Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 16, 21:06)
Patikrinti ar yra nuolydis vonioj,galima su gulsčiuku, bet kaip žinoti ar yra tas sifonas po dabartiniu dušu?  g.gif nes kai atsikraustėm, jau viskas buvo įrengta,tai nežinom kaip yra... turbūt nepatikrinsi negriaudamas...

O pas jus dabar dusas be padeklo? mažiausias sifonas, kurį pavyko rasti (su trapo grotelėmis) buvo 6,5 cm + prisideda nuolydžio centimetrai.
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju pirkti dušo sienelę voniai. Gal kuri turite? Gal galit patart į ką atkreipt dėmesį? Kokią ir kur geriau pirkti? Vonia pas mane ravak 150cm
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2016 03 16, 21:36)
O pas jus dabar dusas be padeklo? mažiausias sifonas, kurį pavyko rasti (su trapo grotelėmis) buvo 6,5 cm + prisideda nuolydžio centimetrai.

Su padėklu sad.gif todėl ir galvojam ar įmanoma negriaunant pasidaryti dušą be padėklo ir kaip patikrinti.. jei būtų be padėklo, tai viskas aišku, o dabar. Remonto nenorim daryti, nes viskas dar nauja ten, tik tas dušas baisus su tuo savo aptrupėjusiu padėklu doh.gif

Bet vėlgi, jei šeimoje yra mažas vaikas ir į pasaulį neužilgo ateis dar vienas mažiukas,tai gal dėti vonią jiems turkštis ir nesukti tiek galvos? Vistiek vaikiukam geriau vonia pasimaudyt? Arba dušą su tuo giliu padėklu, bet man jie siaubingi biggrin.gif
Atsakyti
O as va pradejau abejot-jei gamintis baldus, o ne pirkti gatavus. Daryt pakabinamas tas spinteles ar daryt iki zemes, ty kad butu pastatomos ant zemes. man lyg pakabinamos graziaiu, vyras sako, kam tas dulkes po spintelem valyt paskui. Be to, kanalizacija dabar nera paslepta sienoj-reiktu leisti i siena arba butu matyty apacioje vamzdis, jei pakabinamos g.gif

tai negaliu net brezinuko pasipaisyt, kad issiut baldininkams uzklausima kiek kainuotu
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 17, 23:56)
O as va pradejau abejot-jei gamintis baldus, o ne pirkti gatavus. Daryt pakabinamas tas spinteles ar daryt iki zemes, ty kad butu pastatomos ant zemes. man lyg pakabinamos graziaiu, vyras sako, kam tas dulkes po spintelem valyt paskui. Be to, kanalizacija dabar nera paslepta sienoj-reiktu leisti i siena arba butu matyty apacioje vamzdis, jei pakabinamos  g.gif

tai negaliu net brezinuko pasipaisyt, kad issiut baldininkams uzklausima kiek kainuotu

Pakabinamos gal ir lengviau ziurisi, bet vamzdis apacioje vaizda gadins. Darykit pastatoma nes vamzdzio paslepimas irgi kainuos papildomai. bet jei labai norisi kabinti, vamzdi galima su plokste graziai paslepti.
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2016 03 17, 23:12)
Pakabinamos gal ir lengviau ziurisi, bet vamzdis apacioje vaizda gadins. Darykit pastatoma nes vamzdzio paslepimas irgi kainuos papildomai. bet jei labai norisi kabinti, vamzdi galima su plokste graziai paslepti.

bet jei man nekainuotu niperkamai tie gaminami baldai, tai daryciau apie 190cm ilgio, tai jei dar daryti iki zemes, tai galvioju labai jau griozdiskai atrodys, kaip kokios virtuves baldai blink.gif
nu galima daryt ne iki zemes, bet tarkim ir ne labai neaukstas, tai gal gilumoj tas vazmdis nelabai matysisi po spintelem g.gif
nu pvz, nuo zemes ner aukstai, bet isvalyti butu tubut nesudetinga g.gif
user posted image

nu va iki zemes, kai sviesus tokie be rankeneliu arba dar kai buna filinguoti tai nieko iki zemes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 17 kovo 2016 - 23:32
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 17, 22:52)
Su padėklu sad.gif todėl ir galvojam ar įmanoma negriaunant pasidaryti dušą be padėklo ir kaip patikrinti.. jei būtų be padėklo, tai viskas aišku, o dabar. Remonto nenorim daryti, nes viskas dar nauja ten, tik tas dušas baisus su tuo savo aptrupėjusiu padėklu doh.gif

Bet vėlgi, jei šeimoje yra mažas vaikas ir į pasaulį neužilgo ateis dar vienas mažiukas,tai gal dėti vonią jiems turkštis ir nesukti tiek galvos? Vistiek vaikiukam geriau vonia pasimaudyt? Arba dušą su tuo giliu padėklu, bet man jie siaubingi biggrin.gif

Tuomet vienintelis variantas - daryti be padėklo, bet su borteliu. t.y. pakelti grindis tik duše 4u.gif vietos sifonui reikia ir nuolydis būtinas duše, kitaip vanduo stovės ax.gif bet nėra sunku tas grindis išdaužyt, vyras paėmė per pora valandų ir pradaužė tą betoną ir išlaidų daug neprisidėjo smile.gif o dėl vonios čia labai jau individualu, mūms ir visi sakė, kad dėl vaikų reikia daryt vonią, bet pripratę duše praustis ir manau tikrai patogiau kiekvieną rytą praustis duše, o vaikai paims ir užaugs smile.gif bet čia labai individualus sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 18, 00:26)
bet jei man nekainuotu niperkamai tie gaminami baldai, tai daryciau apie 190cm ilgio, tai jei dar daryti iki zemes, tai galvioju labai jau griozdiskai atrodys, kaip kokios virtuves baldai blink.gif
nu galima daryt ne iki zemes, bet tarkim ir ne labai neaukstas, tai gal gilumoj tas vazmdis nelabai matysisi po spintelem g.gif
nu pvz, nuo zemes ner aukstai, bet isvalyti butu tubut nesudetinga g.gif
user posted image

nu va iki zemes, kai sviesus tokie be rankeneliu arba dar kai buna filinguoti tai nieko iki zemes
user posted image

na man tas pirmas variantas labai gerai atrodo. Išvalyti tikrai išvalysit, nes nėra jau ten taip žemai. O jei dar šios spintelės dislokacija bus tokia, kad į ją tiesiai iš toli nebus galimybės žiūrėti, tai tikrai joks vamzdis nesimatys. Su šiuo variantu manau drąsiai įgyvendinkit savo svajonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 03 17, 22:52)

del vaiko-tikrai-patogu-vonia-arba dušas su tuo giliu padėklu,man-tikrai-jos-truksta.Kita-karta-rinkciaus-vonia rolleyes.gif ir-vaikui-naudinga-pasiplaukiot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2016 03 18, 20:15)
del vaiko-tikrai-patogu-vonia-arba dušas su tuo giliu padėklu,man-tikrai-jos-truksta.Kita-karta-rinkciaus-vonia rolleyes.gif ir-vaikui-naudinga-pasiplaukiot rolleyes.gif

mes turejom duso kabina giliu padeklu, tai mazesni vaikai puikiai maudydavosi 4u.gif
neturint galimybes voniai arba zinant, kad tai tik del vaiku, manau gilus duso padeklas yra visai geras sprendimas

perskaiciau vonios baldu tema atgal iki 2009 metu, ir niekur neradau kas pvz Kaune rekomenduotu baldininka vonios baldams pagamint g.gif. galvoju koks meistrelis, ne firma, gal pigiau pagamintu, nes jei daryciau, tai planuoju viena balda daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2016 03 18, 21:37)
mes turejom duso kabina giliu padeklu, tai mazesni vaikai puikiai maudydavosi 4u.gif 
neturint galimybes voniai arba zinant, kad tai tik del vaiku, manau gilus duso padeklas yra visai geras sprendimas

perskaiciau vonios baldu tema atgal iki 2009 metu, ir  niekur neradau kas pvz Kaune rekomenduotu baldininka vonios baldams pagamint g.gif. galvoju koks meistrelis, ne firma, gal pigiau pagamintu, nes jei daryciau, tai planuoju viena balda daryt g.gif

O virtuvini jau zinot kas darys? Mums visus baldus dare tas pats meistras, o kadangi gavos nemazai baldu, dar ir nuolaidu padare kiek galejo. Nemanau, kad yra meistru kurie specializuojas butent vonios baldu gamyboje, labai siaura sritis.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2016 03 18, 22:15)
O virtuvini jau zinot kas darys? Mums visus baldus dare tas pats meistras, o kadangi gavos nemazai baldu, dar ir nuolaidu padare kiek galejo. Nemanau, kad yra meistru kurie specializuojas butent vonios baldu gamyboje, labai siaura sritis.

tai be abejo, kas dari kietus baldus, dari dazniausiai visus - ir virtuve, ir vonia, ir svetaine ir prieskambari.
mums dar virtuve bus veliau... bet e abejo, jei tiktu ir patiktu, gal pas tuos paciusir virtuve uzsakytum
Atsakyti