Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Nu atsibosiu, bet vis nenusprendziu doh.gif
Nu vis tiek as noriu ilgois zemos spinteles ir didelio vedrodzio doh.gif Nors visa laik save ikalbineju, kad galesiu 2auksto vonio veliau ta pasidaryt.
Nu bet....

Dar pasipiesiau, kad WC sienele eitu iki pat duso sieneles ir daryti palei visa siena zema spintele ir virs jos dideli veidrodi 4u.gif
apatine spintele gaunasi 2m, tai pvz butu 2 stalciu blokai po 80cm ir 40cm atviros lentyneles, pvz ranksluosciams (nes realiai prie duso kabes gyvatukas ir stalciai ar spintele neatsidarytu)
vaizdas mazdaug toks
user posted image

nu va taip tos lentyneles
user posted image

o stalvirsi kaip galvojau gal kokia mozaika klijuot iki tu lentyneliu, pvz.
user posted image

user posted image

Aisku, siuo atveju jau reiktu darytis, bet jei stalvirsi apsiklijuotume patys mozaika, gal gautusi pigiau, nei daryt kazkoki dregmei atsparu stalvirsi g.gif

nors jauciu, kai uzklausiu kokiu baldininku, tai man atsoks fantazija ir grisiu prioe lenkisko ar ikejos varianto blush2.gif

O DAR KLAUSIMAS - kokio aukcio reiktu daryti spintele. Noriu, kad butu pakabinama, o ne ant zemes pastatoma. Kai ziuriu standartinius baldus, tai buna po 50cm, bet galvoiju gal per mazai, man rodos ir 60cm visai normaliai butu, kad po ta spinteles apacia dar nesunkiai prieitum isvalyt. g.gif
galviju bandyt kokiu 2-3 baldininku paklausti kiek kainuotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 kovo 2016 - 19:33
Zydriausia, orentacijai, mums baldininkas spintele dviems praustuvems, dazyto mdf, stalvirsis tas plonas dregmei atsparus hpl, juodo metalo kojos ir groteles apacioje- apie 900e paskaiciavo...
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 03 11, 20:07)
Zydriausia, orentacijai, mums baldininkas spintele dviems praustuvems, dazyto mdf, stalvirsis tas plonas dregmei atsparus hpl, juodo metalo kojos ir groteles apacioje- apie 900e paskaiciavo...

Nu jo, uz tiek tai man per brangu butu
Koks ilgis spinteles? Kiek stalciu?

kazin realiai kas brangiausiai gaunasi stalvirsis? stalciai ir furnitura?

O kas gamina?
bandysiu uzklausiti keliu baldininku, tik nezinau kuriu. nes internetre pasirinkimas didelis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 11, 15:36)
1. Pirkti gatavus baldus, kad ir populiarius Raguvos ar kito europinio gamintojo baldus (jei pirkciau spintele po kriaukle ir auksta spintele, gautusi apie 600-700 eur blink.gif ), bet tarkim  busiu rami del kokybes

4. Gamintis pas baldininkus, bet kaina itariu bus prie aukstesniu, bet gal kokybe butu geriausia g.gif  Ir gal kas Kaune patartu patikimus baldininkus? Bent pasidomeciau kiek kainuotu ir koks skirtumas, jei pirkti jau gatavus.

Na kazi ar gali gautis tiek brangiai perkant gatavus g.gif
Mums gaminamos dvi vonios spinteles: auksta, kurios apacioje bus skalbiniu krepsys ir spintele po praustuvu. Abu mdf, nes norim kokybes ir kainuos 430 eur. Baldininkai is Kauno. Jei domina, galiu parasyt i a.z., taciau dar negaliu rekomenduot, nes baldai tik gaminami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SmtmsCrazy: 11 kovo 2016 - 22:48
QUOTE(savita1 @ 2016 03 11, 21:07)

kokios medžiagos pasirinktos, tokia ir kaina... Jei yra poreikis HPL ir MDF, tai pigu nebus.

pas mane negili pakabinama spintelė po kriaukle su dviem stalčiais (kažkokius gerus sudėjo) bei negilios pakabinamos spintelės į nišą (apie 1.3 m x 0.7 m) su veidrodžiais kainavo ar tai 350, ar 400 eur. Plokštė visur LMDP. Kainai įtakos turėjo ir tai, kad daug baldų vienu metu užsakiau...

Papildyta:
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2016 03 11, 23:46)
Abu mdf, nes norim kokybes

pigesnė LMDP yra ne mažiau atspari ir kokybiška. Čia ne kokybėje, o grožyje esmė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 11, 21:16)

O kas gamina?
bandysiu uzklausiti keliu baldininku, tik nezinau kuriu. nes internetre pasirinkimas didelis blink.gif

Labai domėjausi Ikea vonios baldais, tai tiek lietuviai, tiek vokiečiai apie juos puikiai atsiliepia mirksiukas.gif Pas save planuoju pirktis į vonias iš Ikea, jau net praeitais metais pirkau su akcija spinteles veidrodines, nors reikės tik ateinantį rudenį doh.gif
Man labai patinka tokia idėja, kai veidrodis daromas ne tik virš praustuvo spintelės, bet kaip čia pvz
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 03 12, 12:03)
Labai domėjausi Ikea vonios baldais, tai tiek lietuviai, tiek vokiečiai apie juos puikiai atsiliepia  mirksiukas.gif  Pas save planuoju pirktis į vonias iš Ikea, jau net praeitais metais pirkau su akcija spinteles veidrodines, nors reikės tik ateinantį rudenį  doh.gif 
Man labai patinka tokia idėja, kai veidrodis daromas ne tik virš praustuvo spintelės, bet kaip čia pvz

Aciu uz nuomone del ikejos 4u.gif

man didelis veidrosis irgi labai patinka.
Tik as galvoju, jei jis labai platus, tai kur sviestuvus det. virs jo? nos teoriskai geriausias apsvietimas, kai sviestuvai is sonu veidrodzio g.gif
Atsakyti
Aš šiandien parašiau į 9 įmones užklausimus dėl įvairių stalviršių voniai - pradedant granitu, baigiant lietu marmuru.
paklausiau kokia orientacinė kaina būtų 160cm ilgio ir 50cm pločio stalviršio.
Įdomu kas bus brangiausia, o kas pigiausia ir išvis ar čia man 'įkandama" ax.gif ir ar verta toliau vystyti mintis apie vonios baldų gamybą....
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Klausimas del duso kabinos. Man grazesne su staciais kampais, bet turbut pusapvale uzima maziau vietos. Gal zinot koks skirtumas tarp ju?
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2016 03 13, 00:28)
Sveiki smile.gif
Klausimas del duso kabinos.  Man grazesne su staciais kampais, bet turbut pusapvale uzima maziau vietos. Gal zinot koks skirtumas tarp ju?

pusapvale-jau.pasenes-variantas
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 12, 13:19)
Aciu uz nuomone del ikejos 4u.gif
man didelis veidrosis irgi labai patinka.
Tik as galvoju, jei jis labai platus, tai kur sviestuvus det. virs jo? nos teoriskai geriausias apsvietimas, kai sviestuvai is sonu veidrodzio g.gif

man negrazu-is-sonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 11, 21:16)

O kas gamina?

157 ilgis, 4 stalciai dideli ir apacioje groteles, evaldo baldai gamina
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2016 03 13, 09:10)
pusapvale-jau.pasenes-variantas

tikrai ne pasenes, yra labai daug graziu variantu, pvz kai montuojama prie vienos sienos, o jeigu dar be padeklo, tik stiklines dureles puikiai atrodo ir vietos maziau uzima, yra tokiu kur pasinaudojus isvis duris prie sienos nulenti-ir kabinos kaip nebuta bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 13 kovo 2016 - 14:08
Tai dekite tik stiklines dureles,padarykite nuolydi duse ir vuolia kam ten tu padeklu..man tai labai negražu
Atsakyti