Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Molis koks išsipurenęs uodegą išstatęs vasaros malonumuose wub.gif
Kiviūzas šilumamėgis atsipalaidavęs wub.gif
Busy pusryčių įkvėpti su vyru ką tik pasigaminom Šreko kokteilį- mangas, obuolys, bananas, špinatų lapelių sauja ir balkšvųjų gysločių sėklų luobelės. Vaikai kiek įtartinai šnairavo, bet irgi po taurę šio gėrimo išgėrė nesiraukydami, o Ignas dar atėjo pakartot. Reiks dažniau įvesti žaliuosius kokteilius į mūsų šeimos mitybos racioną. Dėkui, Busy. 4u.gif
Papildyta:
Apus, Romčius koks gražuolis buvo, nulėkiau apžiūrėjau pas persus wub.gif kiek metų su jumis gyveno? Koks charakteris buvo? Kodėl dabar ne persą, o egzotuką išsirinkot? Papastesnė kailio priežiūra? Jei mano smalsumas skaudina, ignoruok klausimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 sausio 2016 - 19:28
Apus, labai atsiprašau už netaktišką užklausimą.Viską suprantu ir savo kailiu esu patyrusi ką tai reiškia :console:Labai gražus katinukas.Negražių nėra,tikriausiai, bent aš taip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 sausio 2016 - 19:50
QUOTE(Aist @ 2016 01 30, 20:08
[cool.gif
Apus[/b], Romčius koks gražuolis buvo, nulėkiau apžiūrėjau pas persus  wub.gif kiek metų su jumis gyveno? Koks charakteris buvo? Kodėl dabar ne persą, o egzotuką išsirinkot? Papastesnė kailio priežiūra? Jei mano smalsumas skaudina, ignoruok klausimus.  mirksiukas.gif

1. Apelsinukas musu smile.gif
2. 14 m. Padėjau numirti.....reikėjo vežti šukuoti, sustresinau...moterys nespėjo kirpykloj iš krepšio išimti. Moterys is persu temos speja kad krešulys nuo streso pajudejo i plaucius, nes putos su krauju is burnos ejo. Žodžiu padėjau .....
3. Charakteris BUVO smile.gif apie charakteri geriau nereikia smile.gif 2 vyrai nenulaikydavo smile.gif viena aš jo nebijojau.
4. Egzotas buvo svajonė.
5. Kailio prieziura priklauso nuo kailio smile.gif yra visai nesivelianciu persu, ir buvo Romcinas, nesileidziantis sukuoti galinės dalies smile.gif
6. Jau galiu apie tai kalbėti.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 30, 20:48)
Apus, labai atsiprašau už netaktišką užklausimą.Viską suprantu ir savo kailiu esu patyrusi ką tai reiškia :console:Labai gražus katinukas.Negražių nėra,tikriausiai, bent aš taip manau.

Nereikia atsiprasineti tikrai, tas mėnesis išverktas . Tiesiog pernai buvo toks laikotarpis....
O ir siaip mano gyveni visokiu keistenybiu yra smile.gif vienas is ju - namie turi buti katinas. Butent katinas smile.gif kazkaip 14 m. Gyveno Romka, viskas daug maz su pakilimais ir nuosmukiais, bet neskausmingais. Geguzes 5 isejo Romcinas, 25 d. uzpuole mane, po savaites mokykloj vaika pastume, klijuojavom priekinius dantis, nusipirkau nauja masina, uz savaites i gala bamt... Via Baltikoj, ne as kalta, gerai kad gyvi likom. Zodziu Gufiui 30 rugpjucio suejo 3 men. Ciut ne ataemiau is veisejos biggrin.gif nes gi reikėjo laimę namo sugrazinti biggrin.gif tfu tfu tfu per kairi peti, LAIME namie biggrin.gif
Atsakyti
Aha, tada katinas tikrai talismanas nešantis laimę.Mano namuose irgi turi būti katinas.Kiemo ir namų puošmena, ir visai nesvarbu kokios veislės, kilmingas ar ne.Prieš Moliuką gyveno paprastas kaimiškas rainiukas, kailiuko raštu labai panašus į Kruopytę.gyveno 15 metų, susirgo, pagal visus požymius onko susirgimas. Teko padėti išeiti.Žinau, kad mes padarėm viską,pasielgiau kaip atsakinga šeimininkė, bet kažkokia kaltė ėda.
Tokio kaip dabartinis nė neplanavau turėti.Ilgaplaukiams kailio priežiūra sudėtingesnė, bet likimas taip viską suvartė, taip sustatė į vietas.Nė nepajutau, kaip katiną įsivaikinau.
Dabar tupim visi ant sofutės, aš kampe, o taksiukas su katinuku per visą sofos ilgį išsidrėbę.
Keliausim į miego šalį, nusilaksčiau šiandien.Saldžių sapnų ir jums visoms.
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 01 30, 01:13)

Mano Vosylka liudnas. Labai uzkaraliavo Staselis. Neprileidzia Vasiuko ne per zingsni prie manes. Kodel jis taip:( Vaiksto uodega nuleides mano baltukas. Prieinu paglostau, bet nuotaikeles jo nekokios. Bandysiu demesio labiau parodyt Vosyliukui. Bet tik ranka istiesiu paglostyt Vosylka, Stasius atlekia griudamas ir kisa galva man i delna. Jau atrodo jo nera, imu zaist su Vaseliu, tai tuoj atlekia Stasius. Nieko mazius vyresneliui nedaro, turiu omeny nemusa, nekanda, bet nustumia su visu kunu. Uzeina jam uz akiu. Nemoku net nupasakot. Juk nebarsi, kad nori man buti meilus. O Vasiukas tyliai atsitraukia.
Va cia keliu gyvuneliu laikymo subtilumai doh.gif

Jums reikia trečio katuko. 4u.gif Jauno ir didelio.
Arba RC Calm.
Tašei vakar bandžiau raminančius lašus - lašinami ant kailio. Lyg ir jaukesnė. Bet dar dar poveikio ne itin pastebiu, gal urzgimo mažiau.

Daug sveikatos sergančioms, pas mus irgi lazaretas, o nusipirkau nauja lygintuvą. Oho, kad lyginau, dabar panas prie jo fotkinsiu. biggrin.gif

Giliukas, Ainu mylimas stulpas ( tikiuos aplink jį nesisuka), ir ryžas katukas - Moliukas? labai thumbup.gif . Ir kur Kysytis su kapiec miega.
Atsakyti
Apus, ačiū, kad pasipasakojai. 4u.gif Tikrai tuomet katinas yra jūsų šeimai tiesiog būtinas.
Erode, tas Ainu mylimas stulpas- buvusi virtuvinio stalo koja, kurią vyrai apsuko džiuto virve, vietoj stalviršio ant fanieros plokštės pritvirtino guolį ir pastatė šalia jaunėlio rašomo stalo, kad Ainu galėtų atsakingai stebėti ruošiamus namų darbus. biggrin.gif
Atsakyti
Pasakykit ar gali katinas nejausti skonio? Špygala valgo viską doh.gif duoną su česnaku, laka spanguolių sultis.. Kas jai negerai?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Špygala puikiai jaučia skonį.Tik ji gurmanė lotuliukas.gif Kol buvo lauke , valgė ką rado, reikėjo išlikti.Matyt nuo to liko/Pas mane buvo katinas kuris žliaubdavo agurkus.Kaip karvė kokia.Net lysvėje apgrauždavo. unsure.gif Mano taksas toks.Ką aš valgau, tas ir jam eina.Ir silkė, ir mandarinai.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 01 31, 10:01)
Pasakykit ar gali katinas nejausti skonio? Špygala valgo viską  doh.gif duoną su česnaku, laka spanguolių sultis.. Kas jai negerai?

Trišė irgi ėstų viską, ką nusikniaukia iš mūsų lėkščių. Manau- ji jaučiasi- Jūsų gaujos nare ir nori ėsti- ką ėda gaujos vadai. Jei jau dvikojai katinai ėda duoną su česnaku- vadinasi- tai skanu ir TAŠKAS. kauku gyvenimo pradžioje irgi vaišindavosi tortais, pyragačiais ir pnš.. Na - su kuo sutapsi- tuo pats tapsi biggrin.gif

beje- praeitoj temoj matavot ūsus- Trišės ilgiausias ūsas 10 cm..
Atsakyti
Abzorijus miega lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 01 31, 10:01)
Pasakykit ar gali katinas nejausti skonio? Špygala valgo viską  doh.gif duoną su česnaku, laka spanguolių sultis.. Kas jai negerai?

dafai kopūstų neduokit biggrin.gif bo po cesnako, keptos duonos ir dar kopustu keisit namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 01 31, 10:14)
Labas rytas  4u.gif Špygala puikiai jaučia skonį.Tik ji gurmanė  lotuliukas.gif Kol buvo lauke , valgė ką rado, reikėjo išlikti.Matyt nuo to liko/Pas mane buvo katinas kuris žliaubdavo agurkus.Kaip karvė kokia.Net lysvėje  apgrauždavo. unsure.gif Mano taksas toks.Ką aš valgau, tas ir jam eina.Ir silkė, ir mandarinai.

Sveikos, drinks_cheers.gif tikrai TAIP-sutinku su Lisiteja. Mano katinas esdavo agurkus. Butu neblogai, kad butu edes tik musu, bet eidavo per gatve ir draskydavo kaimynu siltnamius ir skindavo agurkus(tik maziukus). Tada kaimynai susikooperavo ir atejo prasyti, kad uzmigdyciau katina-arba jie ji uzkapos pagave verysad.gif Visa vasara vargau-nes namie jam buti kancia-tai budavo vedziodavau su pavadziu-o jis laukinukas jam kancia-ai zodziu...kaip prisimenu... Tai jis esdavo ir cesnakine duona, ypatinga juoda megdavo. O kai ziemos metu nusipirkdavau agurka-tai sokdavo ant dvieju koju net, kad paragauti duoti lotuliukas.gif agurkinukas buvo wub.gif meile mano wub.gif
Atsakyti