Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Bandel4s neimsiu, bo braškes su plakta grietinėle doroju blush2.gif (galima receptuką į a.z. aš baisiai kepti nemoku, bet labai skaniai atrodo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 17:30)
Burbuliuoju  doh.gif Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes.... Va, papykau  cool.gif

Mylimukui sekasi smile.gif Aš eičiau į tą kur arčiau namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Apus - braškės su grietinėlę bigsmile.gif anu greitai daliniesi su darbe alkstančiais biggrin.gif
Bandelių receptą prašom dėti į temą, jokių AŽ biggrin.gif bais nemomu visokius kepinius gaminti bet kad labai skaniai tos bandelės atrodo rolleyes.gif
Aist paburbuliavimas pralinksmino biggrin.gif
Nikutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 16:30)
Burbuliuoju  doh.gif Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes dažniausiai metu burtus: "šiandien rūpinuosi vyresnėlio reikalais, bet va kitąkart pasirūpinsiu jaunėlio." Nes.... Va, sarkastiškai papykau  cool.gif

Eik pas mažiuką 4u.gif Dičkis pats viską ir dar daugiau gali papasakot. Jums, greičiausiai, bus "paskaita" apie dalykų pasirinkimą - nieko ten įdomaus ar ko nežinotum irnesakyk.gif
Aš pati kaži ar eisiu - per daug man žmonių vienoj vietoj blush2.gif (dabar galima mėtytis pomidorais,kad man nerūpi vaiko reikalai, bet geriau meskit apelsinų ar obuolių ax.gif )
Atsakyti
Labadiena su paburbejimais ir bandelem (rimtai zinokit net seile nugurgiau, bet dede Dukanas grieztas bandeliu klausimais) rolleyes.gif
Murzyte nabage ant plikos palanges turi pliazintis. Kur adialiukai triju sluoksniu, a? g.gif
Giliukas visad puikios nuotaikos bigsmile.gif
Ainu koketiskai rami wub.gif
Nikute susikuklinus ax.gif

Mokkai vakar du kaltunus is apykakles iskirpau. Ir dar ne pabaiga. Kailinius ogogo kokius atsiauginus
user posted image
Atsakyti
Kokia šokoladinė Moksiko pelerina biggrin.gif
Atsakyti
Aist, aš irgi eičiau į to vaiko susirinkimą, kurį mažiau myliu biggrin.gif šį ketvirtadienį eisiu, bet be pasirinkimo... nes gimnazijoje ruošiasi 100-dieniui rolleyes.gif

Mokka nuskriaustu arba visiškai abejingu žvilgsneliu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 02 vasario 2016 - 16:52
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 02, 17:51)

Mokka nuskriaustu arba visiškai abejingu  žvilgsneliu  thumbup.gif

Antras variantas biggrin.gif uzknisau su fotiku

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 02 02, 16:30)
Burbuliuoju  doh.gif Ketvirtadienį tuo pačiu laiku vyksta tėvų susirinkimai ir jėzuitų gimnazijoje, ir licėjuje. Nes kitų dienų metuose tiesiog nėra. Nes aš puikiai įvaldžiusi klonavimosi meną- vienas dvejose vietose, taip sakant. Nes vieną vaiką labiau myliu už kitą ( eisiu į to vaiko, kur nemyliu susirinkimą). Nes dažniausiai metu burtus: "šiandien rūpinuosi vyresnėlio reikalais, bet va kitąkart pasirūpinsiu jaunėlio." Nes.... Va, sarkastiškai papykau  cool.gif

Žinai- ir aš paburbuliuosiu- pas mus tėvų susirinkimas šiandien - nenormalus, nes nuo 16-30 paskaita apie vaikų auklėjimą- visuotinė mokyklai- o nuo 19 val. žaidimas- "Pasigauk mokytoją, su kuriuo nori šnektelti, būk pirmas prie kabineto durų arba lauk eilę ". Nusprendžiau- neverta- aktų salėj gaudyti gripo virusus, ir dar po to žaisti gaudynių su mokytojais. Nuėjau po darbo- pasikalbėjau su auklėtoju- ir tiek žinių.
Atsakyti
Mokka kokia geltonakė wub.gif o jau apykaklės spalvos net nenusakomos thumbup.gif
Ainu levituojanti užpakalinė dalis, nes mamka ant krosnelės nusimetė akinius ir mažai vargšei katytei nelabai liko vietos gulėti. biggrin.gif
user posted image
Su kolonėle irgi ne kažką... Kaip sunku šiuose namuose rasti platesnių paviršių moteriškoms katytės formoms pasidėti. Tupi dabar kaip kokia kolba iš chemijos laboratorijos doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 02 vasario 2016 - 18:23
Vaje blink.gif kaip taip gali būti, kad mano nuostabioji Ainu savo namuose neturi vietos patogiai įsitaisyti doh.gif
user posted image
Mokkos apykaklė thumbup.gif
Atsakyti
Grikiuko šoneliai, žiūriu, tikrai nuglostyti sukamšyti, mamkos pirštų žymės dar šviežiai matosi bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti