Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

laba. 4u.gif .dar savo trigrašį įkišiu - prie laringitų galima HOMEOVOX tabletyčių pačiulpti 4-5 kartus per dieną - palengvina tą lojimą....

Mane irgi šią savaitę buvo kaip reikiant sugriebęs kažkoks virusas, matyt ,gripas, nes savijauta tai šu....na buvo, gerklės skausmas ir dirginimas, nuo jo sausas šlykštus kosulys.. Įjungiau visą homeopatiją, tai atsilaikiau be temperatūros (nelabai malonu mėnesį naujoj vietoj padirbus nedarbingumo lapelį pasiimt ,kai žinai ,kad vietoj tavęs nebus kam dirbti).Buvo žiauriai nosis užgulta ,tai prireikė išgerti Cirrus"o, o jis labai gleivinę sausina, burna džiūsta, tai patikėkit manim, nuo čiulpinukų net bloga doh.gif ,o čiulpti privalai ,nes jei nečiulpsi-kosėsi,o kraują reikia iš venos imti ,žmonėms nepasakysi, kad sergi...šiandien jau geriau bet kosulys dar išlieka,arbatas kibirais geriu....Žodžiu ,merginoos, nesirkite... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 02 05, 18:22)

Turit inhaliatorių - o, tai pirk Adrenalino ampulių ir inhaliuokit gryną adrenaliną. Po 3 min. tą šaltą miglą. Jo nebijokit, ramiai, organizmas suardo jį po 40 min. Galima inhaliuoti 6xd. po 3 min.

Adrenalina neskiesti su fiziologiniu tirpalu? Gryna? Labai aciu uz info. Labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2016 02 05, 19:02)
laba. 4u.gif    .dar savo trigrašį įkišiu - prie laringitų galima HOMEOVOX tabletyčių pačiulpti 4-5 kartus per dieną - palengvina tą lojimą....

4u.gif aciu uz info.
Atsakyti
Savaigalio laukiu smile.gif
user posted image
Mažiesiems ligoniukams sveikatos 4u.gif 4u.gif visos kaip nors laikykimės ir vykime ligas šalin 4u.gif
Atsakyti
Grikiuk, mielasis, jis jau atėjo, tas puikusis savaitgalis. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vaje, kaip negerai, kai vaikučiai serga.Ligoniukams 4u.gif , sveikit greičiau, vykit ligas lauk.Tuoj užgavėnės, o visi sirgti susimanė nono.gif
Ainu, daržininkė didžioji thumbup.gif
Grikutis amžinai pledais apsikasęs. thumbup.gif
Diinka, kokie kačiukai wub.gif
Erendiros dručkiai wub.gif , vis dėl to gražiau aptakus katinas, šuo irgi .Nesuprantu tavo noro turėti mažų kačiukų.Gražu mažyliai, bet kaip gaila, kai tokie pupuliai nuo mažų dienų tampa nereikalingi.Norėčiau ir aš pamatyti tą žmogėną, kuris išmetė Giliuką, kuris išmetė Moliuką.Juk jie abu buvo pasmerkti sušalti, nes dienos tai buvo labai šaltos.Nežiūrėčiau jam į akis, norėčiau užduoti dūdon.Stipriai, vyriškai.
O dabar gera žinia - dienos ilgumas 9 val, 2 min.Diena beveik 2 val pailgėjo.Nes mane tamsa ir žiema užkniso juodai.
Atsakyti
Savaitgalis jau čia?
user posted image
Puiku smile.gif
user posted image
Nuostabu
user posted image
Atsakyti
ojei,kokių grožių pridėjot wub.gif
QUOTE(diinka @ 2016 02 05, 15:08)
čiučialiauskas ....ir ragana smile.gif
taip lengvai neatsipurtysi

koks gražuolis katinas wub.gif ir koks fainuolis wub.gif

O jau Grikutis tai tooooks relaxas visada wub.gif
Atsakyti
Išlendu į dienos, nors greičiau vakaro "šviesą". biggrin.gif

Magnuna Grikio nuotraukos galėtų būti platinamos kaip terapinės, praskaidrinti nuotaiką liūdnais ar niūriais vakarais. biggrin.gif Jis toks besišypsantis pozityvas biggrin.gif

Ainu labai rimtai nusiteikusi laukia savaitgalio. smile.gif)

Čia ne aš padidėjau, čia gultas susitraukė unsure.gif
user posted image

Su Grikiu laukiantis savaitgalio Inteligentas
user posted image

Pažintis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aš irgi lendu į vakaro šviesą, kartu su Colomba 4u.gif Colombėlis a gavai?

Labai daug darbo kolei kas, nėr kada net papliurpti. Nei paskaityti dorai. Sveikit visos kas sergat, šponkiuks geros tau kelionės.

Nešu Serą Miau

Vardą pasiūlė, visai patiko 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Busy gavau, didelis tau ačiū 4u.gif

Tiksliai, Šponkiukas atostogauti išvyko. Geros kelionės, smagių įspūdžių. Nuotraukos smagu, bet be jų irgi nieko baisaus. Juk svarbiausia, kad judu gerai laiką praleistumėte. smile.gif)

Seras Miau - puikus vardas biggrin.gif

Atsakyti
aj aj Busy koks wub.gif
skrendu ryt, po darbo kazkaip, prasiau, kad anksciau isleistu, nes dirbu visa savaite virsvalandzius, tai sake atnes antrankius viena man kita sau uzdes ir neisleis... tai pagazdinau, kad isskris i LT kaip rankinis bagazas lotuliukas.gif , zodziu esu miegojus ir vel 4val, uzmusk mane atsikeliu lygiai 15val kasdien... doh.gif nesvarbu kada gult nueinu... o reikalu dar, nagus bent jau nusitvarkiau,, tase sukraut issiust i LT, ir lagamina sau susidet..
O jus nesirkit, gydykites ir vaikus gydykit katinais apkamse 4u.gif
Katineliai ir taip visu nuostabus, ryt savus jau niurkysiu blush2.gif
Sponkiau geros keliones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 vasario 2016 - 21:18
Aš labai džiaugiuosi, kad gausi saviškius priglausti Azu, įsivaizduoju kaip lauki wub.gif
Atsakyti