Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Bandelėš....... nuoru nuoru....
user posted image
Atsakyti
Jamu ir aš bandukę, prisiminiau kad senokai jau kepėm, tai reiks namuose pasidaryt smile.gif
Atsakyti
Ka veikiat merginos??? 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tvarkausi popierius ir darausi šū***iausius darbus (kuriuos pusę metų atidėdinėju kol susikaupia neįveikiama krūva)... Akys limpa, bet prisižadėjau šiandien viską pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 02, 15:35)
Ka veikiat merginos??? 4u.gif

Darbe sėdžiu, bandau dirbt smile.gif
Atsakyti
Dirrrrrrbu rolleyes.gif

Bandelę jamu rolleyes.gif
Atsakyti
Bandelę niam niam biggrin.gif
Baigiau Odontologinį darbą. Važiuoju namo, pakeliui persikvalifikuoju į Mamos darbą. biggrin.gif
Giliukas plintusą parėmęs laiko- dirba išsijuosęs. bigsmile.gif
Saulė po pietų išlindo- kaip man patinka thumbup.gif
Weronica, tu gali 4u.gif
Atsakyti
Ar man bandelių dar liko? biggrin.gif

O aš pati kaip bandelė
user posted image
Atsakyti
Nika ne bandelė, o riestainis- nei pradžios, nei pabaigos wub.gif kailiukas mielas, glostyt norisi biggrin.gif
Atsakyti
Aist, ir važiuoji, ir kvalifikaciją keli ir dar SM sugebi rašinėt? niu niu niu, atsargiai reikia vairuot nono.gif biggrin.gif
Atsakyti
Burbuliuoju doh.gif Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes dažniausiai metu burtus: "šiandien rūpinuosi vyresnėlio reikalais, bet va kitąkart pasirūpinsiu jaunėlio." Nes.... Va, sarkastiškai papykau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 vasario 2016 - 15:45
Erendira, aciu, jau pebeik puikiai siandien smile.gif

mes tai va ziurejom pro langa: http://www.15min.lt/...orana-59-576005

p.s pirmi du video filmuoti bendradarbio per ofiso langa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 vasario 2016 - 15:47