Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

I bugeriu tema, siandienos vakariene

user posted image
Atsakyti
user posted image Ačiū Erendirai už naujus namučius 4u.gif Registruojamės. ax.gif

Labai atsiprašome,bet visai neaišku kur papuolėme?Čia ką kulinarių vakarėlis?Mergaitės, na sąžinės turėkit doh.gif Burgerių gali nebūti ant šio svieto, bet keksiukai wub.gif Labai apribojau saldumynus, tai man kiekvienas saldus kasniukas kaip šventė.
Katiniukai visi fantastiški wub.gif wub.gif wub.gif
O kas buvo Feliksiuko akytei, gal ką praleidau unsure.gif
Atsakyti
Moliukas kokius kailinius užsiauginęs biggrin.gif

Dar vienas užsienietis, Bahreino (vyras kažkada ten dirbo, siųsdavo man tokias foto biggrin.gif doh.gif ) gražuolis:

user posted image
Atsakyti
O kaškaš manęš pašilgo smile.gif Mamka šakės kad per daug plepu tai tylejau smile.gif
user posted image

Chebra ryt šavaitgališ!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 29 sausio 2016 - 21:11
Burgeriu nevalgom biggrin.gif
I tema valgomas sausiakas
user posted image

Feliksiukas grazuolis ant ranku nesiojamas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 29 sausio 2016 - 21:09
Šnekėk, šnekėk Giliuk, kaip gali atsibosti toks mielas veidukas?Tu toks fotogeniškas ax.gif
Sakai savaitgalis? Vėl šita dvikojė trinsis po namus, su skuduru ir siurbliu tampysis doh.gif Nea, jau geriau darban eitų schmoll.gif

Aš kartais papykstu ant Moliuko.Niekas jo neskriaudžia šituose namuose, o ir senuose namuose jis buvo mylimas.O vis tiek, kai bandai nufotografuoti, taip keistai įsitempia, susimeta kupron, nu labai nefotogeniškas.
O , ką skanu ir sausiukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 sausio 2016 - 21:18
Sveikos pleputės 4u.gif

Kad jau visi registruojasi, tai skubam ir mes, kad neliktumėm paskutinės wub.gif

user posted image

Ale Aist stipruolė, po operacijos atidirbo ir dar parodą aplankė 4u.gif 4u.gif Man tokie paveikslai visai nepatinka...

Gyliuk o tu kalbėk kalbėk, labai malonu tave matyt wub.gif
Atsakyti
Mes irgi burgerių nevalgom. Vakarienei išsikepėm vištą su kukurūzais thumbup.gif

Ir meš regištruojamės

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 sausio 2016 - 22:09
Aist, man irgi kilo tokia mintis. Jei pakaktu keliu atvaziavimu (vistiek juk tikriausiai ir kraujo tyrimus darytu), tai vaziuociau. Tik pataupysiu pinigelius, nes dabar uzsipirkau kunui proceduru ivairiu. Dietu nesilaikau. Bet bandau su savim sutarti. Sunkiai sekasi. Nera suoliu stipriu, bet labai tolygiai neina kaip noretus. Pavasariop pataupysiu pinigelius ir manau taip ir padarysiu. Man patogiau Kaunas. Reikia issiaiskinti tik pas koki dietologa geriau apsilankyti. Aciu, kad rupiu wub.gif

Feliksiukas wub.gif didelio meskino dvikojo gleby...Kaip gera ziuret tokias foto. Erendiriuk, gal dar foto turi? O gal su Aviatorium gavai? Neiseina man jis is galvos.

Labai graziai Kruopyte su Grikuciu laukia prabundant seimininkes wub.gif Magnuciuk, sveik, gerk daug arbatyciu, medaus. Laikykis heart.gif

Mano Vosylka liudnas. Labai uzkaraliavo Staselis. Neprileidzia Vasiuko ne per zingsni prie manes. Kodel jis taip:( Vaiksto uodega nuleides mano baltukas. Prieinu paglostau, bet nuotaikeles jo nekokios. Bandysiu demesio labiau parodyt Vosyliukui. Bet tik ranka istiesiu paglostyt Vosylka, Stasius atlekia griudamas ir kisa galva man i delna. Jau atrodo jo nera, imu zaist su Vaseliu, tai tuoj atlekia Stasius. Nieko mazius vyresneliui nedaro, turiu omeny nemusa, nekanda, bet nustumia su visu kunu. Uzeina jam uz akiu. Nemoku net nupasakot. Juk nebarsi, kad nori man buti meilus. O Vasiukas tyliai atsitraukia.
Va cia keliu gyvuneliu laikymo subtilumai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėtriuk, juk rankos dvi ir gyvūnai du, turėtų sutilpti paglostymui g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kiara miegodama užsiregistravo biggrin.gif wub.gif

Nikita rimtuolė wub.gif

QUOTE(extravaganza @ 2016 01 29, 21:08)
...
I tema valgomas sausiakas
...

Kaip gražu, juoda balta wub.gif prašom parodyti veidukus 4u.gif

Kelvis irgi turi baltą draugę smile.gif

Giliuk, šavaitgališ - gerai

user posted image

Lisitėja, Moliukas labai gražus nuotraukose wub.gif ne visos gi gaunasi foto, aš irgi ištrinu daug ir nerodau niekam, kur Kelvis kupron susimetęs tongue.gif

Vėtra, ouj kokie subtilumai doh.gif jie kaip vaikai pametinukai biggrin.gif gerai, kad nekovoja smile.gif

Kelvis savaitgaliais, kai mamka nesikelia, eina į vaikų kambarį ir ten vis ką nors numeta, nes žino, kad tada mamka tikrai ateis ir duos konservų, kaip ir priklauso katinui rytais smile.gif šiandien irgi taip buvo, Kelvis jau gavo konservų, guli patenkintas, ant vuodegos - lipdukas, parsinešė nuo mažosios lovos hihihi.gif
Atsakyti
Kelvinas su šepetukais, kaip lūšiukas. wub.gif Labai jau nieko tokia baltoji draugė ax.gif

Žiūri,kad visiems guliašiukų reikia.O va maniškis tik skystį nulaižo.Dar bandžiau ieškoti, kas ponaičiui tiktų, bet rezultatas vienodas.Tai iš vis nebeperku, tik maisto gadinimas.Matyt RC kastratams pats tinkamiausias .
Atsakyti