Į Lenkiją reikia važiuoti gerai atlikus namų darbus-pasiskaičiavus, išsiaiškinus kainas, žinant ko reikia. Ne viskas ten pigiau, bet sutaupyt tikrai įmanoma. Pažįstami važiavo prieš porą savaičių. Pirko tikrai daug, nepasakysiu tiksliai ko, bet atmetus transporto nuomą ir kurą sutaupė 600 eur. Kaip pvz pakabinamas WC komplektas gavosi 100eur pigiau. Pigūs dažai, plintusai, kitos smulkmenos. O pvz elektros prekės-rozetės, jungikliai-pigiau pas mus. Kaip ir durys. Žodž labai reikia skaičiuot ir žiūrėt.
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 06, 22:21)
ant durniaus pasirinkau viena praustuva palygiimi pvz. Ideal Standard Connect Cube
Lt vonia plus psl. kaina 71eur
lenkijoje 409zl, ty 94eur
Tai va, gaunasi, kad vaziuot ir pirkt ir tiket, kad ten viskas zymiai pigiau nesigauna. Todel arba zinai ko vaziuoji konkreciai, nes gali ir apsigaut
Lt vonia plus psl. kaina 71eur
lenkijoje 409zl, ty 94eur
Tai va, gaunasi, kad vaziuot ir pirkt ir tiket, kad ten viskas zymiai pigiau nesigauna. Todel arba zinai ko vaziuoji konkreciai, nes gali ir apsigaut

Jo, viską reikia lygint. Dėl santechnikos, tai LT kaip tik turėtų šiuo metu keistis kolekcijos, tai iš vitrinos turėtų būti gerom kainom. Beto daug perkant nuolaidas geras dauguma taiko - Celsis neprašant apie 30 proc. pritaikė. Be to yra kas ir šitos temos narių gali gera kaina pasiūlyti, man su plautuve padėjo

Dėl plytelių tai Irise karts nuo karto būna 20 proc. nuolaida visom. O šiaip tai mano mylimukai - hansa plytelių turgus ir plyteles247 - superinių variantų galima susirankioti už juokingą kainą, kai šituos atradau, tai visokios Linėjos man nebeegzistuoja

Grižtant prie lenkų, tai turėtų būti pigiau tai kas jų vietinės gamybos
Celsis man pasirode brangu bent jau kisa i pasiulymus tikrai brangias prekes,mes is ten tik vonia pirkome palikome uzstata,reikia pasidomet,gal jau pardave
tfu tfu tfu
Nuolaidomis nesizaviu,tada man iskyla klausimas,jei tokia nuolaida,tai.kokia savikaina
kaip sakau,reikia pirkti.ne nuolaida,o preke

Nuolaidomis nesizaviu,tada man iskyla klausimas,jei tokia nuolaida,tai.kokia savikaina

Jeigu norit pirkti Lenkijoj pigiau, reikia pirkti būtent lenkišką produkciją, kitaip neapsimoka.
Aš vienas plyteles radau Lt gyvai ir paskui pasižiūrėjau kainas Pl, tai skaičiuojant 60kv plytelių susitaupytų virš 400eurų.
Kažkur SM radau kad plyteles galima užsisakyti ir jas atveža iki Suvalkų Importex parduotuvės
Aš vienas plyteles radau Lt gyvai ir paskui pasižiūrėjau kainas Pl, tai skaičiuojant 60kv plytelių susitaupytų virš 400eurų.
Kažkur SM radau kad plyteles galima užsisakyti ir jas atveža iki Suvalkų Importex parduotuvės
QUOTE(Y2K @ 2016 03 06, 21:36)
Jo, viską reikia lygint. Dėl santechnikos, tai LT kaip tik turėtų šiuo metu keistis kolekcijos, tai iš vitrinos turėtų būti gerom kainom. Beto daug perkant nuolaidas geras dauguma taiko - Celsis neprašant apie 30 proc. pritaikė. Be to yra kas ir šitos temos narių gali gera kaina pasiūlyti, man su plautuve padėjo 
Dėl plytelių tai Irise karts nuo karto būna 20 proc. nuolaida visom. O šiaip tai mano mylimukai - hansa plytelių turgus ir plyteles247 - superinių variantų galima susirankioti už juokingą kainą, kai šituos atradau, tai visokios Linėjos man nebeegzistuoja

del celsio, tai man ten kainos isvis kosmosas

kai rinkomes grindniniam sildymui, tai meistas celsyje su 30 pric nuolaida atnese pasiulyma uz 1100eur, vyras su tuo sarsasu nuejo i kita parduotuve ir lygiai ta pati susipirko uz 600 eur. Tai tas meistras, kuris uzsiima grindu sildymo irenginejimu (musu kaimynas) buvo apakes ir is celsio daugiau sake nepirks.
tai man po tokiu kainu skirtumu i celsi, tik akis paganyt, nes daug prekiu ekspozicijoj, bet nepirkciau nieko net ir su 30 proc

Del plyteliu, aciu, apie plyteliu turgu esu girdejus,kad ten ir iainos geros ir asortimenats geras.
o lenkijoje tai akivaizdu - lenkiskos prekes pigiai, bet jei garsus vardai, tai skirtumas arba minimalus, arba ner arba isvis ne i ta puse

QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 06, 21:29)
Į temą štai mano pirmosios plytelės, kurias jau buvau pasirengusi pirkti, ech, man jos vis dar patinka... Bet kai šios kokybe nesublizgėjo, tai jau į visą firmą nebežiūriu. Dabar kažko iš Paradys ieškau, bet prisirišusi esu prie pilkos, vyrui smėlinė/marmurinė blizgi gražu, man irgi nieko, bet savęs neperlaužiu iki galo...
Aš irgi į pilkumą ieškau. Nusižiūrėjau tokias Ermitaže, yra iš užsakomų. Tik dar nežinau kaip tas margas dėliočiau

ZaliaGele, kaip tik tokias šiandien su vyru žiūrėjom
Bet aš susidėliojau piešinuką su vertikalia mozaika, tai šios atkrenta
Dar Dream žiūrėjau, jos rudos matinės, man gražios, bet labai jau paprastos, ir tas paprastumas labai ne koks...
Papildyta:
Dar šios būtų iš tokios ekonominės klasės, bet man reikia vertikaliai kad būtų siaura mozaika (~20 cm pločio), o čia jas apvertus gali siūlėsnebesutapti
http://mirani.pl/mod...-tubadzin.html#

Papildyta:
Dar šios būtų iš tokios ekonominės klasės, bet man reikia vertikaliai kad būtų siaura mozaika (~20 cm pločio), o čia jas apvertus gali siūlėsnebesutapti

http://mirani.pl/mod...-tubadzin.html#
Beieškodama internete atradau ir kažką panašaus, kas man tiktų - vertikaliai sudėtas, bet niekaip nesuprantu, 448x223, tokie plytelių matmenys, vienspalvių pilkų ir tų burbulų 448x105, jos dėtos vertikaliai, t. y. statytos stačiai, o tos suraižytos mažais stačiakampiukais yra 298x298, bet nuotraukoj atrodo lyg būtų 448x223, t. y. nesimato, kad kažkur nesutaptų sudūrimas
http://www.glazuraek...mAUTOcWHITE.jpg

http://www.glazuraek...mAUTOcWHITE.jpg
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 06, 18:49)
Visą laiką galvojau, kad dėsiu vonioj plautuvę ant spintelės
bet dabar suabejojau...gal dėt plautuvę ant spintelės
Bet man kazkaip tie dubenys ant stalvirsio atrodo, kas pvz su vaikais, tai jie ten pritaskys salia, o kokia plokste bebutu, vistiek dregme kenkia, na grazu, bet maziau praktiska.
bet dabar suabejojau...gal dėt plautuvę ant spintelės
Bet man kazkaip tie dubenys ant stalvirsio atrodo, kas pvz su vaikais, tai jie ten pritaskys salia, o kokia plokste bebutu, vistiek dregme kenkia, na grazu, bet maziau praktiska.

Mes plautuve nusipirkom tokia, kad detusi ant spinteles, kaip jusu pirmajam pavyzdy. Ir del dizaino, ir aisku del praktiskumo. O ir pasidet kokiem daiktam trumpam bus vietos

Pas artimus draugus vonioj plautuve yra kaip dubuo ir aplink dar stalvirsis yra, tai pastoviai pritasko vandens, reikia kaskart valyti. Man be proto tai atrodo nepraktiska ir nepatogu. Gerai, kad jie gyvena nuomojamam bute

QUOTE(*magnifique* @ 2016 03 06, 19:04)
Kiek isleidziate vonios plytelems, jei ne pasklaptis? mes kai pasiskaiciavome, tai ojoj kokia suma gavosi, o plyteles atrodo ganetinai paprastos, vonia irgi nedidele, 7 kvad. 

Musu vonios kambarys mazas, tik 5 kv.m. Plyteles pirkom dvieju rusiu, vienu kaina buvo 22 eur, kitu - 19 eur su siek tiek ct. Tai bendrai gavosi apie 560 eur. Kai paskaiciuoji viska, tikrai daugokai gaunasi

QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 06, 12:14)
Kokių firmų renkatės santechniką vonioje, ty dušo sistema, kranus voniai ir plautuvei. Domina zmogiskom kainom, ne kazkokie isskirtinio dizaino, kur vien duso sistema kainuoja 400-500eur 

aš rinkausi maišytuvą voniąi su ilgu 30 cm. snapu ir su dušo galvute lietuvišką...RUBINETA. Kaina apie 56 eurus, tokia dar žmogiška. Bet gauta matyt mūsų statybinių prekių parduotuvėje iš ankščiau, gal dar litais, nes tokie matys internete mačiau jau apie 70 eurų...

Pasirodau savo vonią, , vis dar nesibaigia darbai...
Šiandien dar grindjuostes bando klijuoti prie sienos kur gipsinės siena.
Vieną plytelę palei duris keičia, nes per pusę įtrūko, darbininkai matyt kažkurie ar numetė kažką, ar kaip, nežinau, kas įskilo....

Kuom nuo dulkių sienas rekomenduojate nusivalyti, kokiu skudurėliu?
Ar tos melanino kempinės gerai? ar dulkėms tiktų ir kitokios priemonės?
http://www.plyteles2...-fila-fugaproof
Ar turėjot šį kas nors plytelių siūlių impregnantą, ar pasiteisino?
Ir kuom rekomenduotumėte, t.y. kokie priemone valote plyteles, kad blizgėtų?
Ar turėjot šį kas nors plytelių siūlių impregnantą, ar pasiteisino?
Ir kuom rekomenduotumėte, t.y. kokie priemone valote plyteles, kad blizgėtų?