Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Vyras vis ragina nuvažiuo į Lenkiją ir apsipirkt voniai santechnikos. Bandau pažiūrinėt artimiausiose lenkų parduotuvėse asortimentą, tai daugiausia kažkokia nežinoma, lenkų gamintojų santechnika g.gif
Vyras sako, o kas ča blogai? senukai pilni kienietiško šlamšto ir žmones perka ir sėkmingai naudoja.... Jis vis sako, kad su mano norais mes antro namo aukštio jau "'nebepakelsim" ir vis nuleidžia ant žemės dėl biudžeto doh.gif

Visą laiką galvojau, kad dėsiu vonioj plautuvę ant spintelės ir šalia aukštą pakabinamą spintelę
user posted image

bet dabar suabejojau...gal dėt plautuvę ant spintelės
user posted image

nes norecau, kad salia plautuves butu dar kazkiek vietos pasidet daiktams, nes amzinai dabar pritrukstu kur pasidet pvz dziovintuva kai dziovinuosi,ar kosmetika, nes ner jokio laisvo pavirsiaus salia praustuvo

Bet man kazkaip tie dubenys ant stalvirsio atrodo, kas pvz su vaikais, tai jie ten pritaskys salia, o kokia plokste bebutu, vistiek dregme kenkia, na grazu, bet maziau praktiska. g.gif
Atsakyti
Kiek isleidziate vonios plytelems, jei ne pasklaptis? mes kai pasiskaiciavome, tai ojoj kokia suma gavosi, o plyteles atrodo ganetinai paprastos, vonia irgi nedidele, 7 kvad. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 06, 20:49)
Vyras vis ragina nuvažiuo į Lenkiją ir apsipirkt voniai santechnikos. Bandau pažiūrinėt artimiausiose lenkų parduotuvėse asortimentą, tai daugiausia kažkokia nežinoma, lenkų gamintojų santechnika g.gif
Vyras sako, o kas ča blogai? senukai pilni kienietiško šlamšto ir žmones perka ir sėkmingai naudoja....  Jis vis sako, kad su mano norais mes antro namo aukštio jau "'nebepakelsim"  ir vis nuleidžia ant žemės dėl biudžeto doh.gif

Visą laiką galvojau, kad dėsiu vonioj plautuvę ant spintelės ir šalia aukštą pakabinamą  spintelę
user posted image

bet dabar suabejojau...gal dėt plautuvę ant spintelės
user posted image

nes norecau, kad salia plautuves butu dar kazkiek vietos pasidet daiktams, nes amzinai dabar pritrukstu kur pasidet pvz dziovintuva kai dziovinuosi,ar kosmetika, nes ner jokio laisvo pavirsiaus salia praustuvo

Bet man kazkaip tie dubenys ant stalvirsio atrodo, kas pvz su vaikais, tai jie ten pritaskys salia, o kokia plokste bebutu, vistiek dregme kenkia, na grazu, bet maziau praktiska. g.gif

As pati save nuleidau ant zemes tik.nuvaziavus i.pirma parduotuve teko svajones pertvarkyt biggrin.gif nei laisvai.pastatomos vonios ir krano,nei kranu kokiu norejau biggrin.gif bet issirinkom puikius gaminius,kuklus,svarbu grazus ir ikandama...as visas plautuves desiu ant spinteles,kad nesimatytu plokstes,mergaitems dviguba,o pas mus platesne viena ir salia aukstos spinteles
Jei deciau kad matytusi plokste,tai tik stikla ant virsaus,bet man per brangu jau toks variantas

O lenku as, apskritai,nemegstu biggrin.gif man atrodo,kad paieskojus viska galima rasti ir pas mus
Atsakyti
Būna ir plautuvių ant spintelių su plačiais kraštais, kur būtų galima kažką daugiau pasidėti, bet ar norėsis apsikrauti g.gif
Apie Lenkiją ir mes labai rimtai mąstome, bet ne nesiseka man užsienyje kažką pigiai nusipirkti blush2.gif Tai ir čia galvoju, kad nuvažiuosim, o ten šnipštas, nebus, ko norime arba norimo kiekio, tada arba teks nieko nepešus grįžti (po žygių po statybinių prekių parduotuves, jau net pigiam maistui laiko nebeliks biggrin.gif ), arba pirkti tai, kas yra, bet nepatinka ir paskui graužtis visą likusį gyvenimą biggrin.gif Skaičiau, kad važiuoja kai kas jau iš LT užsisakę prekes parduotuvėse, bet atsidariau, pvz., Castorama, tai kainos labai jau panašios į LT g.gif
Atsakyti
Plyteliu kainos dideles,o.kai dar reikia sitiek voniu isdet...musu 40 eu kv
Atsakyti
Siandie bandziau darytti kainu palyginimus, tai jei imi ta pati zinoma ne lekiska branda, tai kainos kazi ka labai nesiskiria ir tai lenku el parduotuvese,. O tikriausiai realioj parduotuvej ne ka maziau butu nei lt, del 10-20 eur kazin ar verta.

o jei va kokie lenkiski, tai aisku ten pigu, as kazkaip nelinkstu, o vyras vis skaiciuoja biudzeta ir sako, tu paziurek, dar visas namas priesaky, tai jei tu voniai tokiom sumom, tai nebeliks.
as sakau vaziuot siao sau, mazdaug ka rasiu ta pirksiu, man netinka, Vistkemreik apsiziuret ir jau mazdaug konkreciai zinot ka pirkt.
Tipo dabar va reiktu duso sistemos, plautuves, krano plautuvei, kranu voniai ir gal va kazkokis baldus plautuvei. na jei ir po 20 eur sutaupytum ant daiktu, tai kelione apsimoketu. O vyras aako, blogiausiu atveju as staybiniu medziagu prisipirksiu, nes ten pigiau.

del tu krastu, as apsikraut nenoriu, bet tuo metu kai vonioje kazka veikie-sukuojiesi, dazaisi, tai tuo momentu tuos daiktus norisi akzkur po ranka pasidet. dabar neturiu, tai pasislenku nesvariu skalbiniu krepsi ir pasidedu pvz dziovintuva blush2.gif

plyrelem dar neskaiciavau, pirmoji vonia, kuria engiam yra 13 kv, bet as tikrai daug kur dazysiu ir nedesiu plyteliu istisai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 06 kovo 2016 - 20:22
Musu plyteles po 20 eu, bet man ir tai atrodo didele bendra suma. Mum kitatiek gaunasi dekoro plytelem, nors ju visai nedaug, bet visai vonia iseina doh.gif
Atsakyti
Panos, iš savo patirties - plyteles Lenkijoj tikrai galima nusipirkti pigiau, bet yra daug bet:
- jos užsakomos, jei mandresnių kolekcijų, kad ir kaip knopkes* - reikia skirti laiko knisimuisi, kur pigiau užsakyti (rašiau kažkada, kad mano norimos plytelės su pristatymu kažkur už Varšuvos, būtų buvę gerokai pigiau, tačiau Bialystoke, įskaičiavus transporto išlaidas, jau neapsimokėjo)
- reikia kažkiek mokėti kalbą
- kai didelis kiekis, tai reikia galvoti apie rimtą transportą (Vilniuj iš sandėlio iki objekto apie 35 kv.m. akmens masės vežėm su lengvąja per du kartus)
- dažnai nori pristatyti į konkretų adresą PL.

Vienžo viskas įmanoma, bet tikrai nebus taip kaip pavažiavimas pampersų iki Suvalkų

Žydriausia, LeroyMerlin dabar jki 03.08 kaip tik vonios įrangai akcijos, artimiausias Bialystoke. Daug perkant apsimoka jų kortelė DOM, 20zl, duoda penkis proc nuolaidą pirmam pirkimui.
Metalinė santechnika - hansgrohe (platus spektras nuo patikimos ekonominės iki dizaineriškos Axor), dar gera grohe, oras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 06 kovo 2016 - 20:57
QUOTE(Y2K @ 2016 03 06, 20:45)

Žydriausia, LeroyMerlin dabar jki 03.08 kaip tik vonios įrangai akcijos, artimiausias Bialystoke. Daug perkant apsimoka jų kortelė DOM, 20zl, duoda penkis proc nuolaidą pirmam pirkimui.
Metalinė santechnika - hansgrohe (platus spektras nuo patikimos ekonominės iki dizaineriškos Axor), dar gera grohe, oras.

va va, siandien toje LeroyMerlin ir žiūrinejau daugiausia, nes suvalkuose nelabai kas yr..
Nu vyras lenksiskai susikalba laisvai, tai problemu ner.

dar plyteliu problma galvoju gali but tame, kad reik labai tiskliai apsiskaiciuot, o jei perki plyteles 2 spalvu, kokius dekorus 2 rusiu, dar pvz mozaika dusui, tai norisi prisipirkti ne per daug. jei lt ko pritruktu dat gali nulekt gal dasipirkt, o i lenkija neprlakstysi,

bet aisku reikia ziauriai daug laio ir kantrybes.

as pvz vakat ta gyvatuka kur uzsakiau, tai tarkim lT 138eur, o lenkijoj radau ir 103eur pigiausia. nuo tokios sumos 30 eur tai gal visai nemazai g.gif
Atsakyti
Aš, kaip rašo Y2K, žiūrinėjau savų plytelių PL, tai kainos kaikurių pora eurų skyrėsi, o kitų tokios pačios, ir čia el. parduotuvėse, o a la mūsų Senukų tipo tokios pačios ar net brangiau. Viską nurašiau tam, kad ieškoti nemoku. Lygiai taip pat ir su priekaba, galvojome pirkti PL, bet, kaip Y2K rašė, ties Poznane kainos fantastinės, bet ir atstumas fantastinis, o ties Balstoge tokios pačios kone 200 zl brangiau, plius visi formalumai - atsisakėme tos minties. Žodžiu, reikia gero įdirbio, sėkmės ir gal dar kažko smile.gif Kai nereikia, tai atrodo, kad visko yra, o tik pradedi ieškoti ir vis kažkas išlenda.
Atsakyti
ant durniaus pasirinkau viena praustuva palygiimi pvz. Ideal Standard Connect Cube
Lt vonia plus psl. kaina 71eur
lenkijoje 409zl, ty 94eur

Tai va, gaunasi, kad vaziuot ir pirkt ir tiket, kad ten viskas zymiai pigiau nesigauna. Todel arba zinai ko vaziuoji konkreciai, nes gali ir apsigaut doh.gif
Atsakyti
Į temą štai mano pirmosios plytelės, kurias jau buvau pasirengusi pirkti, ech, man jos vis dar patinka... Bet kai šios kokybe nesublizgėjo, tai jau į visą firmą nebežiūriu. Dabar kažko iš Paradys ieškau, bet prisirišusi esu prie pilkos, vyrui smėlinė/marmurinė blizgi gražu, man irgi nieko, bet savęs neperlaužiu iki galo...
http://plitka-online...ka/Staccato.jpg
Atsakyti