Bandel4s neimsiu, bo braškes su plakta grietinėle doroju
(galima receptuką į a.z. aš baisiai kepti nemoku, bet labai skaniai atrodo
)
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 17:30)
Burbuliuoju
Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes.... Va, papykau 
Mylimukui sekasi
Apus - braškės su grietinėlę
anu greitai daliniesi su darbe alkstančiais
Bandelių receptą prašom dėti į temą, jokių AŽ
bais nemomu visokius kepinius gaminti bet kad labai skaniai tos bandelės atrodo
Aist paburbuliavimas pralinksmino
Nikutė
Bandelių receptą prašom dėti į temą, jokių AŽ
Aist paburbuliavimas pralinksmino
Nikutė
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 16:30)
Burbuliuoju
Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes dažniausiai metu burtus: "šiandien rūpinuosi vyresnėlio reikalais, bet va kitąkart pasirūpinsiu jaunėlio." Nes.... Va, sarkastiškai papykau 
Eik pas mažiuką
Aš pati kaži ar eisiu - per daug man žmonių vienoj vietoj
Labadiena su paburbejimais ir bandelem (rimtai zinokit net seile nugurgiau, bet dede Dukanas grieztas bandeliu klausimais)
Murzyte nabage ant plikos palanges turi pliazintis. Kur adialiukai triju sluoksniu, a?
Giliukas visad puikios nuotaikos
Ainu koketiskai rami
Nikute susikuklinus
Mokkai vakar du kaltunus is apykakles iskirpau. Ir dar ne pabaiga. Kailinius ogogo kokius atsiauginus
Murzyte nabage ant plikos palanges turi pliazintis. Kur adialiukai triju sluoksniu, a?
Giliukas visad puikios nuotaikos
Ainu koketiskai rami
Nikute susikuklinus
Mokkai vakar du kaltunus is apykakles iskirpau. Ir dar ne pabaiga. Kailinius ogogo kokius atsiauginus
Kokia šokoladinė Moksiko pelerina
Aist, aš irgi eičiau į to vaiko susirinkimą, kurį mažiau myliu
šį ketvirtadienį eisiu, bet be pasirinkimo... nes gimnazijoje ruošiasi 100-dieniui 
Mokka nuskriaustu arba visiškai abejingu žvilgsneliu
Mokka nuskriaustu arba visiškai abejingu žvilgsneliu
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 16:30)
Burbuliuoju
Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes dažniausiai metu burtus: "šiandien rūpinuosi vyresnėlio reikalais, bet va kitąkart pasirūpinsiu jaunėlio." Nes.... Va, sarkastiškai papykau 
Žinai- ir aš paburbuliuosiu- pas mus tėvų susirinkimas šiandien - nenormalus, nes nuo 16-30 paskaita apie vaikų auklėjimą- visuotinė mokyklai- o nuo 19 val. žaidimas- "Pasigauk mokytoją, su kuriuo nori šnektelti, būk pirmas prie kabineto durų arba lauk eilę ". Nusprendžiau- neverta- aktų salėj gaudyti gripo virusus, ir dar po to žaisti gaudynių su mokytojais. Nuėjau po darbo- pasikalbėjau su auklėtoju- ir tiek žinių.
Mokka kokia geltonakė
o jau apykaklės spalvos net nenusakomos
Ainu levituojanti užpakalinė dalis, nes mamka ant krosnelės nusimetė akinius ir mažai vargšei katytei nelabai liko vietos gulėti.

Su kolonėle irgi ne kažką... Kaip sunku šiuose namuose rasti platesnių paviršių moteriškoms katytės formoms pasidėti. Tupi dabar kaip kokia kolba iš chemijos laboratorijos
Ainu levituojanti užpakalinė dalis, nes mamka ant krosnelės nusimetė akinius ir mažai vargšei katytei nelabai liko vietos gulėti.

Su kolonėle irgi ne kažką... Kaip sunku šiuose namuose rasti platesnių paviršių moteriškoms katytės formoms pasidėti. Tupi dabar kaip kokia kolba iš chemijos laboratorijos
Grikiuko šoneliai, žiūriu, tikrai nuglostyti sukamšyti, mamkos pirštų žymės dar šviežiai matosi