.gif Man irgi kažkas bandė kabintis savaitgalį,bet šiai minutei tik balsas pakimęs ir šioks toks kosulys,gal prasisuksiu blush2.gif

Savaitgalį užsisakėm su sese kelionę į Ispaniją rugpjūčio mėnesį,o po Velykų važiuosim į Birštoną keliom dienom parelaksuoti ,irgi užsisakėm vietas...Ale Birštone net pusę kainos sumokėti avansu reikia-krūva pinigų doh.gif
Atsakyti
Sveikos po savaitgalio biggrin.gif
Sveikatos ligoniukėms 4u.gif - anu greitpasveikstat cool.gif

O man pirmadienis konkretus- darbo tiek, kad galvos neina pasukt, tai dar akinius namie palikau verysad.gif (nesakysiu,kas kalnas cool.gif )
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sergantiems sveikatos ir greito atsigavimo 4u.gif
Murzė, kur su euriboro uodega thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pabaigoje, kur akyyyyš, tai taip įsivaizduoju siaubo filmo įtampą skatinančią muziką bigsmile.gif Vaje, Ainu tokios formos nesu net mačiusi bigsmile.gif
Trišės mėnuo atverstas, smagu, greit užgavėnės, o tada ir pavasaris ne už kalnų.
Zundyte, super poilsio planai. thumbup.gif Kai yra šviesa tunelio gale, tai ir darbuojasi linksmiau mirksiukas.gif
Tai va taip va tykiai ramiai katės žingsneliu vėl atpėdino pirmadienis:
user posted image
Klestelėjo pirmadienis savo pilvą ant darbastalio ir prisimerkęs pažvelgė :" Na ką, mielieji, darbuokitės iš peties, penktadienis dar taip toli..."
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 vasario 2016 - 11:54
Pritariu Ainu, dirbkit bu šavaitgalio nė nebuvo smile.gif user posted image
Atsakyti
Tokio pirmadienio kaip Ainu aš labai laukčiau visą savaitgalį biggrin.gif
Giliukas tai išvis be komentarų thumbup.gif nerealus nuotaikos kėlėjas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

o aš turėjau savaitę atostogų- MB turėjo komandiruotę Suomijoj, tai aš nusprendžiau namus "asudarkyti" biggrin.gif ten kur amžiais "rankos nedaeina"

Esat plepiomsd, man vos laiko užteko skaitymamas biggrin.gif
O šiandien iki piet darbe neturėjau kada galvos pakelti...jau šiek tiek apsimėčiau...

Pirmiausia Ainu 4u.gif kad kojytė greit sugytų, o aprašymas nerealus... biggrin.gif
Ir vissom ligoniukėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar ačiū už filmų anaonsus, yra tokių kur nemačiau, bus MB užduotis parsiųsti (aš ten nelendu ax.gif )

Ir klausimas Vilkrai seniausia noriu sau nusimegzt ar nusinert lovatiesę ir gabaliukų, tik va klausimas ar nebus ji labai sunki, kaip reiks išplauti (pas mane čiūžinys 2x2 , tai bent 2,2x2,2 reikia) ar pakelsiu? Kokio dydžio taviškis ir ar daug sveria g.gif

Na o katinukai aišku visi nuostabūs wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 02 01, 14:57)
Sveikos 4u.gif 

Ir klausimas Vilkrai seniausia noriu sau nusimegzt ar nusinert lovatiesę ir gabaliukų, tik va klausimas ar nebus ji labai sunki, kaip reiks išplauti (pas mane čiūžinys 2x2 , tai bent 2,2x2,2 reikia) ar pakelsiu? Kokio dydžio taviškis ir ar daug sveria g.gif

vakare atsakysiu- tikrai nėra labai sunki. Priklauso nuo siūlų ir rašto . 4u.gif
Atsakyti
Diinka, turiu 2 vnt iš kiliminių siūlų nertų sopkės užklotų, kurių bendras plotas būtų netoli 2x2, abu kartu skalbiu mašinoje, ir pakelt pakeliu showoff.gif (normaliai rolleyes.gif )

Pirmadienėlė Ainu wub.gif

Renkam savaitės dienų katukus? (dienos pabaigoje iš dienos nuotraukų?)
Atsakyti