Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Baukidė @ 2016 01 30, 10:20)
Vėtra, ouj kokie subtilumai doh.gif jie kaip vaikai pametinukai  biggrin.gif gerai, kad nekovoja  smile.gif

hihihi.gif Kovoja...Vosylkai gydziau snukuti. Kuokstelis is snukucio israutas buvo doh.gif Tai patepiau su mostele, per savaitele visai uzgijo, o paskui plaukuciai ataugo. Staska isskecia vis letena ir vozia dickiui kur pakliuna. Matyt su nagais, nes letena uzsilaiko ant dickio...O Vosylka kanda Staskai i kakla, ir laiko prispaudes taip kokias 5 minutes, o tas ir nejuda, nesiskundzia, tiesiog nokdaunas...
As tokiu vaizdu prisiziuriu doh.gif Mes su kaimyne kava gurksnodamos ziurim katinu karus. Bet jei jau kraujai nesitasko (tik kur ne kur kailiukas ar usai), tai ir nesikisu. Tiesa pasakius nezinau ar reikia kistis.
O paskui miega vienas salia kito. Eda kartu ir kartais Vosylka bando mazaji praust, bet greit gauna ausu, tai ir atsitraukia...
Papildyta:
Kelvis labai grazus katas wub.gif Kokios letenos storos ir diiiideles wub.gif
Ir lovyte labai faina matosi fone wub.gif

Beje, labas rytelis mergytes wub.gif
Mano pusrytukai: Activus avizu kosyte su obuoliukais, kavyte ir avizinis sausainiukas wub.gif
Kas jungiasi ax.gif
Atsakyti
Aš jau po essen.gif Mano pusrytukai labai sveiki - du puodai juodos kavos ir mažas sumuštinukas.Kava savaime suprantama su cukrum.
Tingėjau ruošti košę.Beje Actavis košės savyje turi daug cukraus, taip kad atsargiai. Man taip treneris sakė, nes tokias tinginio košes irgi mėgstu, kai saldu irgi blush2.gif
Katai patys išsiaiškins, kol ausys nekrenta ir kraujai netykšta, nesikišk.Vakar mačiau Molis su savo didžiuoju priešu, kaimyno katinu taip gražiai ant šulinio sėdėjo.Ir neapipešiotas grįžo. Nesuprasi tų gyvulių. irnesakyk.gif
Atsakyti
Aš ir po pusryčių, valgiau savo gamybos jogurtą essen.gif

Mangas, varškė, graikiškas jogurtas, sėlėnos, 4 šaldytos braškės, vanduo, blenderis. biggrin.gif

Labas rytas

Lisitėja teisi, tos visos košės, siaubulingai daug cukraus turi. Virkit įprastas košes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 sausio 2016 - 09:37
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 30, 11:23)
Aš jau po essen.gif Mano pusrytukai labai sveiki -  du puodai juodos kavos ir mažas sumuštinukas.Kava savaime suprantama su cukrum.
Tingėjau ruošti košę.Beje Actavis košės savyje turi daug cukraus, taip kad atsargiai. Man taip treneris sakė, nes tokias tinginio košes irgi mėgstu, kai saldu irgi  blush2.gif

As ka tik skaiciau info interneto platybese apie tas greito paruosimo koses ir susinervinau. Visi vitaminai dingsta pasirodo jose. Del cukraus, tai kaloriju kiekis tinka mano pusryciams pagal dietologo meniu. Bet va naudingumas tos koses. Ech, teks virt. Nepatinka man po to plaut puodeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 30, 09:39)
Kelvinas su šepetukais, kaip lūšiukas. wub.gif Labai jau nieko tokia baltoji draugė  ax.gif

Žiūri,kad visiems guliašiukų reikia.O va maniškis tik skystį nulaižo.Dar bandžiau ieškoti, kas ponaičiui tiktų, bet rezultatas vienodas.Tai iš vis nebeperku, tik maisto gadinimas.Matyt RC kastratams pats tinkamiausias .

Gufis irgi nevalgo guliasiuku, duok pasteta ir maltas jautienos... tinka biggrin.gif
Atsakyti
Ti i duok, negailėdama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visų registrai puikūs. Nikita ir Kelvinas wub.gif

QUOTE(Vidam @ 2016 01 29, 21:21)
Ale Aist stipruolė, po operacijos atidirbo ir dar parodą aplankė  4u.gif  4u.gif  Man tokie paveikslai visai nepatinka...

Nesu avantiūristė sveikatos prasme. Chirurgas leido. mirksiukas.gif Koja užtamponuota, elastinėje kojinėje saugiai užrakinta. Beveik neskauda.
O Saukos paveikslai tikrai gali nepatikti, gali patikti, bet dažniausiai abejingų nepalieka. Man rodos, tai puikiausia, kai menas sukelia įvairias emocijas, išskyrus nuobodų pilką abejingumą. Mes su vyru bandome "paragauti" įvairių muzikos/dailės/šokio/teatro žanrų, kad turėtume savo nuomonę. Svarbiausia, kad ragaujamieji "patiekalai" būtų atliekami kokybiškai savo darbo profesionalų tikrąja ta žodžio prasme. Pavyzdžiui, man nepatinka džiazas, bet kartais einame su vyru į kokio nors džiazo virtuozo išskirtinį koncertą. Ir būna, kad aš susižaviu tuo profesionalu, iš širdies KOKYBIŠKAI muzikuojančiu, net jei ta muzika- ne mano sielos muzika. smile.gif
Atsakyti
Akim paganyt:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Labas rytas, paneles...murrrr kaip smagu savaitgali... yu.gif
Atsakyti
Oi, kokia paaugusi Špygaliukė wub.gif Gražu pažiūrėt į taškuotapilvę wub.gif
Dimedrolis apsimiegojęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 sausio 2016 - 12:55
QUOTE(Aist @ 2016 01 30, 13:53)
Oi, kokia paaugusi Špygaliukė  wub.gif Gražu pažiūrėt į taškuotapilvę  wub.gif

Tikrai labai grazus maziukes pilvas-laaabai! wub.gif
Papildyta:
Kiek reiktu maniski laikyti alkana, kad taip padarytu, a???? g.gif lotuliukas.gif
https://www.facebook...54212441407976/
Atsakyti
Santa nuostabi !!! wub.gif kokios ausys wub.gif o jau pilvelio grožis... wub.gif wub.gif wub.gif

Dimedrolis jau padarė viską, ilsisi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti