Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

man kazkaip irgi nesiziuretu virtuves kraiukle vonioje.....matyt tiesiog stereotipai jau tokie g.gif

O as siandien gavau atsakymus iš 10 įmonių dėl įvairių stalviršių.

Pvz baltijos marmure 1600*600*200mm lieto marmumor stalviršis su išlietu praustuvu, borteliu ir montavimu - 470€

Pigiausiai kol kas gautųsi granitiniai stalvirisiai g.gif Vieni sako, kad jei praustuvas iš viršaus, tai kaina ta pati, jei iš pačios , tai +80€
Bet aš tikriausiai dėčiau iš viršaus g.gif gal man įprasčiau kažkaip ir atrodo tas stalviršis gal mažiau drėgmės gautų.

Ir dar man atrodo lengviau prižiūrėt kai iš viršaus, nes kranas tada būtų praustuve, o ne stalviršyje. g.gif

nu dar vis renku info ir nesu galutinai nusprendus g.gif

beje, vieni siūlo kad pigiau gali padaryt Kashim White granotinį stalviršį, nes turi likučių. Virtuvės temoj skaičiau, kad toks stalviršis tipo mažiau atspatus drėgmei, dėmėm išeina. Kai užklausiau tų gamintojų, atsakė, kad G603 Kashmir White turi daug geležies, todėl nuo drėgmės rūdija. O jų supratau kažkoks kitoks.... g.gif

Atsakyti
Ech, as toliau paieskose...ka issirinkome grindims...2 rusis, defektuotos doh.gif vel paieskos...jau imu mastyt, akd grazinti ir sienu, nes mane kazkaip pjauna ta mintis, jog grindys bus ne is tos serijos doh.gif doh.gif vyras sako, kad gal ir juokinga, bet man taip yra, noriu visko tobulai doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Žydriausia,2016 03 15, 00:27]
man kazkaip irgi nesiziuretu virtuves kraiukle vonioje.....matyt tiesiog stereotipai jau tokie g.gif

O as siandien gavau atsakymus iš 10 įmonių dėl įvairių stalviršių.

Pvz baltijos marmure 1600*600*200mm lieto marmumor stalviršis su išlietu praustuvu, borteliu ir montavimu - 470€

Kokiose dar įmonėse domėjotės? Kokios kainos?

Galvoju aš apie išlietą kriauklę granito stalviršyje, virtuvėje ir vonioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine22: 15 kovo 2016 - 10:09
Sveikos,

Gal bus čia tą praėjusių ar nusimanančių,tai paklausiu biggrin.gif norim keisti dušo kabiną. Labai norėtume dėti tik stiklinę sienelę be padėklo (nekenčiu jų), bet problema yra tame,kad nenorim griauti grindų, tai turbūt be padėklo jau nelabai išeis mums kažką padaryti, nes nei nuolydžio, nei ko nėra... ar visgi įmanoma kažkokį sprendimą sugalvoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 13, 20:19)
ir as  manau, kad ten kur drėgmė, tai LMDP ir MDF tikrai skiriasi kokybe ir atsparumu drėgmei.
Mes turim dabar vonioje nedidele pakabinamą spintelę virs klozeto sienelės, tai gal 1-2 metams prabegus pasipūtė šonai, kur buvo daryta iš LMDP. Nors tiesiogiai vandens ten niekada negauna, tiesiog bendra drėgmė vonioje po prausimosi g.gif

Gal čia labiau problema vėdinime g.gif dabar į vonias ir sietynus kabina, kurie drėgmei neatsparūs, ir viskas gerai, jei drėgmė tinkamai reguliuojama.

Man į vonią dėjo impregnuotą LMDP ax.gif Na, matysim, kaip laikys.
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 15, 21:33)
Sveikos,

Gal bus čia tą praėjusių ar nusimanančių,tai paklausiu biggrin.gif norim keisti dušo kabiną. Labai norėtume dėti tik stiklinę sienelę be padėklo (nekenčiu jų), bet problema yra tame,kad nenorim griauti grindų, tai turbūt be padėklo jau nelabai išeis mums kažką padaryti, nes nei nuolydžio, nei ko nėra... ar visgi įmanoma kažkokį sprendimą sugalvoti? g.gif

Didesnė nei nuolydis problema - kur slėpti sifoną. Todėl dušo vieta vistiek turės būti pakelta, lyginant su aplinkinėm grindim.
Nors gal yra galimybė kažkaip iškapoti betoną ir įleisti, reikia meistro klausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 15 kovo 2016 - 21:25
QUOTE(Y2K @ 2016 03 15, 21:22)
Didesnė nei nuolydis problema - kur slėpti sifoną. Todėl dušo vieta vistiek turės būti pakelta, lyginant su aplinkinėm grindim.
Nors gal yra galimybė kažkaip iškapoti betoną ir įleisti, reikia meistro klausti.

Man atrodo,kad galų gale pastatysim vonią su sienele, nes su dušu labai daug vargo gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 04, 00:01)
Aklai ir aš pirkti nemoku, bet pasižiūrėjusi parduotuvėje galiu užsakyti internetu, jei randu pigiau, nes koks skirtumas, kur užsakinėti, parduotuvėje juk irgi pakuočių neatplėšinėsi, o neretai ir užsakyt tenka.
O namo kaipimate, sumokate už kelias plyteles ir leidžia parduotuvė pasiimti į namus?

Cia senukai vercia pirkt o siaip dauguma parduotuviu duoda uz uzstata ir ne tik plyteles - stendus duoda jei tik panesi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 15, 21:33)
Sveikos,

Šiuo metu darome dušą tik su stikline sienele, be bortelio ir padėklo, reikia būtinai arba kelti visas vonios grindis (tada bus slenkstis į kambarius) arba dušo zonoje išdaužyti grindis ir ten paslėpti trapo sifoną bei suformuoti nuolydį, didžiausia problema ne nuolydis, nes jo pakaktų ir 1/ 2 cm, bet trapo sifonas, kuris yra pakankamai nemažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2016 03 16, 15:24)
Šiuo metu darome dušą tik su stikline sienele, be bortelio ir padėklo, reikia būtinai arba kelti visas vonios grindis (tada bus slenkstis į kambarius) arba dušo zonoje išdaužyti grindis ir ten paslėpti trapo sifoną bei suformuoti nuolydį, didžiausia problema ne nuolydis, nes jo pakaktų ir 1/ 2 cm, bet trapo sifonas, kuris yra pakankamai nemažas smile.gif

Galima tik dušo zonoj pakelti grindis, bet aišku tada atsiranda bortelis, ir nebus taip gražu 4u.gif Mes bute kai darėm, tai būtent taip ir padarėm, nes labai nenorėjau pado ir tas bortas buvo lengviausias sprendimas
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2016 03 16, 15:24)

Patikrinti ar yra nuolydis vonioj,galima su gulsčiuku, bet kaip žinoti ar yra tas sifonas po dabartiniu dušu? g.gif nes kai atsikraustėm, jau viskas buvo įrengta,tai nežinom kaip yra... turbūt nepatikrinsi negriaudamas...
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 16, 21:06)
Patikrinti ar yra nuolydis vonioj,galima su gulsčiuku, bet kaip žinoti ar yra tas sifonas po dabartiniu dušug.gif nes kai atsikraustėm, jau viskas buvo įrengta,tai nežinom kaip yra... turbūt nepatikrinsi negriaudamas...

Žinoma yra, vienas nuo kito neatsiejama. Tas kur dabar yra, perdarinėjant netiks, reikės naujo.
Nuolydis nesunkiai padaromas prieš klijuojant plyteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 kovo 2016 - 20:11