Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2016 01 31, 18:40)

Tutei leidžiat su ranka žaist? Bet taip gan švelniai kramsnoja, ane? Nors aš Ainu visai ranka nežaidinu.

Šiaip nepraktikuoju žaidimų su ranka, bet dabar taip norėjosi tą baišulingąjį padarą pakibinti, nu iki drebėjimo net biggrin.gif Nekanda ana, sspaudžia ir tuojau pat nulaižo nuskriaustą ranką biggrin.gif
Atsakyti
Tutė visai nesmarkutė , gerai,kad pavalgius katytė.
Giliukas tik atrodo ramus, žinau aš tokius ramuolius mirksiukas.gif
Šiandiem Miliukui nenuskilo.Turėjau svečių, ir katinas nespėjo pasiplauti iš to kambario.Tai tris valandas pratupėjo tyliai tylutėliai už sekcijos.Bijo svetimų žmonių, o jei pagaus ir išsineš doh.gif
Atsakyti
Merginos, rankdarbėlės,

turiu BĖDĄ. Nunėriau visus skiautinius reikalingus lovatiesei- išskalbiau išlyginau kartu su lapėmis. Ir belygindama pamačiau, kad dalis jų ištepliota flomasteriu- maniau sprogsiu vietoj. Bandžiau perskalbti su vanishu- nieko - neišsiskalbia.. Ką daryti? Varianto "permegzti nesiūlyti- aš šiandien jautri labai ... Apsižliumsiu
Atsakyti
[quote=vilkra,2016 01 31, 20:11]Merginos, rankdarbėlės,

turiu BĖDĄ.
Išterliot kaip nors meniškai ir kitus .... Su mintim, cia taip turi buti !
Mym.....
user posted image
Ji kazkur buvo...
user posted image
Be manes????
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 31 sausio 2016 - 19:23
QUOTE(Apus @ 2016 01 31, 20:16)
Išterliot kaip nors meniškai ir kitus .... Su mintim, cia taip turi buti !

Gal taip ir padaryčiau- jei lovatiesė būtų skirta man.. deja- ji skirta pardavimui..

va- kokie skiautinukai

user posted image
Atsakyti
[quote=vilkra,2016 01 31, 20:21
Nu tada rytoj drozti i kanceliariniu prekiu parde, pirkti skystį kuris skirtas valyti plastikinem lentom, ( na tom mokyklinem, kur su markeriu rasoma) jis net markeri isima. Mum pries 10 metu mazas stipriu nenuvalomu markeriu virtuvini buvo apipieses. Tik tas skystis iseme. Tik kazin kaip su spalva.... Nors mano virtuvinis bordavas, nenugrauze. Daugiau minciu neturiu .
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 01 31, 20:28)

Nu tada rytoj drozti i kanceliariniu prekiu parde, pirkti skystį kuris skirtas valyti plastikinem lentom,  ( na tom mokyklinem, kur su markeriu rasoma) jis net markeri isima. Mum pries 10 metu mazas stipriu nenuvalomu markeriu virtuvini buvo apipieses. Tik tas skystis iseme. Tik kazin kaip su spalva.... Nors mano virtuvinis bordavas, nenugrauze. Daugiau minciu neturiu .

AČIŪŪŪŪŪŪŪ. Taip rytoj ir padarysiu... Ir iš darbo dar kažkokį valiklį pasiimsiu... Gera mintis..

Būčkis Tau

user posted image
Atsakyti
Gufis gražuolis apvaliagalvis išpūstakis wub.gif
Baltai rožinis bučkis biggrin.gif oho, Vilkra, gerai padirbėjai, kažkas turės nuotaikingą lovatiesę thumbup.gif
Flegmos katės žaidimas:
http://youtu.be/w4TTVIwvWds
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 31 sausio 2016 - 19:56
QUOTE(Apus @ 2016 01 31, 20:28)

Ooo Gučis tikrai- turi skirtingas mimikas.. thumbup.gif

QUOTE(Aist @ 2016 01 31, 20:51)

Na- nežinau- nežinau- žaidimu to nepavadinčiau.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
[URL=http:// https://m.facebook.c...100000299304618]Nuo meilės iki neapykantos 1 lyżtelėjimas[/URL]

Gufis wub.gif

Flegmakatė thumbup.gif , Tutė žaidžia kaip Fogi ir Nika. Pakanda ir bėga.
Giliukaš wub.gif Pupita susirūpinęš...
Kaž kaip mūsų ligoniukai?

Aist, kaip koja?
Atsakyti
Gufis wub.gif Labai labai 4u.gif

Ismanioji Ainu! Reikes pabandyti Giliukui parodyti zaidima biggrin.gif

Vilkra as apstulbus kokie rankdarbiai blink.gif Lape su flomikais matyt dar graziau padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 01 31, 21:21)

Vilkra as apstulbus kokie rankdarbiai  blink.gif Lape su flomikais matyt dar graziau padare  biggrin.gif

Nežinau, KURI lapė, nežinau AR viena iš lapių, neesu tikra, kad Trišė to nepadarė... gali būti, kad ir pati kažkokiu mistiniu būdu flomasterį galėjau įmesti į maišą su tais skiautiniais.. Žodžiu- kaltų neieškau- ieškau- kaip taisyti padėtį.
Atsakyti