Inhaliacijos, daugiau nieko nesugalvoju

QUOTE(Weronica @ 2016 02 05, 12:28)
O inhaliuojate su karsto vandens garais ar inhaliatoriumi. Nes pas mus inhaliatorius-purskia salta migla-ir jai nuo to tik blogiau

Pakaitint kojytes, paskui šiltom kojinėm, geriau vilnonė apaut ir pamigdyt, daug šiltų skysčių

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 02 05, 12:21)
Merginos SOS, reikia efektyvios pagalbos mazai mergytei su gerklyte. Girdisi ''lojimas'' -pakolkas nelaringitas, bet jau arteja. Tempos dar nera. Helppp panos
Daviau tantum verde ir girdau tonzilgon lasiuku. Merginos ka duoti???? Kaip uzkirsti kelia ligai???

Daviau tantum verde ir girdau tonzilgon lasiuku. Merginos ka duoti???? Kaip uzkirsti kelia ligai???
maniškis mažas pastoviai "lodavo" pirmas vaistas- garinimas, buvo dar mažas, nesutikdavo kvėpuoti, tai virtuvėj uždarydavau duris, užkaisdavau puodus, o ji aukštai pasodindavau

Aciu mergiukes-vesciau pas gydytoja-ali 100% rasys antibus-o as nenoriu duoti. Jau metus laiko nenaudoje-nenoriu duoti vel. O gydytojai juos labai raso-nuvedziau su pilvuko problemom -irgi israse antibu-nu zodziu...
O maniškiai atkrito
visgi nepadėjo mums liaudies išmintis, atrodė jau kaip ir pasveiko, ir suknelę užgavenems nupirkau, taip džiaugėsi o naktį 39 viena pusė plaučių dega, abiems ir maziukui nors jis atrodė sveikiausias bet jo tyrimai prasciausi, abiems skysčių trūkumas, tai va antibus gaus, reikėjo anksčiau duoti ale tikėjausi kad issikapstys, o dar gimtadienis ant nosies tikiuosi nereiks atšaukti, nes trauma vaikui bus visam gyvenimui
Erendira man irgi sunku patikėti, kaip galėjo jį kas nors išmesti, o kaip aš bijojau kad jis nenugaistu, sustires sušalęs visas buvo tada labai šalta naktis buvo, o dar bambantis vyras, kad čia gal serga apkrės vaikus šunį ir t.t. ir gal palik, bet moteris nebūtų moteris, pasakiau kad kitą rytą nunešiu į prieglaudą o blogiausiu atveju į grinda, bet liko su visam
Rami naktis, dukra čia mano kačiukas ir tėtis suskydo

Erendira man irgi sunku patikėti, kaip galėjo jį kas nors išmesti, o kaip aš bijojau kad jis nenugaistu, sustires sušalęs visas buvo tada labai šalta naktis buvo, o dar bambantis vyras, kad čia gal serga apkrės vaikus šunį ir t.t. ir gal palik, bet moteris nebūtų moteris, pasakiau kad kitą rytą nunešiu į prieglaudą o blogiausiu atveju į grinda, bet liko su visam

Eina sau, nesirkit, nu, siaubas kai serga vaikas... Mums tai nuo antibų jau ir dantys sugedę, tai saugau vaiką dabar kaip kiaušinį, tikimės pralaukt gripo epidemiją nesusirgę 
Bandis tikras apsauginis
gerai kad nesibraškina į lopšį, po uždangalu pasišildyt

Bandis tikras apsauginis

QUOTE(Weronica @ 2016 02 05, 14:20)
Eina sau, nesirkit, nu, siaubas kai serga vaikas... Mums tai nuo antibų jau ir dantys sugedę, tai saugau vaiką dabar kaip kiaušinį, tikimės pralaukt gripo epidemiją nesusirgę 
Bandis tikras apsauginis
gerai kad nesibraškina į lopšį, po uždangalu pasišildyt 

Bandis tikras apsauginis

Maniskiems abiems refliuksas nustatytas tai dantys genda nes rūgštys išgraužia

QUOTE(Weronica @ 2016 02 05, 13:20)
Eina sau, nesirkit, nu, siaubas kai serga vaikas...
Mes jau metai nesirge buvome-o siandien ryte atsikele ir va-kiauksi-kranksti-loja

Vasara prisiminus! Linkejimai tetutems ir ju kaciukams-niam niam

Oho Diinka-kokia seimyna!!! Tai pas mus dvi daugiavaikes taip? Diinka ir Erendira

O cia mano merginom uzkandeles-penktadienio proga! Nelabai isvaizdzios-ali skubejau

O cia mano merginom uzkandeles-penktadienio proga! Nelabai isvaizdzios-ali skubejau